Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Overzicht

VoetbalJournaal Bollenstreek

Onlangs zijn in het VoetbalJournaal Bollenstreek een tweetal artikelen gepubliceerd over SJC, te weten:

SJC start World league

SJC is trots op de jeugdopleiding waar de jongens én meisjes al vanaf 4 jaar kunnen starten bij de Ukkies. Voor de Toppers, de jongens en meisjes van 6 jaar, is er nu ook de World League. 

Dirk Draijer nieuwe aanwinst voor SJC-selectie

Voor de wedstrijd tegen Hollandia was er een ontmoeting met Dirk Draijer. De huidige selectiespeler van Vv Noordwijk had zojuist zijn handtekening gezet onder de overeenkomst die hem voor komend seizoen aan SJC verbindt.

Gehavend SJC wint met 1-0 van Hollandia

Een zeer welkome en ook zeer nuttige overwinning. Met deze omschrijving gaat de thuiswedstrijd tegen Hollandia van 2024 de boeken in. Behaald in een bepaald niet sprankelende wedstrijd maar wel op basis van de SJC-principes, Strijd, Passie en Vriendschap.

Presentatie Younes Seghrouchni

De bekerwedstrijd tegen Willem II ondersteund door indrukwekkende aanmoedigingen van de SJC-supporters heeft een diep indruk achtergelaten op de 26jarige Younes Seghrouchni. De robuuste middenvelder is inmiddels aan zijn 3e seizoen bezig bij SJC.

Sjc zaterdag met de hakken over de sloot!

Nou ik ben nog aan het bij komen van de fantastische ontlading die JAN ALTENA de vele sjc'ers supporters bracht in de 95 E minuut op het veld van DVC In Delft!

Jonger Oranje komt naar SJC

Op zondag 24 maart komt de leukste Talentendag van Nederland naar onze vereniging.

Martijn van Trigt stopt definitief bij SJC

Het hing al in de lucht maar deze week hakte Martijn van Trigt de knoop door. Volgend seizoen zal hij actief zijn bij zijn oude club ROAC. 

Ook Markt Turk verlengt bij SJC

Terwijl we in een belangrijke fase in de huidige competitie zijn beland, sorteert men bestuurlijk vooruit om het komend seizoen. Daarover kan nu worden gemeld dat ook ras -SJC’er Mark Turk heeft besloten ook voor volgend jaar als selectiespeler actief te blijven.

Stef van der Zalm komend seizoen beschikbaar voor de selectie

‘Na zo’n anderhalf jaar zonder prestatievoetbal ging het bij mij toch weer kriebelen. En nu ik mijn studie heb afgerond en er van de kant van de technische staf interesse werd getoond, ging ik er ook echt weer serieus over nadenken'.

SJC o11 - ADO Den Haag

​Op een heerlijke voetbalavond heeft de o11/1 een mooie oefenpot gespeeld tegen ADO Den Haag.  Met 2 invallers vanuit de 11/2 vertrokken wij vol goede moed al vroeg uit Noordwijk.

Wippolder maakt een einde aan het bekeravontuur

​Wat een herstart van een bekeravontuur had moeten worden, eindigde in een roemloze deceptie.

Melvin van Stijn nieuwe Coördinator Onderbouw

SJC is verheugd dat de TC Jeugd vanaf komend seizoen wordt versterkt met Melvin van Stijn in de functie van Coördinator Onderbouw.

Motta El Yaakoubi naar SJC

​Deze week maakte Moatasim El Yaakoubi de verrassende overstap van Vv Noordwijk naar SJC officieel bekend.

​Sjc ers als de all stars

​Sjc ers als de all stars stelen de show bij het fruh shoppen bij de keiebijters

Avondje Eretribune bijwonen met je (senioren) team?

