Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

SJC familiedag op 23 juni

Op zaterdagmiddag 23 juni organiseert  SJC voor al haar Jeugdleden en ouders , broertjes, zusjes en iedereen die wil meedoen "de SJC Familiedag".
Het wordt een leuke en sportieve middag voor jong en oud. Er zijn diverse leuke sportieve evenementen voor kinderen en ouders. Wat dacht je van een Stormbaan of  een Mega Springkussen. Spektakel genoeg! Lekker dollen met je zoon of dochter op de Familiedag. 

Voor de Ukkies en Toppertje en overige Jeugdleden, jongens en meisjes, is er een boeiend en spektakel programma gemaakt. Dit jaar wederom ouder/kind voetbal.......Ouders die strijden tegen hun eigen zoon of dochter. Wil je zeker meedoen in een van de teams, geef je dan op bij de leider van het elftal van uw zoon of dochter. De aanvangstijden worden later bekendgemaakt.

Verder een Mega Groot Springkussen. Stormbaan, Buikschuifbaan waar iedereen zich op kan uitleven. Een gezellig plein, om na de wedstrijden met zijn allen iets te drinken of te eten. DJ Rick maakt het nog gezelliger. Vorig jaar was het een enorm succes, dus deze vierde editie mag je zeker niet missen!

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Keurslager Krijn van der Bent heeft speciaal voor SJC een BBQ pakket samengesteld. Voor een speciale prijs kan er gebruik worden gemaakt van deze SJC-BBQ. Ouders betalen 10 euro en kinderen 7,50 euro. Opgeven voor de BBQ  loopt via de leiders van de elftallen.

Graag voor 20 juni opgeven bij deelname aan de BBQ! 

Aanvang van "de SJC Familiedag" is om 14:30 uur. Einde van deze gezellige dag is ongeveer om 21:00 uur. Keurslager Krijn van der Bent ontsteekt rond 18:00 uur het vuur voor de BBQ. 

Het JB en HB van de v.v.SJC  wil hierbij iedereen uitnodigen, om 23 juni "de SJC Familiedag" mee te beleven. Wij hopen van harte iedereen te mogen begroeten op deze gezellige zaterdagmiddag 23 juni.