Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

SJC MO17 teams delen de punten!

De clash tussen de MO17-2 en de MO17-1 leverde zoals aangekondigd spektakel op. Passie, strijd en plezier resulteerde in een sensationele 4-4 einduitslag.

De dag begon om 10 uur met een ontbijt voor beide teams in de kantine (Nicolet en Marjon, nogmaals bedankt voor het regelen). Daarna nog wat groepsfoto's maken door Johanna, want zoiets unieks moet je natuurlijk vastleggen, en eventueel gebruiken als promotie materiaal. De wedstrijd vond plaats op het hoofdveld (met Jan Mesker als scheidsrechter) en gelukkig was het droog, maar windkracht 6 maakte het voetbal niet bepaald makkelijk voor de meiden.

Het was spannend en de strijd ging gelijk op. Complimenten voor beide teams. Hoewel het moeilijk was om tegen je clubgenoten en veelal vriendinnen te spelen werd er gevochten als echte leeuwinnen!

Het publiek, in grote getale aanwezig heeft genoten!

Voor de MO17-2 - zit de najaarscompetitie er bijna op. Promotie naar de 1ste klasse is nu al gerealiseerd. Wie had dat gedacht. Gefeliciteerd meiden. Nu nog 2 trainingen en een laatste competitiewedstrijd komende zaterdag tegen Kagia. Daarna een verdiende winterstop.

De MO17-1 speelt aanstaande zaterdag nog voor de beker tegen Rijnsburgse Boys MO17-2, die uitkomt in de hoofdklassse, de week erop nog een competitiewedstrijd en dan ook voor dit team even rust.