Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Een zeer gezellige en geslaagde vrijwilligersavond

Vrijdagavond was de vrijwilligersavond. Iedereen die zich het afgelopen jaar had ingezet als vrijwilliger was deze avond welkom als waardering voor de steun aan onze club: scheidsrechters, jeugdleiders, bestuursleden, kantinemedewerkers, webmasters etc. etc.

Van half 7 tot half 8 was de inloop en werd iedereen bij binnenkomst getrakteerd op een welkomstdrankje en om half 8 was de kantine zee goed gevuld. Na een welkomstwoord van Rob Hoogervorst werd iedereen verzocht om naar de sporthal te gaan waar heerlijke winterkost werd geserveerd door onze huistraiteur KRIJN VAN DE BENT. Er waren diverse stampotten van  hutspot, rodekool, zuurkool en boerenkool. Daarbij kon men diverse vleessoorten kiezen, rookworst, draadjesvlees,  bal gehakt met een lekkere jus en nog een heerlijk dessert.

Aan het eind van de maaltijd werden de vrijwilligers nog getrakteerd op een bezoek van Sint en Piet.

Sint heeft nog een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet voor hun tomeloze inzet voor de club. Johanna Wever, Agnes Barkel, Marianne van Oeveren, Petra de Bruin, Johanna van Stijn en Wil v.d. Zalm kregen onder luid applaus het waarderingsspeldje door Sinterklaas opgespeld.

Jan Mesker kreeg het speldje als lid van verdienste voor zijn jarenlange inzet als scheidsrechter en sinds een aantal jaren de de begeleiding van jonge scheidsrechters.

Hierna werd het feest voortgezet in de kantine. Dit begon met een “petje op-petje af”-quiz waar de kennis van de club werd getest. Na de eerste 2 makkelijke vragen deed iedereen nog mee maar bij de 3e vraag (hoe lang bestaat de tribune?) viel al zeker de helft af. Uiteindelijk was het Ab Vllasaku die als laatste overbleef en de quiz won met een hele mooie prijs.

Na dit serieuze deel was het tijd voor “de derde helft” en gingen de voetjes van de vloer op de muziek van onze huis DJ Hans v.d. Meer en de afsluiter werd verzorgd door Martijn Stam waarbij de vrijwilligerspolonaise niet kon uitblijven.

Toen iedereen huiswaarts keerde, kreeg men ook nog een sinterklaasdoos met allerlei lekkernijen.

Kortom een topavond met speciale dank aan het organisatiecomité: Rob Hoogervorst, Jeanette Wijnands, Petra den Bruin en Barbara Turk en de barmedewerkers van onze zustervereniging v.v. Noordwijk die deze avond achter de bar stonden.