Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Jaarlijkse SJC-activiteiten

Algemeen

Er zijn vele activiteiten binnen de voetbalvereniging SJC.
Bijv; vriendjes en vriendinnetjes training, thema middagen na de wedstrijd van ons eerste elftal, de Red Bull truck op de laatste wedstrijddag, klaverjassen, oliebollen kaarten op oudjaarsmiddag etc.
Eigenlijk teveel om op te noemen, maar de v.v. SJC doet ontzettend veel buiten het voetbal voor zijn leden en niet leden.
Een familie vereniging waar iedereen zich kan thuis voelen.
Ons motto is niet voor niets:

EEN AMBITIEUZE VERENIGING DIE VERENIGT!

Hieronder een opsomming van een aantal specifieke activiteiten:

Familiedag

De Familiedag is inmiddels een bekend fenomeen binnen de v.v.SJC en vindt plaats aan het einde van elk voetbalseizoen.

Slotfeest

De naam zegt het eigenlijk al; een feest voor iedereen waarmee het voetbalseizoen onder het genot van een hapje en een drankje wordt beëindigd. Iedereen is op deze avond van harte welkom om nog een keer het oude voetbalseizoen door te nemen.

Kaderfeest

Het feest voor alle kaderleden en vrijwilligers van de v.v. SJC. Met dit feest wil het bestuur de vele kaderleden en vrijwilligers bedanken voor hun inzet bij hun “cluppie”.

JO10 en JO11-weekend

Elk jaar aan het einde van het seizoen gaan we met de volledige JO-10 en JO-11 een weekend weg.

Nachttoernooi

Dit is het toernooi waarin traditioneel het seizoen wordt uitgeluid. De A jeugd, heren en dames-senioren spelen in een nachttoernooi een competitie voor de “eeuwige roem”. Daarna is het gezellig samenzijn in de kantine, eigenlijk een geweldige derde helft.

JO12 en JO13-weekend

Ook met de jongens en de meiden van de JO12 en de J013 gaan we elk jaar een weekend weg.

4-tegen-4 toernooi

Het 4-tegen-4 toernooi is het ’s werelds grootste schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de v.v. SJC en heeft inmiddels landelijke bekendheid.

Bezoek Eredivisie-wedstrijd

In elk jaar probeert het Jeugdbestuur een Eredivisie wedstrijd te bezoeken.

Jeugdcarnaval

Jeugdcarnaval voor de jeugd van de v.v. SJC, iedereen is hier uiteraard van harte welkom. In het carnavalsweekend wordt op de zaterdagmiddag deze activiteit georganiseerd.

Nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsborrel is een traditie die al vele jaren wordt aangeboden aan alle leden van de v.v. SJC en overige inwoners van Noordwijk. Meestal wordt de borrel georganiseerd op de eerste zondag in januari en is voor iedereen toegankelijk.

Konijnenveiling

Ieder jaar in december organiseert SJC de traditionele Konijnenveiling.

Mixtoernooi jeugdteams

Aan het einde van het kalenderjaar wordt het Mixtoernooi gespeeld door alle letterklassen van de jeugdafdeling van SJC.
 

Sinterklaasfeest

Elk jaar op een woensdag in november bezoekt Sinterklaas SJC. Alle kinderen van de Ukkies, de Toppers en de F-klasse genieten met volle teugen van het bezoek van Sinterklaas. Er wordt een groot Pietenparcours uitgezet in de gymzaal.Snurkfestijn JO-8 en JO-9

Aan het einde van het voetbalseizoen, op een zaterdag in juni, verzamelen alle kinderen uit alle JO-8 en JO-9 teams zich op het SJC terrein voor de jaarlijkse unieke afsluiting van het seizoen: het JO-8 en 9-Snurkfestijn van SJC.