​Onderstaande uitnodiging ontvingen wij van Soutfields de producent van het TV programma, vind je het leuk om met je team (minimale leeftijd 18 jaar) een uitzending bij te wonen meld je dan zelf aan via eretribune@southfields.nl.

balsponsor SJC - Hollandia

Balsponsor bij de wedstrijd SJC-Hollandia is de Familie Vërell.

presentatie Marcel IJzendoorn

Een gesprek met trainer Marcel IJzendoorn aangaan over voetbal is een gebeurtenis op zich. De gedreven coach van de SJC-selectie ademt voetbal. En een simpele eerste vraag in ons gesprek over SJC zorgt voor een heerlijke stroom van woorden en prestatie-superlatieven.
Toch willen we eerst nog even belichten wie Marcel IJzendoorn is. En even kort vernemen hoe zijn carrière in de voetbalwereld zich heeft ontwikkeld.
 

Play2Improve in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie staan weer 2 fantastische voetbaldagen op het programma!

Deceptie in Amsterdam

Een verslag van de uitwedstrijd SJC tegen WV-HEDW zou heel kort kunnen worden samengevat...

SJC verlengt contract met Max de Haas

​De samenstelling van de selectie voor het seizoen 2024/ 2025 krijgt steeds vastere vormen. 

EK-kwalificatiewestrijden vr O17 bij SJC

​De jacht op een EK-ticket vindt voor het Nederlands elftal onder 17 jaar (v) plaats in Noordwijk en ’s-Gravenzande.

SJC verwelkomt voor komend seizoen vleugelverdediger Dirk Jan van den Oever

​SJC weet zich inmiddels verzekerd van de komst van Dirk-Jan van den Oever per 1 juli 2024.

EK-kwalificatiewestrijden vrouwen O17 bij SJC

De jacht op een EK-ticket vindt voor het Nederlands elftal onder 17 jaar (v) plaats in Noordwijk en ’s-Gravenzande

Uitreiking beste lotenverkopers

​Zondag 28 januari vooraf gaand aan de wedstrijd SJC.1-Hoogland willen wij namens de loterij commissie de beste loten verkopers in het zonnetje zetten.

Wedstrijd SJC afgelast

De wedstrijd Alphense Boys - SJC is afgelast.

Spelers SJC verlengen contract

De TC is verheugd om wederom positief nieuws te kunnen melden.

Presentatie Coen van der Meij

Aan het begin van dit voetbalseizoen maakte Coen van der Meij  de overstap van een vriendenteam bij vv Noordwijk naar de selectie van SJC. Hij begon zijn voetbal loopbaan bij Noordwijk, speelde er wel in de selectie maar besloot later toch met vrienden te gaan spelen.

Presentatie Richard Hoogervorst

Het is al weer zijn derde seizoen als teammanager van het SJC-vlaggenschip. Als jeugdleider en supporters van zijn zoon was hij al een graag geziene gast

TC Nieuws

De TC is verheugd te kunnen melden dat volgend seizoen Vincent ter Burg de kleuren van Sjc komt verdedigen.

SJC -selectie op trainingskamp in Torremolinos dag 3

Bij SJC 2 staat kampioen worden centraal De derde dag van het trainingskamp in het zonnige Spanje was de dag van de serieuze oefenwedstrijden.

SJC -selectie op trainingskamp in Torremolinos dag 2

De tweede dag in het SJC-trainingskamp begon met een pittige training op een meer dan uitstekend sportcomplex. Compleet met 4 speelvelden, een atletiekbaan, een 50 meter zwembad, een heuse Plaza de Torres. 

Jeugdkampioenen eerste seizoenshelft

De eerste seizoenshelft
Nagenoeg alle teams zijn weer begonnen met trainen en bereiden zich voor op de tweede seizoenshelft. Voor ons een mooi moment om nog even terug te kijken op het eerste seizoenshelft waarin verschillende teams kampioen zijn geworden.

sjc boekt oefenzege op Valken '68

SJC heeft dinsdagavond een oefenzege geboekt op Valken ’68. SJC speelde met veel wissels,

SJC -selectie op trainingskamp in Torremolinos

Terwijl Noordwijk nog volledig in rust was reed de touringcar van Koninklijke Beuk naar een aantal opstapplaatsen waar enthousiaste selectiespelers, de technische staf en een aantal enthousiaste voetbalfans werden opgehaald om via Schiphol af te reizen naar het SJC-trainingskamp aan de Spaanse zuidkust onder de rook van Malaga.

spelers SJC verlengen contract

De selectie verblijft momenteel in Spanje voor een trainingskamp van vijf dagen waar getraind wordt , een wedstrijd op zondag wordt gespeeld tegen de zaterdagtak van Voorschoten ‘97 , voetvolley op het strand , gegolfd etc.

