Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

SJC speelt 1e bekerwedstrijd tegen Lisse op de Duinwetering

De eerste wedstrijd voor de TOTO KNVB Beker tegen Lisse speelt SJC op woensdag 22 augustus om 20:00 uur op Sportpark Duinwetering. 
Dit omdat het nieuwe kunstgrasveld niet op tijd klaar is, zie onderstaand bericht van de bouwcommissie met een verdere uitleg.
Wij zijn v.v. Noordwijk dankbaar voor het ter beschikking stellen van hun complex. 

Bestuur SJC
 
 
(bericht Bouwcommissie)
Om maar meteen met het belangrijkste te beginnen; Het veld zal niet officieel bespeelbaar zijn op 22 augustus.
De initiële datum van oplevering, toen ook al met een strakke en ambitieuze planning, was 24 augustus, maar gezien de bekerwedstrijd tegen FC Lisse op de 22ste is er met alle macht geprobeerd deze datum te halen. We denken dat iedereen die de laatste tijd op SJC is geweest kan beamen dat er zeer lange dagen gemaakt zijn en dat er keihard is doorgewerkt. We hadden niet verwacht dit ooit te zeggen, maar het is gewoonweg te mooi en warm weer. Levering van lava (een onderlaag van het veld) geeft problemen door de lage waterstand (wordt via binnenvaart vervoert), de zandlaag klinkt te lastig in door de enorme droogte en er wordt dit op dit moment dan constant en volop gesproeid (met alle gevolgen van dien, gezien de waterproblematiek). Daarbij komt ook nog dat er een paar onwerkbare dagen waren door de enorme hitte (denk aan afgelopen donderdag en vrijdag). En zo kunnen we nog een paar redenen opnoemen, maar bovenstaand dekt de lading wel denken we. Heel erg jammer, maar overmacht in de ogen van de bouwcommissie. De oplevering van het veld staat nu gepland op 29 augustus.