Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

SJC zat.1 oefent a.s. zaterdag tegen v.v Hattem

A.s zaterdag om 15.30 speelt S.J.C 1 ZATERDAG een vriendschappelijke wedstrijd tegen 3e klasser V.V HATTEM die a.s. weekeind op trainingskamp zijn in Noordwijk .
Na de wedstrijd is er natuurlijk de Nieuwjaars receptie in de kantine wat meestal ook erg gezellig is .
Ook het vlaggenschip speelt hun wedstrijd thuis tegen A.S.W.H  dus kan het erg gezellig worden. 
HIER de aankondiging van Hattem op hun web site.

Selectie v.v.Hattem op trainingskamp naar Noordwijk
De selectie van v.v.Hattem vertrekt op vrijdag 11 januari voor een trainingskamp naar Noordwijk. Met spelers, technische en medische staf zal er dit weekend hard gewerkt worden om goed aan de tweede helft van de competitie te beginnen. In totaal zullen 25 sporters en begeleiders vertrekken om er een nuttig en gezellig trainingskamp van te maken. Zowel aan het mentale als aan het fysieke gedeelte zal aandacht besteed worden. Er staan een aantal activiteiten op het programma. Onder andere een fikse strandwandeling gevolgd door een wedstrijd zaterdag  tegen de plaatselijke 4e klasser SJC. De zaterdagavond zal gebruikt worden voor een gezellig uitje waarna op zondag de terugreis aanvaard wordt. Hopelijk verloopt alles voorspoedig en kunnen enkele geblesseerde spelers weer ingepast worden waardoor we de 2e helft van de competitie met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

Leuk voor de mannen van Verhoek-voetencentrum om weer een wedstrijdje te spelen , want de week erop volgt thuis de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper in de 4E Klasse Aarlanderveen 1 .
Mannen veel succes en tot zaterdag .
Gr, theo de Meeuw.