Kerstmixtoernooi 2023

Donderdag 28 en vrijdag 29 december heeft het kerstmixtoernooi voor de jo8 tot en met de jo17 lichting plaatsgevonden. 

Teamuitje JO10-1

We hebben met ons team de 10-1 een fantastisch teamuitje gehad bij Jumping. 

Presentatie Xavi Noltenius van Elsbroek

In april 2020 gaf Xavi Noltenius van Elsbroek aan dat hij de overstap ging maken van zijn club van Nispen uit de Zilk naar SJC. Daarmee volgde hij zijn toenmalige trainer Roy Schulpzand, die toen bij SJC aan de slag zou gaan als assistent van trainer Marcel IJzendoorn. Xavi zegt er geen moment spijt van te hebben gehad hoewel hij erkend dat de overstap van de vierde klasse naar de toenmalige hoofdklasse wel moeilijk is geweest. En dat hij meer dan hard heeft moeten werken aan zijn fysieke weerbaarheid.

Indoor Voetbaldag SJC

Jaja, het is weer zo ver! De Indoor Voetbaldag staat weer op het programma. Op 27 december, in Sporthal De Lageweg, gaan we aan slag met de nieuwste oefenvormen en spelen we uiteraard het Play2Improve zaalvoetbaltoernooi.

Presentatie Tristan van Weeren

Ons gesprek met doelman Tristan van Weeren begint direct in een zeer ontspannen sfeer. De doelman van het tweede elftal is na de blessures van Lex Hoogervorst en Willem Beuk een vertrouwd gezicht geworden op trainingen en in de dug-out bij de optredens van het eerste elftal, waar inmiddels Kevin Schelvis weer onder de lat staat. De beloning voor zijn positieve instelling is tot nu toe beperkt gebleven tot een invalbeurt in de bekerwedstrijd tegen het Rotterdamse BZC/Zuiderpark.

van de bestuurstafel

Afgelopen maandag heeft het bestuur haar maandelijkse vergadering gehad.

SJC loot wederom een thuiswedstrijd

Vandaag was de loting voor de derde ronde met de laatste 32 teams in district West  II. SJC heeft wederom een thuiswedstrijd geloot en speelt in het weekend van 10 en 11 februari thuis tegen Wippolder.
Wippolder staat halverwege het seizoen 2e in de 1e klasse.

Uitslag SJC loterij 2023

Trekkingsuitslag SJC Konijnenveiling 16 december 2023

SJC blij met voortzetten samenwerking met Marcel IJzendoorn

Deze week is SJC met trainer Marcel IJzendoorn een nieuwe overeenkomst aangegaan. Afgesproken is dat Marcel IJzerdoorn er in ieder geval nog een seizoen aan vast plakt en in het seizoen  2024/2025 opnieuw de trainer/coach zal zijn van  de selectie van SJC. Namens het bestuur van SJC heeft Kees Brouwer, in zijn functie als bestuurslid Technische zaken, met  Marcel IJzendoorn gesprekken gevoerd waarbij een recent door Brouwer geschreven dynamisch beleidsplan, de basis is geweest.

oefenwedstrijden winterstop

SJC 1 speelt in de winterstop een tweetal oefenwedstrijden.

presentatie Puck Postma

De hernieuwde kennismaking met Puck Postma levert weer wat extra informatie op.
Zo heeft hij heeft inmiddels een verbazend lange en indrukwekkende loopbaan bij diverse grote  clubs in het voetbal afgelegd.
Op zijn vierde jaar werd hij lid van HBC waar hij als 10 jarige werd gescout door Stormvogels/Telstar.

Catalogus Konijnenveiling 16 december 2023

Om alvast in de stemming te komen, kan je de catalogus hier downloaden.
 
