Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Meiden van vvSJC naar de Lady’s Cup bij sv Venray.

Voor de 3e keer waren de meiden van vvSJC te gast bij sv Venray. Met maar liefst 49 Meiden tussen de 11 en 17 jaar vertrokken we vrijdagmiddag 8 juni, met een grote Beuk touringcar, naar Venray. Gehuld in knaloranje sweaters gingen we op pad! De Lady’s cup is voor veel van deze meiden inmiddels een begrip geworden. Deelnemers uit het hele land en zelfs uit Duitsland weten dit mooie toernooi inmiddels te vinden. SJC deed mee met een MO17, MO15 en MO13 team. Vooral voor de MO13 was het spannend, zij gingen voor het eerst mee dit jaar.

De sfeer zat er tijdens de busrit al direct goed in en zingend arriveerden we rond 17.00 uur op het kampeerterrein. Nadat alle luchtbedden opgeblazen waren en de meiden zich hadden geïnstalleerd hebben we genoten van een prima buffet. Hierna keken de meiden (hoe kan het ook anders) met elkaar naar onze Oranje Leeuwinnen op de grote TV in de kantine, om vervolgens door te gaan de disco in.

Na een hele gezellige, maar iets te korte nacht, mochten de meiden zaterdag het veld op. Onder een brandende zon streden de meiden voor de winst. Vanuit Noordwijk waren veel ouders afgereisd om de meiden aan te moedigen! Sommige wedstrijden werden gewonnen, andere net niet. Het maakte eigenlijk ook niet zo veel uit, veel belangrijker was de fantastische sfeer die er was! Al zingend gingen onze kanjers het veld op en al zingend kwamen ze er weer af.

Ook zondag was een top dag. Lekker weer, gezellige mensen en goed voetbal. Rond 16.15 was er de prijsuitreiking waarbij de MO17 een vierde plaats haalden, de MO13 een derde plaats en de MO15 een vierde plaats in de hoogste klasse!
Meiden; bedankt voor het fantastische weekend waarin geen onvertogen woord is gevallen, iedereen behulpzaam en aardig was en sportiviteit hoog in het vaandel stond!

We kijken nu al weer uit naar volgend jaar!

Met speciale dank aan sv Venray voor de ontzettend goede organisatie en aan onze sponsors: Telfort zakelijk, vve company en vd Valk hotel Schiphol A4!