Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Training SJC-selectie weer begonnen

erwijl rondom ons heen de hittegolf zorgt voor passiviteit en rustig aan  doen werkt de SJC selectie zich al weer in het zweet tijdens de trainingen.

 Want de voorbereiding op het uitdagende seizoen is weer in volle gang.  De prestaties van de laatste jaren smaken kennelijk naar meer. Hoewel nog niet alle 45 selectiespelers terug zijn van vakantie wordt er door de wel aanwezige al weer stevig getraind. En ook nog eens met plezier.

Trainer Sjaak Polak ( zijn buikspieren heeft hij in de rust periode zichtbaar goed verzorgd) bedacht een trainingsvorm waarbij trippelen,hoofd , schouders, knieën, voeten en groente  de toegeroepen  opdrachten waren. Een concentratietraining waarbij de spelers in linie tripelend tegenover elkaar staan en de door de trainer geroepen ledematen moeten worden aangeraakt. Met tussen hen in op de grond  de ‘groentebak’,  die sommige selectiespelers tot wanhoop bracht.  Wij zagen er  heel wat die kreunend en met rooie koppen zich  zweten opdrukken of buikspieroefeningen uitvoeren, nadat de verkeerde beslissing was genomen. De glimlach rond de mond van Polak kwam iet wat sadistisch over, maar vermakelijk was het wel.

Ook zondag werd er, rondom enkele fotosessies, keihard getraind. Tijdens de gezamenlijke lunch in de kantine  merkte Polak op: ‘Conditioneel moet er nog heel wat gebeuren’. Maar geruststellend er achteraan: ‘We gaan van nu af serieus te werk maar wel zonder stres’.

Op de achtergrond  lag het voormalig hoofdveld  er bij als of er een oorlog had gewoed. Hopelijk gaan de vakmensen kans zien om op tijd  de boel op orde te hebben zodat SJC  toch nog met iets van trots het terrein  beschikbaar heeft om de clubs uit de 3e divisie  te gaan ontvangen. Voorlopig wordt er  keihard getraind op de twee overgebleven kunstgrasvelden. Als voorbereiding op de bekerstrijd op 22 augustus tegen FC Lisse.