Tot zaterdag
 

Clubpagina Konijnenveiling

Clubpagina Konijnenveiling in nieuw jasje,

SJC bijzonder op dreef tegen Swift:2-5

De laatste wedstrijd voor de winterstop betekende opnieuw een optreden van de IJzendoorn-selectie in Amsterdam waar avv Swift de tegenstander was. Hun bijzondere thuishaven ligt sinds  1927 aangelegd als onderdeel van het plan Berlage, midden in de bebouwde kom van Amsterdam. 
 

SJC-zaterdag pakt periodetitel

SJC-zaterdag pakt periodetitel na zwaarbevochten overwinning bij Kickers’69 !!

Afgelopen zaterdag kwam de dag dat de eerste prijs gepakt kon worden door sjc zaterdag 1 die samen met lsvv tot nu toe in de race is voor het kampioenschap tot nu tot de winterstop!!
En het werd een zaterdag die bij vele spelers en begeleiding nog lang in het geheugen zal blijven zitten denk ik ?
Sjc zaterdag moest de wedstrijd winnen want het ene punt voorsprong op lsvv was krap 
Wij nog ongeslagen en 1 keer gelijk en hun 1 keer verlies juist tegen ons !

Kavels Konijnenveiling 2023 bekend

Zaterdag 16 december is het zover, voor wie niet kan wachten bijgaand alvast een overzicht van de kavels.
De catalogus staat maandagavond op de website.

 

Presentatie Tom Duindam

Tom Duindam is leerkracht in het basisonderwijs en gaat dagelijks naar Daltonschool Klaverweide tegenover het SJC-sportpark.
In tegenstelling tot veel jongens voetbalde Tom Duindam als jongetje veel liever buiten op de straat. Lekker vrijuit spelen vond hij veel leuker dan in het keurslijf van een club. 
Maar uiteindelijk kwam hij op zijn 10e jaar toch naar de Lageweg. Korte tijd later al werd het UVS.

Presentatie Sipko van Zundert

De in Alphen opgegroeide Sipko van Zundert was de snelle stopperspil in de jeugd van Alphia. Een heupblessure, die heden ten gade nog wel eens opspeelt, dwong hem om te stoppen met voetballen. Hij volgde een studie boekhouden maar werd al gauw compagnon en leidinggevende in een beddenspeciaalzaak met de opvallende naam ‘de Koffer’. 
In 1980 kwam hij naar Noordwijk en werd sponsor van SJC en ook een gewaardeerd speler in het toenmalige pretelftal ZZD

Presentatie Willem Beuk

Je wilt het niet geloven maar mijn vader enthousiasmeerde mij om voetballen op het schoolplein  in te ruilen voor voetballen in clubverband. En vervolgens was hij super enthousiast en stond echt elke wedstrijd bij Noordwijk langs de lijn om mij aan te moedigen. Dit vertelt ons keeper Willem Beuk die ook nog laat weten dat hij aanvankelijk als scorende spits actief was in de superliga. 

Celine van Loe scoort!!!


Voormalig SJC-speelster Celine van Loe speelde gisteren haar tweede interland voor Bonaire tegen Turks- en Caicoseilanden.

Presentatie Thijs van Donk

Een van de clubtalenten is ongetwijfeld ook Thijs van Donk. Die bezig is een permanent plekje te veroveren in de selectie van het eerste elftal. Maar weet dat er hard voor gewerkt moet worden en hij nog veel ervaring moet opdoen.
Thijs van Donk zit in het 4e jaar met zijn studie Finance and Control op de Haagse Hogeschool. Maar heeft gelukkig voldoende gelegenheid om naast zijn studie aandacht te besteden aan voetbal en het beschikbaar zijn voor de eerste selectie van SJC. 

Wedstrijdverslag SJC - Huizen

De voetbalwetten zijn keihard. Zo geldt, wie de meeste doelpunten maakt wint. 

