Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

DHC uit Delft komt op bezoek

Jaja, daar zijn we weer. Afgelopen weekend werd er gespeeld tegen hekkensluiter Jong Achilles '29.Deze ploeg werd vakkundig met 0-4 aan de kant gezet. Alle 3 de thuissupporters van Jong Achilles '29 waren na afloop zeer teleurgesteld. De massaal meegereisde supporters uit Noordwijk hadden daarentegen een heerlijke terugreis.SJC dus weer terug in de flow en laat nou volgende week weer een thuiswedstrijd op het programma staan. DHC uit Delft komt op bezoek. Zaak voor SJC om de lijn van afgelopen weekend door te zetten en de punten in huis te houden.
Er staan namelijk nog meer bezoekjes gepland a.s. zondag. Krijn van der Bent pakt namelijk lekker uit met van alles en nog wat. Bijvoorbeeld overheerlijke broodjes beenham. Daar moet je er eentje van genomen hebben om vervolgens het Slagersfeest te betreden. Daar staat een andere 'Van der Bent', namelijk Matthijs, achter de draaitafel. Jullie weten het al, dat wordt een feestje...
Denk je alles gehad te hebben, komt er nog iemand langs. Niet voor het eerst hoor, maar elke keer als hij komt gaat het me toch een partij los op de Lageweg. Komt dat zien, komt dat horen. Niemand minder dan Alex brengt het feest naar ongekende hoogte.
Dus zeg thuis adio amore, ik ben naar SJC en ik ga nooit meer naar huis. Desnoods koop je maandags een bossie rooie rozen!
Eerst 3 punten, dan een feestje!
Tot zondag.