Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wie maakt er een filmpje voor SJC?

Ieder jaar is er tijdens de Sportverkiezing in Hotels van Oranje een quiz waar aan voorzitters van sportvereniging kunnen deelnemen. De winnende voorzitter wint voor zijn vereniging een Vrijwilligerscheque van € 500,-  te besteden aan de vrijwilligers. Dit jaar wil de Sportraad het iets uitdagender maken. Tijdens de komende Sportverkiezing worden er maar liefst 2 cheques uit gereikt ter waarde van 1000 euro! 

Iedere vereniging uit de nieuwe gemeente Noordwijk komt in aanmerking voor deze prijs, het enige wat je hoeft te doen is een  leuk filmpje indienen. Wij zijn nu op zoek naar iemand die een filmpje van maximaal 1 minuut wil maken en laat zien waarom S.J.C. de vrijwilligersprijs verdient. 

Uit het filmpje moet blijken wat S.J.C. bijzonder maakt.

Hieronder een aantal voorbeelden (van de Sportraad):
  • Is jouw vereniging maatschappelijk betrokken? Laat ons zien hoe!
  • Staan er iedere dag vele vrijwilligers klaar?
  • Zijn jullie een duurzame vereniging?
  • Speelt gehandicaptensport  een belangrijke rol?
  • Doen jullie met veel Fair play?

Maar uiteraard mag het filmpje ook gaan over de Konijnenveiling, het wandelvoetbal of over de Monskey Ukkies en/of Monskey Toppers. Het filmpje kan gewoon gemaakt worden  met een smartphone, het hoeft niet gemonteerd te zijn maar dat mag natuurlijk wel.  Bijvoorbeeld: https://youtu.be/3H7AZ6qc1Nk

 Als je hier aan mee wil werken mail dan even naar communicatie@vvsjc.nl

De uiterste inleverdatum is 29-12-2018, mochten er meerdere inzendingen zijn dan beslist het bestuur welk filmpje we inzenden naar de Sportraad.