Een ambitieuze vereniging die verenigt!

De SJC Monskey League

Monskey Toppers
 
Vanaf 5 jaar of als u kind er aan toe is kunnen kinderen meedoen met de Monskey League. In deze competitie spelen kinderen die 5 jaar zijn en de allerkleinste (de Monskey Ukkies) zijn ontgroeid. De kinderen kunnen dan een jaar aan het (kunst)gras wennen en zijn wat verder qua voetbal ontwikkeling en fysiek sterker om vanaf ongeveer hun zevende jaar de overstap naar de JO9 te maken. JO= Jeugd Onder

Ze trainen eenmaal per week op woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur en spelen op zaterdag van 09.30 uur tot 10.15 uur in de onderlinge Monskey League 4 tegen 4 competitie. De teams worden voor een bepaalde periode samengesteld. Wanneer alle teams eenmaal tegen elkaar gespeeld hebben wordt er opnieuw een teamindeling gemaakt. De Monskey League toppers competitie is voor het kind en de ouders vaak de eerste kennismaking met voetbal en met de v.v. SJC, en voor de rest van hun voetballoopbaan is het belangrijk dat die kennismaking een positieve is. SJC legt er de nadruk op dat de kinderen spelenderwijs leren voetballen, in een veilige omgeving: ze spelen altijd thuis, altijd op dezelfde tijd en altijd op hun eigen veld in hun eigen sportpark. De ervaring heeft geleerd dat ouders en kinderen heel tevreden zijn met deze constructie. De Monskey Toppers maken wekelijks hun opwachting in de shirts van grote sterren. Zo spelen ze bijvoorbeeld in de kleuren van de goddelijke kanaries (Brazilië) of in het maagdelijke wit van Engeland!
De wedstrijden en trainingen staan wekelijks onder leiding van Bram Halters. Heeft uw kind belangstelling om een keer mee te doen met de Monskey League  dan kunnen ze zich elke zaterdagmorgen melden bij SJC. Voor inlichtingen kunt u altijd mailen naar info@vvsjc.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname aan de Monskey League.

Monskey Ukkies.
Doel is om kinderen vanaf 4 jaar oud kennis te laten maken met het voetbal. Het samen spelen en plezier maken staat uiteraard voorop.
Tientallen Monskey Ukkies hebben in de voorbije seizoenen de stap van de Monskey Ukkies naar de Monskey Toppers van SJC al gemaakt. Het Monskey Ukkies voetbal bracht hen in contact met voetbal en de vereniging en de doorstroming naar het ‘echte’ voetbal is daardoor een stuk eenvoudiger geworden. De meeste Monskey Ukkies hebben met volle teugen genoten van de eerste kennismaking met de sport voetbal. En de belangstelling is nog steeds groeiende, want in het voorbije seizoen namen meer dan twintig jongens en meisjes deel aan het Monskey Ukkies voetbal bij SJC.
De trainingen staan onder leiding van Bram Halters. Hij leert de kinderen ‘baas over de bal te worden’. Dat gebeurt op een speelse manier door bijvoorbeeld te dribbelen met de bal en na een fluitsignaal op de bal af te kappen of gewoon een spelletje tikkertje. Voor de kinderen in deze leeftijdscategorie is het allerbelangrijkste dat ze plezier hebben. Je moet de allerkleinste niet te snel teveel willen aanleren, want dan raken deze beginners totaal de weg kwijt.
In het na- en voorjaar trainen de Monskey Ukkies op zaterdag van 09.00 tot 10.00 in de zaal van voetbalvereniging SJC op sportpark op de Lageweg.

Heeft uw kind belangstelling om een keer mee te doen met de Monskey Ukkies dan kunnen ze zich elke zaterdagmorgen melden bij SJC. Voor inlichtingen kunt u altijd mailen naar info@vvsjc.nl
Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname aan de Monskey League.