Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Monskey / SJC 4 tegen 4 toernooi

Op woensdagmiddag 5 juni 2019 wordt voor de dertigste keer door voetbalvereniging SJC, in samenwerking met Monskey, het 4 tegen 4 toernooi georganiseerd, op het sportcomplex aan de Lageweg in Noordwijk.
Het toernooi wordt georganiseerd voor de leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen uit Noordwijk. Net als vorig jaar wordt het toernooi afgetrapt met een openingswedstrijd tussen een team van de vakdocenten van de Noordwijkse basisscholen en een team van B&W en raadsleden van de Gemeente Noordwijk. Om 13:00 uur opent burgemeester Jon Hermans het toernooi met aansluitend de aftrap van de inmiddels traditionele openingswedstrijd. 
Dit jaar zijn er weer prijzen beschikbaar gesteld voor teams die deelnemen aan het toernooi met de leukste/meest ludieke/originele/opvallende shirts. Er zal tijdens het toernooi een jury rondlopen die de beste,  mooiste,  de meest ludieke teams beoordeelt  en bepaalt welk team beloond wordt voor zijn originaliteit. Dus, maak met je team het "ludiekste" shirt!  Er zijn prijzen voor alle deelnemende leeftijdsgroepen, zowel bij de jongens- als de meisjesteams. Het hele team wint dus! Elke speler van het winnende team krijgt een prijs. Het gehele toernooi staat ook in het teken van Monskey.

Van 13 tot 22 mei 2019 is de inschrijving geopend. De inschrijving verloopt via de 10 basisscholen in Noordwijk. 

De organisatie hoopt dit jaar uiteraard weer op minstens 1.200 deelnemende kinderen.
Graag zien we iedereen 5 Juni op het Monskey/SJC 4tegen 4 toernooi!