Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Loting districsbeker SJC zaterdag 1 bekend

Ja hoor , gisteravond is de loting plaats gevonden voor de NIEUWE  S.J.C 1 Zaterdag tak .En wat voor loting .!

S.J.C ZATERDAG 1 gaat het opnemen tegen een paar hele leuke en moeilijke tegenstanders  maar we zullen wel zien hoe de jongens van Verhoek en het Voeten centrum het gaan doen. De eerste club die uit de koker kwam was een heel  bekende en wel de zaterdag tak van V.V.S.B 1.

Deze groep spelers werden verleden jaar KAMPIOEN in de 4e klasse en [promoveerde naar de derde klasse . Bekende ploeg zou u zeggen nou dat zit n.l zo .
Dit team bestaat uit vele jongens van toen de zondag 2 waar ook vele jongens van ons toen menig fraai potje tegen heeft gespeeld .

Dus een denk mooie wedstrijd is weer in het verschiet .De 2e ploeg die uit de koker kwam was niet minder dan RIJNSBURGSE BOYS 2 uit de reserve hoofdklasse zaterdag . Een goede ploeg die in de competitie verleden jaar een hele mooie 3e  plaats haalde . De mannen van van NIEUWKERK gaan deze wedstrijd ok zeker bekijken !De derde ploeg uit de koker was DE ZATERDAG tak  van TAC , 90 .Deze gasten eindigde verleden jaar op een 8e plaats in de zaterdag 4e klasse D .

Ik wens de mannen dan ook veel succes en lol toe in deze mooie potjes .Zoals u ziet mooie potten voor de gasten en als u zin of tijd hebt kom eens kijken bij deze mannen straks op de zaterdag middag .

U zult het vast leuk vinden . 

M.V.G ,
Theo de Meeuw .