Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Kollum van de Meeuw

GOED BEGIN SJC 1 EN SJC 2

Afgelopen zondag gingen de competities weer beginnen voor zowel S.J.C 1 EN S.J.C 2.

Het eerste moest het opnemen tegen M.S.C -AMSLOD uit het verre Meppel . Een lekker reissie voor de mannen uit Meppel. Was helaas zelf aan het werk en keek met spanning op de t.v na de tussen standen op teletekst en op de twitter van S.J.C . Lang bleef de 0-0 op de pagina staan , maar daar was die dan de 1-0 van onze Tommie Duindam . Gauw verscheen er ook de 2-0 op teletekst van de zeer goed spelende Benji . Benji is weer terug van blessure leed en gaat steeds lekkerder draaien . Wat ik hoorde met een fantastische RAY op het middenveld (wat een tank is het !!) kwam M.S.C de 2e helft er niet meer aan te pas . Met ook nog een schitterend doelpunt van opnieuw Tom werd het gewoon weer 3-0 op de      Lageweg. Van de week de perikelen over spelers die benaderd werden door de overkant !!!  en Noortukkerhout .
Kan ik  van zeggen dat Stef en Abbas gelukkig NIET zijn ingegaan op deze praktijken en gewoon voor S.J.C blijven voetballen en dat is een hele goede keuze mannen! Helaas wel heeft Timo besloten zijn voetbalkwaliteiten te gaan laten zien bij de BAVO . Of het een goede keuze is moet ik eerst nog zien , maar wens hem volgend jaar alvast  veel succes daar bij de Bavo , maar laat het eerst nog maar  een paar maanden bij S.J.C nog  zien .
Dan helaas wel  het vertrek van onze GROTE S.J.C MAN MIKE VERHOEK volgend seizoen, en dat  is wel een aderlating voor onze club . Maar de reden van Mike is goed te begrijpen maar  we kunnen wel van hem blijven   genieten op zaterdag bij het NIEUWE zaterdag 1 .
Dan hebben we natuurlijk nog  die andere kanjer in de achterhoede nog ONZE !!! DAVID VERWEY . Zeker in trek wat ik hoorde bij verenigingen maar hopelijk blijft hij ook bij  ons volgend jaar  opnieuw zijn kunsten vertonen bij  ons S.J.C . Ik wens hem succes bij deze moeilijke  beslissing . Gelukkig is ook Tom en Tom S.J.C  trouw gebleven en Ray en Marvin en Juur  en dat is een verstandige keuze boys zegt de meeuw.

Dan naar A.S zondag dan wacht er voor S.J..C 1 een zware uit wedstrijd tegen het altijd goed spelende Alphense Boys . Thuis werd het  aan de stand van 4-0 voor S.J.C een makkelijke overwinning geweest te ziijn , maar dat was het zeker niet ! S.j.c was dodelijk met zijn kansen , maar alphense boys was zeker niet minder kwa voetbal op het veld . Dus word het geen makkelijk potje daar a.s zondag  in Alphen . De meeuw  is de verslag gever deze middag en hoopt dat de 3 punten gewoon weer mee gaan naar de Lage weg .

Mannen HEEL VEEL SUCCES . 

Dan S.J.C 2 deze moesten afgelopen Zondag aantreden in Schiedam tegen het 2e elftal van EXCELSIOR,20 . 2E Elftal ja dat denk je . Wat al bekend was dat hun eerste elftal vrij stond, dus  konden we verwachten dat er wat spelers van de  hun 1e elftal hun  kwaliteiten laten zien  bij het 2e . En ja hoor dat was ook zo . Maar liefst 6 spelers waren erbij , maar gelukkig hadden wij genoeg kwaliteit om de 3 punten mee te nemen naar de Lage Weg met 1 speler van het eerste Jordy die speelminuten moest maken bij 2 . Gelukkig dus de punten mee naar Noordwijk anders zou je zeggen regel rechte competitie vervalsing . Want het was  ook de enigste wedstrijd die gespeeld werd in deze klasse ! Rest begint pas van de week . Via Trainer piet kreeg ik het volgende verhaal op de mail: 

Voor SJC 2 starten we een weekje eerder de competitie tegen Excelsior 20. Dit vanwege carnaval dat in Vlaardingen groots wordt gevierd.  Dus togen we met 15 man en 1 vrouw (Rik was ziek)  naar Vlaardingen voor de match. Met in onze gelederen Jordy die weer fit was en zodoende weer de broodnodige minuten kon maken.  Met Mark in de spits en Stan aan de buitenkant zetten we meteen de tegenstander onder druk. Al vrij vroeg kwamen we op voorsprong door Jelle Went uit een prachtige  voorzet van Jordy 0-1. Nog geen 2 min gevolgd door een penalty tegen ons omdat Sander de tegenstander zou hebben vast gehouden. Gelukkig was Tim op zijn post die met een katachtige reactie het schot wist te keren. De wedstrijd werd hectischer en E. drong aan zonder echt gevaarlijk te worden. Rust. 

In de kleedkamer werden er nog wat aanwijzingen gegeven en gingen we weer het veld op om de 3 punten binnen te halen. Na 10 min werd Stan gelanceerd door Mark en beheerst scoorde,  0-2 zijn 1e in 4 jaar. Daarna werden wat wissels toegepast en werd de wedstrijd rommeliger en harder. E. drong aan en SJC kreeg en vermorste de kansen. En maakte E. een kwartier voor tijd de aan sluitingstreffer 1-2. Zij kregen daarna nog 2 grote kansen (wij natuurlijk ook) maar het bleef 1-2 zodat wij weer met een goed gevoel richting Noordwijk konden afreizen. Volgende week RKDEO uit. Ja R.K.D.E.O dus zondag uit in Nootdorp .

Een tegenstander die S.J.C 2 nog NIET heeft ontmoet in de competitie dit jaar . Maar wel en ploeg die het goed doet en net onder S.J.C 2 staat . Hopelijk lukt het de boys van trainer Piet om de punten mee te nemen naar Noordwijk . Ik wens ze dan ook net als het eerste heel veel succes . 

Dan S.J.C 3 deze moeten zondag ook weer aan de  bak in voor hun zware eerste klasse .!, Zondag a.s treden de mannen van trainer Ed aan tegen GROENEWEG 2 thuis om 10.30 . Weer een sterke tegenstander voor de gasten . Groeneweg staat op de 5e plaats in de competitie en zoals  de meeste weten het 3e van S.J.C onderaan . Hopelijk gaat het een keer lukken de winst te halen thuis . Ik wens hun dan ook veel SUCCES . Dat was het weer voor deze week . Allemaal nogmaals veel succes zondag met jullie wedstrijden .

 M.V.G ,THEO DE MEEUW