Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Je komt toch ook vrijdagavond 30 november naar de SJC Vrijwilligersavond?

Als bestuur van de v.v.SJC zijn we bijzonder dankbaar en trots op alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme voor onze vereniging inzetten. Voor al die mensen die hun handen uit de mouwen steken, wordt daarom op vrijdagavond 30 november 2018 op het SJC complex een gezellige avond  georganiseerd om onze vrijwilligers eens goed in de watten te leggen. 

Maar we meenden jullie nogmaals via de site te informeren over de datum 30 november en jullie uit te nodigen!  Zet hem vast in je agenda! Jullie kunnen je via vrijwilligerszaken@vvsjc.nl aanmelden op de SJC site of je aanmelden via de intekenlijst in de commissiekamer. Graag willen wij dit uiterlijk 16 november weten of je aanwezig bent op het feest.

Op 30 november vanaf 18.30 uur bent u/ben jij welkom in de feestzaal van SJC en staat er een heerlijke avondje te wachten en zeker ook een drankje klaar. Over eten hoef je niet in te zitten.......hebben we uiteraard geregeld! Laat je verrassen op deze avond, waar SJC zijn vrijwilligers bedankt.

Het feest duurt tot 24.00 uur en zal bol staan van verrassingen, het is tenslotte Sinterklaas tijd.

18.30/19.30 uur: Gezellige inloop. (altijd gezellig)
19.30/21.30 uur: We gaan je verrassen. (een menuutje Sinterklaas)
21.30/22.00 uur: Petje op Petje af. Een voetbalkwis met alleen SJC vragen. Win een voetbalcheque van Forza voetbalreizen t.w.v. €500,00.
22.00/24.00 uur: Waar wij bekend om staan........ DJ Hans vd Meer en een Mistery Guest.

We danken jullie hierbij reeds voor jullie inzet als vrijwilliger en zien jullie graag op vrijdag 30 november. Samen met elkaar maken we er weer een gezellige avond van!

Namens het bestuur van v.v.SJC