Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Zaterdag 16 december: 60-ste konijnenveiling

De SJC Konijnenveiling is dit jaar op zaterdag 16 december 2017. Omdat het de 60ste veiling is, de laatste in onze “ouwe” sporthal, wordt het een extra groot feest!

De organisatie zorgt er voor om u als gast van dit evenement  een gezellige avond te bieden.
 
Is de Konijnenveiling nieuw voor u? Of heeft u er wel eens van gehoord, maar bent u er nog nooit geweest? Dan is het dit jaar beslist de moeite waard om te komen en te bieden op een diversiteit van kavels die ter veiling worden aangeboden.
 
De sporthal wordt weer omgetoverd in een echt veilingparadijs. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes  kunt u bieden op allerlei dingen.  Bijvoorbeeld een door Daley Blind gesigneerd Manchester United shirt, een culinair diner aan de  Prinsentafel, een arrangement “Het Heilig Vuur”, met de burgemeester en de pastoor als bartender. Of een trainingsavond met hoofdtrainer Sjaak Polak, diverse diners bij sterrenrestaurant Latour in het Huis ter Duin, een golfclinic bij Tespelduyn, kaarten voor het Nieuwjaarsgala (incl. diner), golfen op de Noordwijkse Golfclub, een Feyenoord bal van het kampioensjaar, Businesstickets voor ZZ Leiden (incl. diner), voetbalwedstrijden in Engeland en Spanje. Ook zijn er weer de flessen wijn, de Lente-avond, planten en nog veel meer om er weer één groot en gezellig SJC feest van te maken! En als primeur is er dit jaar zelfs een special “dames-kwartiertje” met exclusieve ladieskavels!
 
Kortom het is zeer zeker de moeite waard om de Konijnenveiling mee te beleven!
 
 
Graag tot dan!
 
Met sportieve groet, 
Het sponsorteam van VV S.J.C.
 
 
PS als u een zelf een kavel wilt aanbieden, dan graag even een mailtje naar wilvanderzalm@gmail.com