Presentatie Kevin Schelvis

Een echte SJC-er die heel hard heeft moeten werken om erkenning te krijgen voor zijn keeperskwaliteiten. Als keeper van het derde elftal vocht hij voor een plekje in het tweede. In de selectie werd de plek onder de laat vaak gegund aan een ‘gehaalde’ speler. En uiteindelijk kon hij ponder de vleugels van Kees Zethof bewijzen over genoeg kwaliteit te beschikken om in de hoofdklasse actief te zijn. En hij is inmiddels al jaren een steunpilaar die de promotie na de spectaculaire winst op Rhoda Raalte de belangrijkste prestatie noemt. Ook al omdat er toen een spectaculaire ononderbroken reeks van 16 overwinningen was. Maar twijfelt direct omdat het kampioenschap in Assen tegen Achilles 1848 met de bijbehorende huldigingen natuurlijk ook heel spectaculair was.

Presentatie Sven Wisselink

Sven Wisselink is van de lichting jeugdspelers met talenten waar ook Jelle van Went en Mark Turk deel van uit maken. Hij zegt heel veel te danken te hebben aan toenmalig jeugdtrainer Arthur Aartse. Die veel aandacht besteedde aan de basis technieken die Sven zich eigen wist te maken. Sven Wisselink had altijd een voorkeur voor de nummer 10 positie maar werd in de SJC-selectie voornamelijk ingezet dienend op het middenveld waar hij te maken heeft met heel veel concurrentie.

 

Notulen ALV 20-06-2023

Klik op de link voor de notulen van de ALV van 20-06-2023.

SJC Zaterdag wint topper makkelijk

Afgelopen zaterdag stond er voor sjc zaterdag eigenlijk een topper op het programma, tegen de nr 3 van de competitie football factory uit Leiden .

SJC is Ajax niet de baas

Na de geflatteerde nederlaag tegen Ter Leede stond  SJC voor de zware opgave om in de uitwedstrijd tegen Ajax tot een beter resultaat te komen

LAV CUP: Foreholte 1 - Jong SJC

As dinsdag is er een 2de ronde wedstrijd LAV Cup: Foreholte 1 – Jong SJC, aanvang 20:15 uur.

Wedstrijd Oranjeleeuwinnen O17

De Oranjeleeuwinnen onder 17 spelen speelden op woensdag 22 november een oefeninterland tegen Frankrijk op ons SJC sportcomplex in Noordwijk. 

Pietentraining op SJC

Woensdag 22 november was het zover. Om 15.00 uur begon de Pietentraining van de Ukkies/toppers.
 
Dit keer niet buiten op het veld maar in de mooie gymzaal.

SJC bekert verder in districtsbeker

SJC heeft zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van de districtsbeker.
De uitwedstrijd in Rotterdam tegen 4de klasser BZC / Zuiderpark 1, waar het met rust al 0-7 stond werd uiteindelijk met maar liefst 1-14 gewonnen.

Presentatie Frans van Niel

​Nadat hij 13 jaar bij  VVSB actief was geweest koos Frans van Niel voor SJC om daar te gaan samenwerken met trainer/coach Marcel IJzendoorn. Die immers ook een VVSB-verleden kent als speler en als interim-coach. Inmiddels is het voor Van Niel zijn 3e seizoen aan de Lageweg

Presentatie Timo Ruigrok

Een gedreven voetballer die, zoals hij zelf met nadruk laat weten, altijd wil winnen. En er is geen verschil merkbaar tussen een spelletje kaarten, tussendoor even darten, een bordspel of een belangrijke wedstrijd, Timo Ruigrok wil altijd alleen maar winnen.
 

Jan Hermans overleden

Het bestuur van SJC ontving het bericht van het overlijden van Jan Hermans.

geslaagd kaderfeest

Afgelopen vrijdagavond was het kaderfeest bij SJC. Hier onder een impressie met een aantal foto's van dit zeer geslaagde feest waarvoor alle vrijwilligers van SJC waren uitgenodigd.

SJC met lege handen terug uit Sassenheim

Het was op papier een derby maar van de sfeer van een derby was er voor de toeschouwers niet veel waar te nemen. In het veld  speelde zeker Ter Leede in met derby aanpak en zochten in de diverse duels direct al de grenzen op.

Verslag Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag ochtend. Jeetje wat een weer kletst er naar beneden!
Nederland verzuipt onder het vele water de afgelopen weken!!!

Karel v.d. Meer overleden

SJC ontving het bericht dat Karel v.d. Meer is overleden.  Karel heeft zich heel veel jaren ingezet voor de kantine van SJC.

