Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Café de Wels / SJC Beach Footvolley Tournament

Op zaterdag 30 juni organiseert v.v.SJC in samenwerking met Cafe de Wels het eerste Cafe de Wels Beach Footvolley Tournament. 
Het toernooi wordt gespeeld bij strandpaviljoen de Zeester afrit 5&6 op het Noordwijkse strand. De organisatie is op zoek naar 
teams uit de gehele bollenstreek, die willen strijden om de eerste Cafe de Wels Footvolley Tournament Cup. 
De opzet is om met 20 teams te starten, deze teams worden over 4 poules verdeeld. Mochten er meer aanmeldingen zijn komen er meerdere poules. Er is een leuke prijzenpot voor het toernooi, dus  een uitdaging om deel te nemen!

Een team mag 5 deelnemers inschrijven, waarvan 3 spelers deelnemen aan de wedstrijden, er mag tijdens de wedstrijden worden gewisseld. Graag zouden wij teams van SJC, v.v.Noordwijk, Katwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys, Rijnvogels, Foreholte, Ter Leede, VVSB, van Nispen, Teylingen, Lisse, Hillegom en ook dames teams en recreanten zien inschrijven voor deze voetbal happening. Er zijn geen inschrijfkosten aan het toernooi verbonden. De inschrijving wordt later bekend gemaakt, voor verdere informatie kun je mailen naar vrijwilligerszaken@vvSJC.nl of info@cafedewels.nl

Na afloop van het toernooi is er voor een redelijk prijs een BBQ, tevens is er een DJ aanwezig voor het "strand" feestje. Echt de moeite waard om deel te nemen aan dit toernooi en alvast de datum in agenda te reserveren. Later volgt er meer informatie over het Cafe de Wels / SJC Beach Footvolley Tournament.