Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Voetbalquiz Noordwijk-SJC

Op 28 september om 20.00 uur organiseren Supportersclub VV Noordwijk en SJC op de Duinwetering weer onze Voetbalquiz!
Tegen elkaar éen SJC tegen Noordwijk op deze vooravond van dé derby! Want wat is er mooier dan alvast de eerste dreun uitdelen? Heb jij voetbalverstand? Presentator Andy Houtkamp (NOS Langs de lijn) komt je uitdagen! Samen met Forza Voetbalreizen gaan we er een mooie avond van maken! En nu gauw in de boeken!
De Quiz
We spelen deze avond om mooie prijzen, zoals een voetbalreis-tegoed van € 500 via Forza Voetbalreizen. Maar ook tegen de buren van Noordwijk. De Voetbalquiz wordt immers afwisselend bij beide verenigingen gespeeld en dit jaar is VV Noordwijk aan de beurt. En wat is er mooier dan alvast de eerste slag toebrengen op de vooravond van dé Noortukse voetbalderby tegen VV Noordwijk? Vorig jaar werd de quiz gewonnen door Dennis van Eijgen en Bram Marbus en natuurlijk zullen zij hun titel verdedigen. We spelen in koppels, maar je mag het natuurlijk ook alleen proberen. De bijdrage om mee te doen is €10 per koppel.
Presentatie
Onze Voetbalquiz wordt gepresenteerd door Andy Houtkamp. Je kent hem als sportjournalist en commentator van NOS Langs de Lijn, waar hij atletiek, honkbal en natuurlijk voetbal voor zijn rekening neemt. In 2013 won Houtkamp de Theo Koomen-award voor beste radioverslag van een sportwedstrijd.
Inschrijven
 
Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van de ‘thuisspelende partij’ Supportersclub VV Noordwijk: https://www.supportersclub-vvnoordwijk.nl/voetbalquiz/