Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Familiedag SJC 2017-2018

De Familiedag van SJC moest een mooie dag worden om een fantastisch seizoen af te sluiten. En dat werd het ook. Alle factoren zaten mee. Het was schitterend weer, iedereen had er zin in en de opkomst was enorm. ‘s Middags voetbalde de jeugd tegen de ouders. Zo gingen de pa’s en ma’s van de kampioenen van JO13-1 er vól tegenaan. Met Strijd, Passie, Vriendschap en wat al niet meer! Een zeer spannende wedstrijd volgde en na de reguliere speeltijd stond het 2-2. Penalty’s moesten de pot beslissen. En zoals het hoort: de jeugd besliste de match koelbloedig (in tegenstelling tot drie moeders die hun pingel misten) en liet zien waarom het de terechte kampioen is van dit seizoen.

Ook bij de JO11 werd gestreden. De goals vlogen om de oren van de toeschouwers. Ook hier won de virtuositeit en flexibiliteit van de jonge spieren ‘t van de roestige scharnieren van de vaders en moeders. Verschil moet er zijn! In dit geval werd het 11-9.
Ondertussen vermaakte de rest van de jeugd zich op het springkussen, op de stormbaan of door een ouderwetse duik in de Schie (geen aanrader). Ook kon je je laten schminken of een glitter-tatoeage laten aanbrengen. Van de buitenlucht en de inspanning krijg je honger. Gelukkig was daar Krijn! Een overheerlijke barbecue en een drankje met een muziekje van DJ Rick in de zon: wat wil een mens nog meer. Sommigen waagden een dansje op de geïmproviseerde dansvloer of een lied door de microfoon. Sjc kent vele talenten! Moe maar voldaan keerde de SJC’ers na de familiedag huiswaarts, richting (de samenvatting van) Duitsland-Zweden.
Dank aan alle aanwezigen, maar vooral aan een ieder die deze mooie traditie mogelijk heeft gemaakt!