Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

SJC/Cafe de Wels BeachVoetvolley Toernooi

Afgelopen zaterdag 30 juni werd onder Braziliaanse omstandigheden het SJC/Cafe de Wels BeachVoetVolley toernooi 2018 gespeeld op het strand bij strandpaviljoen de Zeester. Totaal 20 teams, waaronder teams uit Noordwijk, de Bollenstreek en de regio Leiden vertoonde hun voetbalkunsten op het fraaie Noordwijkse strand. In 4 poules werd er uitgemaakt wie de kwart finales ging spelen, het werd snel duidelijk dat de 2 teams van van Nispen uit de Zilk, hoge ogen gingen gooien maar de fel begeerde titel BeachVoetvolley-ers 2018.
SJC was op het toernooi vertegenwoordigd met de Mannen van Verhoek, dit team bestond uit de volgende SJC gezichten; Mike Verhoek, Dandy Steenvoorden, Jordy Groot, Jan de Ridder, Sten Goosen en Robin Otten. De Noordwijkse Pensionados met Bram Marbus, waren hun voetbal kunsten nog niet verleerd en mochten in de halve finale aantreden tegen van Nispen 2 met Sander Bosma, de Pensionados verloren helaas. 
De andere halve finale was tussen FC Lisse 5 met David Verweij tegen het team van Nispen 1 met de Noordwijkse  Sven Hensbergen. Ook dit team van Nispen wist hun wedstrijd te winnen. Zodoende werd de finale, het team van Nispen 1 tegen het team van Nispen 2. Onder deskundige leiding van scheidsrechter Roelof Luinge werd het een uiterst spannend potje. De overheerlijke prijzen, beschikbaar gesteld door Cafe de Wels gingen maar de beide teams van Nispen uit de Zilk. Van Nispen 2 werd de trotse winnaar van het toernooi, van Nispen 1 pakte de tweede plek en FC Lisse 5 eindigde op de derde plaats. Na het toernooi was er een BBQ waar de deelnemers gebruik van konden maken.Voor een leuk prijsje werd de BBQ aangeboden door strandpaviljoen de Zeester. Zo werd er een fantastische voetbalmiddag beleefd op het 
strand van Noordwijk en gepast afgesloten met een drankje en een BBQ. 

De organisatie bedankt alle scheidsrechters voor hun inbreng tijdens het toernooi en in het bijzonder scheidsrechter Roelof Luinge voor zijn deskundigheid tijdens het toernooi. Tevens willen wij Strandpaviljoen de Zeester bedanken voor hun medewerking en gastvrijheid, Volleybalvereniging NOVO voor hun materiaal en plaatsen van de velden. Alle sponsoren en de Gemeente Noordwijk worden bedankt, om dit mooie zomerse evenement mede mogelijk te maken.