Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

verslag Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag speelde HET nieuwe S.J.C ZATERDAG 1 zijn eerste competitie wedstrijd tegen Hazerswoude Boys 1.
De S.J.C.'ers van Ronald Vermond de trainer hadden het in de beker niet makkelijk gehad. Verloren werd er 3 keer , maar wel tegen teams die 3e klasse speelde en zaterdag reserve hoofdklasse.
De laatste wedstrijd tegen  Rijnsburgse boys 2 kon je al goed zien dat het steeds beter gaat met de leuke groep S.J.C.'ers en werd er nipt met 1-2 verloren tegen de groepswinnaar van de beker. Hazerswoudse Boys wist zich wel te plaatsen voor de volgende ronde door dacht ik 3 keer winst. Maar competitie is anders dan beker.
S.J.C ZATERDAG 1 begon zeer sterk aan de wedstrijd en was het dicht bij de eerste opening treffer, maar steeds lag de goede keeper van Hazerswoudse boys in de weg en ging het zelf heel slecht om met de kansen. En als je ze zelf NIET maakt, ligt hij bij de eerste kans van Hazerswoudse Boys er gewoon in en sta je met 1-0 achter, waar je 3-0 voor had moeten staan. Gelukkig wist S.J.C 1 zaterdag de gelijkmaker gauw te maken. Benji gaf voor en het was Jeffrey die de 1-1 binnen knikte. Op de tribune werd gezegd nu door drukken S.J.C want dat was zeker mogelijk geweest. Maar helaas de rust brak aan met een 1-1 tussen stand en daar was Hazerswoudse boys het gelukkigst mee.
De 2e helft kwamen er wat wissels, want dat is het motto in het team, iedereen speelt even veel, en toch was het S.J.C wat weer opnieuw wat kansen liet liggen om de wedstrijd te beslissen. Toch was het ook Hazerswoudse  Boys wat er af en toe gevaarlijk uit kwam, maar de verdediging onder leiding van de perfect spelende Sander En Joeri stond als een huis. Ook keeper Robin liet zich van zijn sterkste kant zien en leek de wedstrijd op een gelijkspel af te gaan. Tot dat Dandy in het strafschop gebied zo,n 3 minuten voor tijd onderuit ? werd gehaald in het strafschop gebied. Penalty S.J.C.!
Iedereen op de tribune  dacht aan Sander  achter de bal, maar Good old Jan nam de strafschop en schoot de bal veelte zwak in en redden de keeper van Hazerswoude boys de 2-1 achter stand voor zijn team. Daarna volgde nog wat hachelijke minuten voor de goal van S.J.C want het had ook nog wel eens helemaal verkeerd kunnen aflopen voor de mannen van Vermond. De matige  scheidsrechter floot af voor de wedstrijd en KREEG S.J.C qua VELE kansen in de wedstrijd  te weinig in deze eerste competitie wedstrijd !
Volgende week spelen de mannen van VERHOEK -VOETEN CENTRUM tegen het uit Leimuiden afkomstige KICKERS, 69 1 die de eerste wedstrijd uit verloor met 3-2 van Aarlanderveen 1. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 in Leimuiden.
Mannen veel succes daar.
M.V.G ,
THEO DE MEEUW.