Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Vrijdag 30 nov: SJC Vrijwilligersavond

Als bestuur van de v.v.SJC zijn we bijzonder dankbaar en trots op alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme voor onze vereniging inzetten. Voor al die mensen die hun handen uit de mouwen steken, wordt daarom op vrijdagavond 30 november 2018 op het SJC complex een gezellige avond georganiseerd om onze vrijwilligers eens goed in de watten te leggen. 

Maar we meenden jullie alvast op deze wijze via de site te informeren over de datum en jullie uit te nodigen! Zet hem vast in je agenda! Jullie kunnen je via vrijwilligerszaken@vvsjc.nl aanmelden op de SJC site of je aanmelden via de intekenlijst in de commissiekamer. Graag willen wij dit uiterlijk 16 november weten of je aanwezig bent op het feest. 

Op 30 november vanaf 18.30 uur bent u/ben jij welkom in de feestzaal van SJC en staat er heerlijke surprise en zeker een drankjes klaar. Het feest duurt tot 24.00 uur en zal bol staan van verrassingen, het is tenslotte Sinterklaas tijd.

18.30 - 19.30 uur: Gezellige inloop.
19.30 - 21.30 uur: We gaan je verrassen.
21.30 - 22.00 uur: Petje op Petje af en win een voetbalreis.
22.00 - 24.00 uur: Waar wij bekend om staan.

We danken jullie hierbij reeds voor jullie inzet als vrijwilliger en zien jullie graag op vrijdag 30 november. Samen met elkaar maken we er weer een gezellige avond van!

Namens het bestuur van v.v.SJC