Van der Voet Keukens verlengt als sponsor

Vandaag in de Noordwijker, de S.J.C. clubpagina in het teken van selectie sponsor Van der Voet Keukens uit Sassenheim

SJC opnieuw thuisbasis voor interlandwedstrijd

Op woensdag 22 november speelt het vrouwen jeugdelftal Oranje O17 een oefeninterlandwedstrijd tegen Frankrijk.  Opnieuw is de accommodatie van SJC geselecteerd om als thuishaven te dienen voor deze jeugdinterland. 

Agenda Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 29 november wordt om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van SJC gehouden.

presentatie Wesley Haasnoot

Opnieuw maken we kennis met een selectiespeler die voetbal met de paplepel heeft binnen gekregen. Vader was voetballer en zijn broers zijn nu actief in het zaterdagvoetbal bij SJC 1. Wesley is nu 4 jaar actief in de selectie. maar hij tekent aan dat hij nog geen volledig seizoen heeft afgewerkt. 

Presentatie Jelle van Went

Zijn debuut in de hoofdmacht van SJC was in Heemskerk. Op een zaterdagmiddag in de wedstrijd  tegen Odin ’59. Een blessure van toenmalig steunpilaar Tom Broekhuizen maakte de ziekenboeg van SJC overvol. En dit dwong toenmalig trainer Sjaak Polak om voor de jeugdige Jelle van Went, want daar maken we nu kennis mee, een basisplaats in te ruimen. 

Presentatie Aaron Koeman

De overstap van de Duinwetering naar de Lageweg is Aaron Koeman bijzonder goed bevallen. Van enige afstandelijkheid of rivaliteit bleek geen sprake. Op de hoek van de bar praten we na de donderdagavondtraining openhartig over voetbal en alles eromheen. Aaron zegt over de overstap: ‘Vanaf dag één was ik welkom, werd als het ware met open armen ontvangen. Deze club past precies bij mij. Veel inzet en hard werken maar na afloop gezellig even in het clubhuis blijven hangen’

uitnodigingen kaderfeest

​Ieder Kaderlid ( vrijwilliger ) die nog geen mail heeft ontvangen voor het kaderfeest van komende vrijdag 17 november meldt je svp aan bij je commissie.

Scheidsrechtersavond met Allard Lindhout

Dinsdagavond 21 november organiseert SJC een scheidsrechteravond samen met eredivisie scheidsrechter Allard Lindhout in de kantine van ons complex.

Presentatie​ Chris Hoogervorst

Zorgen dat ik optimaal fit ben’. Dat was het spontane antwoord van Chris Hoogervorst op de vraag wat hij zelf zijn sterkste punt als voetballer vindt. En op de vraag of je hem ‘een trainingsbeest kan noemen is het antwoord ook bevestigend. En dat brengt ons ook direct bij het nare incident in de voorbereiding  op het seizoen  2021/2022. 

​SJC boekt regelmatige overwinning op DHSC: 4-1

Op zoek naar de weg omhoog ontving SJC deze keer het Utrechtse DHSC. Een fusieclub van een aantal aansprekende voormalig Utrechtse verenigingen waarbij we belangrijke namen tegenkomen zoals DOS, Elinkwijk, Velox en Stichtse Boys. 

Presentatie: Frank Godijn

Leeftijd:        60 jaar
Clubs:           Foreholte en nu SJC
Functie:        Verzorger/Sportmasseur

Presentatie Jordy Groot

Leeftijd:              35
Eerdere clubs:    DSOV, AFC, SJC, Voorschoten ’97, SJC,
                           Quick Boys en opnieuw SJC
Positie:               Linkervleugelverdediger.
Favoriete Voet:  Links, tweebenig

Presentatie Martijn van Trigt

Alweer voor het 4e seizoen is Martijn van Trigt van vaste waarde voor het vlaggenschip  van de Jeroensclub. Het bleek al snel een speler die helemaal past binnen de SJC-familie.

