Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Keepers gezocht 18+ voor deelname documentaire

Aanstaande dinsdag tussen 16:00 en 18:00 worden er bij SJC TV opnames gemaakt voor een documentaire over keepers die in 2019  uitgezonden wordt.  De regisseur is op zoek naar keepers vanaf 18 jaar (maar bij voorkeur boven de 25) die hieraan willen meewerken. Zie onderstaand meer informatie, als je hieraan mee wil werken stuur dan even een email naar communicatie@vvsjc.nl


In samenwerking met de NTR maken wij een documentaire over keepers. Wij volgen een seizoen lang 5 keepers en filmen daarnaast mooie wedstrijden door het hele land. 
Het is een documentaire van regisseur Johan Kramer (https://halal.amsterdam/people/johan-kramer/) en zal in 2019 uitgezonden worden.

Aanstaande dinsdag zijn we ook weer bij jullie in de buurt, en zijn dan eigenlijk opzoek naar een aantal keepers om een paar shots mee op te nemen. Zouden er bij jullie club keepers zijn die dit leuk lijken en kunnen? 
Het idee is om op een veld a.s dinsdagmiddag (+/- tussen 16.00 en 18.00 uur) wat shots op te nemen. p.p zal dit ongeveer 20 minuten in beslag nemen. En bij shots denk dan aan het duiken voor een bal.. een bal tegen houden.. een bal door laten gaan… Deze zullen door allerlei verschillende scenes gedurende de film heen gebruikt worden. 

Het liefst keepers vanaf 25 jaar, en hoe ouder hoe leuker eigenlijk.