Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Feestelijke avond voor de Noordwijkse vrijwilligers

Op dinsdagavond 11 december wordt er een feestelijke avond georganiseerd voor alle vrijwilligers die woonachtig zijn in Noordwijk. We willen als Welzijn Noordwijk onze waardering laten zien en het belooft een spectaculaire avond te worden. De locatie blijft nog even een verrassing. 

Meer details volgen binnenkort.

Als onderdeel van de avond worden er een aantal vrijwilligersprijzen uitgereikt, zowel voor individuen als organisaties. Dit jaar hebben we er een extra prijs aan toegevoegd, namelijk de waarderingsprijs. Er zijn organisaties die zich al jaren inzetten met behulp van vrijwilligers. Wij vinden dat een prijs in die categorie zeker niet mag ontbreken. Wij roepen je op om te nomineren!

Leuk als je reageert op onze oproep en enthousiaste, betrokken vrijwilligersinitiatieven en vrijwilligers voordraagt! 
Je kan dit bericht natuurlijk ook doorsturen naar een organisatie of vrijwilligers. Ken je een organisatie of een vrijwilliger die een fantastisch evenement heeft opgezet of een geweldig idee heeft bedacht? Of die zich al jaren inzet in Noordwijk? Nomineer de organisatie of vrijwilliger door hier te klikken, 

Bekijk de criteria, vul het formulier in en de jury beoordeelt wie er als winnaars uit de bus komen! Ook op de homepagina van onze website vind je een nieuwsbericht waar je wordt doorverwezen naar de juiste pagina.