Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Playbackavond 2018

De nieuwe aanpak was grandioos! De kantine was omgetoverd tot een ware jungle en kaartkopers werden ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.
Na een half uur werden de ongeveer 80 gasten uitgenodigd om naar de bestuurskamer te gaan. Ook daar was alles omgetoverd tot een prachtige entourage, zowat een restaurant waardig. We werden culinair verwend door het vakmanschap van de gebroeders Van der Bent, u weet wel, van die keurslager uit de Kerkstraat. Niets was ook de aanwezige “obers” te veel om het ons naar de zin te maken en de vele complimenten werden dan ook glimlachend in ontvangst genomen.
Om half negen weer naar beneden en daar kwamen we weer gelijk in de goede stemming. De muziek werd namelijk verzorgd door ons aller DJ. Hans van der Meer. Succes verzekerd!
Zes playback acts werden ons aangeboden met tussendoor nog gastoptredens van drie zingende artiesten. Herrie genoeg dus de sfeer steeg naar grote hoogte.
Hoe later de avond, hoe beter werd het niveau van de optredens en met name de dames act was van een hoger peil. Ook de act waar plots Nick en Simon op de bar verschenen was een attractie op zich en men kon zien, hier was aandacht aan besteed.
Hoogtepunt voor mij persoonlijk was toch wel het optreden van de trainers. Een onwennige drumster en ook de lichaamsbewegingen van de andere “dames” vergen nog wat ervaring. Met verbazing heb ik genoten van de leading Lady. Haar spirit en vooral het echte playbacken maakten dat het heel het publiek intens genoot van deze act. Vroeger heb ik nog op de nonnenschool gezeten maar dat waren vooral zuurpruimzusters. Moge de pastoor het me vergeven.
Kortom een avond om te prolongeren. Ik wil iedereen die deze avond tot zo’n succes hebben gemaakt enorm bedanken. Van regelateurs, barbezetting, keuken en bediening. Hans, Sipko en voor iedereen die ik nu vergeet sorry maar het was mét en door ons allen een fantastisch succes. “Dit was S.J.C. op zijn best….”
Vriendelijk groeten, Joop van Abswoude