Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Het #1 voetbalkamp van Nederland is deze zomer bij vv SJC!

ProCamp komt deze zomervakantie naar onze club voor een voetbalweek van je dromen! Zij organiseren een voetbalweek waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan. Als club zijn wij erg blij dat dit evenement op onze velden wordt georganiseerd.

Wereldtraining
Hoe komt het dat de meeste talenten uit Brazilië en Argentinië doorbreken? ProCamp's 'wereldtraining' laat jou werelds genieten op het voetbalkamp. De training, door de zorgvuldig geselecteerde trainers, is zeer afwisselend en uitdagend. Met veel individuele aandacht en natuurlijk partijvormen. Je bent zeker een betere voetballer na deze voetbalweek!

Op en top vermaak
Het animatieprogramma door de ProCamp trainers en gezellige lunch maken je week compleet. Daarbij is het een super voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Open inschrijving Veel voetballers en voetbalsters tussen 7 t/m 13 jaar van SJC en clubs uit de regio hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten op een van de kampen.

Er is één week waarvoor je kunt inschrijven: van 23 t/m 27 juli. Kijk snel op de website van ProCamp of er nog ruimte is: https://procamp.nl/voetbaldagen-noordwijk.html

Bekijk HIER het promo filmpje.