Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Dubbel feest voor de JO8-4!

Begonnen in de vierde klasse en tussentijds gepromoveerd naar de derde klasse: de JO8-4 is het hele seizoen ongeslagen gebleven en daarmee kampioen geworden in de derde klasse!


Naast dit heuglijke feit is er nog meer goed nieuws te melden. Vandaag traden onze toppers aan tegen de JO8-3 van FC Lisse voor de volgende ronde in de bekercompetitie. De JO8-3 van Lisse speelt nog een klasse hoger, dus het beloofde een pittige wedstrijd te worden. Cato scoorde de openingstreffer voor SJC. Daarna wist Stijn de bal achter de keeper te werken. FC Lisse wilde natuurlijk ook overwinteren in de beker en het werd 2-1. De spanning steeg, maar de jonge SJC-ers hielden het hoofd koel. Nine maakte de 3-1 en Stijn voltooide de bekersensatie: de eindstand werd 4-1 voor SJC. Onze JO8-4 bekert verder! Dat moest natuurlijk gevierd worden. In de kantine kregen de kinderen een prachtige kampioensbokaal en een overheerlijk patatje.
De JO8-4 inclusief aanhang wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2019! Wij hopen ook in het nieuwe jaar weer te kunnen knallen!