Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

SJC Ledenpas niet geldig tijdens TOTO KNVB Beker wedstrijden!

Door het kampioenschap van het afgelopen seizoen en de promotie naar de 3e Divisie heeft SJC zich verzekerd van deelname aan de TOTO KNVB Beker. De eerste kwalificatieronde is op 18 augustus, maar daarvoor is SJC vrijgeloot. 

Op woensdag 22 augustus speelt SJC in de 2e kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker tegen Lisse. Omdat het nieuwe kunstgrasveld niet op tijd gereed is wordt de wedstrijd gespeeld op Sportpark Duinwetering. De aanvang is 20:00 uur. 

Bij winst plaatsen we ons voor de 1e speelronde waar naast de 34 betaald voetbalorganisaties ook de 3 periodekampioenen van de 2e Divisie aan meedoen (Katwijk, Kozakken Boys en AFC). Door de deelname aan de TOTO KNVB Beker verplichten we ons ook om te voldoen aan de reglementen van de KNVB. Een van deze reglementen is dat de toegangsprijzen voor uitspelende supporters gelijk is aan de prijs voor het thuispubliek, helaas is de SJC Ledenpas dus niet geldig. De toegangsprijs is € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor jeugd t/m 12 jaar en 65+.

Zaterdag 1 september 18:00 uur is iedereen weer welkom om op vertoon van de ledenpas de eerste thuiswedstrijd van het seizoen bij te wonen: SJC – DOVO.

We hopen op veel supporters!

Bestuur vv S.J.C.