Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Roy Schulpzand bedankt!

Namens de gehele club willen we trainer Roy Schulpzand bedanken voor zijn jarenlange inzet voor SJC. Zowel als speler als trainer heeft hij zijn steentje bijgedragen aan de successen van de club. Roy begon als speler in het vlaggenschip van SJC, maar helaas kon hij geen vaste basisspeler worden. Toen, een ideale twaalfde man, zeker vanwege zijn vrolijke en positieve houding. Al snel raakte hij bevriend met jongens uit Noordwijk. Toch wilde hij graag in een eerste elftal spelen en probeerde zijn heil ergens anders te zoeken.

Al naar één jaar keerde hij terug waar hij grotendeels met zijn vrienden in het tweede elftal speelde. Hij behaalde een kampioenschap met dit tweede naar de reserve hoofdklasse. Nadat het lichaam niet meer wilde meewerken, kreeg hij de kans om trainer van het tweede te worden. Hij pakte die met beide handen aan. Hoe moeilijk is het dan om je eigen vrienden te moeten trainen? Roy stond op als een echte leider en wist perfect de balans te vinden tussen boven de groep staan als trainer en tussen de groep als vriend.

Als trainer kijkt Roy altijd naar het collectief en zal hij de ontwikkeling van (jeugdige) spelers altijd voorrang geven op het resultaat. Uiteindelijk betaald dit zich altijd terug. Dat blijkt uit het feit dat hij ook als trainer het kampioenschap wist te behalen naar de hoofdklasse met een jeugdig en collectief tweede elftal.  Daarnaast heeft hij dit jaar met succes de A1 getraind en meegeholpen om jongens door te schuiven naar het tweede om hen alvast te laten wennen aan het niveau.

Roy, wij wensen jou heel veel succes bij RKVV Van Nispen en weet dat de deur hier bij SJC altijd voor jou open staat. Bedankt voor de mooie jaren!

Tekst: Sander van der Klugt