Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

v.v. Noordwijk - v.v. SJC; Benadeel je club niet

Op zaterdag 19 januari wordt op sportpark de Duinwetering de dorps derby v.v. Noordwijk - v.v. SJC gespeeld. Voor deze wedstrijd gelden zeer strenge veiligheidsmaatregelen. Ik wil iedereen die de v.v. SJC een warm hart toedraagt, supporters, bezoekers, met klem vragen en verzoeken geen vuurwerk, confetti kanonnen, fakkels, of andere knalvoorwerpen mee te nemen of af te steken. Alles wat met " KNALLEN" heeft te maken is ten strengste verboden voor en tijdens wedstrijd. Dit op last van de Politie en de KNVB.
Bij constatering van het afsteken van vuurwerk, fakkels of anders, wordt er een "BOETE" opgelegd aan de vereniging van de desbetreffende club. Mocht het zo zijn dat dit gebeurt door supporters van de v.v.SJC, wordt de vereniging met een behoorlijke boete opgezadeld! Het bestuur van de v.v.SJC heeft unaniem besloten, dat de eventuele boete wordt verhaald op de "PLEGER" voor het strafbare feit! Per overtreding is de boete een bedrag van €5.000.00 DUS....DOE HET NIET!!
Deze zaterdag worden de supporters bij binnenkomst gecontroleerd (visitatie) op het bijzich hebben van vuurwerk, confetti-staven, confetti kanonnen, fakkels of ander knalspul, etc. Tevens wordt sportpark de Duinwetering beveiligd met een camerasysteem, waarop beelden zijn terug te zien van de supporters en toeschouwers, bij een eventueel incident kunnen de opgenomen beelden worden gebruikt om de pleger(s) op te sporen!

WEES EEN GEWAARSCHUWD MENS EN BENADEEL JE CLUB NIET!

Bestuur S.J.C.