Presentatie Richard Hartevelt

Inmiddels al 16 jaar in dienst van SJC. En in die jaren als de keeperstrainer een zeer gewaardeerd lid van de technische staf. Waar hij al die jaren al zijn eigen, soms opvallende rol speelt. Natuurlijk tijdens trainingen en bovendien in het begeleidingsteam tijdens de wedstrijden. We schrijven hier natuurlijk over Richard Hartevelt.

SJC verliest met 0-1 van AFC '34

Trainer IJzendoorn: ‘ik had er 11 kunnen wisselen’
 
‘Er kwamen er elf in aanmerking om in de rust gewisseld te worden. Want feitelijk zag niemand kans om zich, in deze zeer belangrijke wedstrijd, aan de vooraf gemaakte afspraken te houden. Met de ingebrachte wissels werd dit wat beter maar er is verloren en dus is alles toch mislukt’. Dat was de sombere constatering van coach IJzendoorn direct na afloop van de met 0-1 verloren thuiswedstrijd tegen AFC ’34.

Sjc zaterdag wint top wedstrijd van LSVV

Sjc zaterdag wint topper van LSVV!
Keeper Sven de grote uitblinker!
Op naar SJC voor de top wedstrijd van zaterdag 1 tegen medekoploper LSVV om de eerste plaats in de 5e klasse!

Laatste dag entreekaarten ophalen

laatste dag voor leden en donateurs  om kaarten SJC – Willem II op te halen

Loting district beker SJC 1

De loting voor de volgende ronde van de district beker West 2 heeft plaatsgevonden.

presentatie Ralph van Oosten

Ralph van Oosten                                                                                                                                   
Leeftijd:                               22jaar              
Clubs:                                  SJC
Positie:                                rechtsback/middenveld
Favoriete voet:                    Rechts

presentatie Mark Turk

Leeftijd:                            25
Clubs:                              SJC
Positie:                            Middenveld
Favoriete voet:                Rechts
            

presentatie Justin Vink

Leeftijd:                            24
Clubs:                               SJC, Vv Noordwijk
Positie:                             leider , lid van de staf
SJC-lid vanaf:                  toen hij 7 jaar was.

verkoop sjaals SJC- Willem II

Donderdag 26 oktober van 19.00 tot 20.30 uur en zaterdag 28 oktober van 10.00 tot 14.00 uur zal de supportersclub van SJC de verkoop van deze sjaals gaan starten op de club.

SJC bekert weer verder na winst op Olympia

De start in de districtsbeker 2023/2024 met mogelijk opnieuw als beloning een plaats in de KNVB-beker. En dat terwijl de wedstrijd tegen Willem II in de KNVB-beker van dit jaar nog moet worden gespeeld.

ko sing balsponsor sjc - afc'34

De balsponsor voor de wedstrijd SJC - AFC'34 uit Alkmaar op zaterdag 28 oktober is restaurant Ko Sing.

kaartverkoop SJC - Willem II

Kaartverkoop wedstrijd SJC – Willem II donderdag 2 november

kaderfeest 17 november

Op vrijdag 17 november is het eindelijk weer eens tijd voor een kaderfeest! Alle vrijwilligers van SJC worden van harte uitgenodigd voor een avondje ontspanning, entertainment en vooral veel gezelligheid.

Zaterdag 1 wint bij SVV

Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 aantreden tegen het vroeger roemruchte SVV uit Schiedam!

Presentatie Lex Hoogervorst

Noordwijker Lex Hoogervorst stelde zich op jonge leeftijd al een bijzonder doel. Wat zou het mooi zijn indien hij ooit in het eerste van SJC het doel zou mogen verdedigen en dat Opa Leo van der Weijden dat zou kunnen zien.

presentatie Rick Brabander

Op de vraag aan Rick Brabander wat zijn mooiste ervaringen zijn in zijn voetbalcarrière komt het antwoord opvallend snel. De derby’s waar ik als speler bij mocht zijn tussen Foreholte en Teylingen.
Nog duidelijk nagenietend vertelt hij over de spanning en de sfeer die deze wedstrijden kenmerkte.

presentatie Max de Haas

Dit seizoen werd  de SJC-verdediging versterkt met de komst van Max de Haas. Die we in de oefenperiode zagen optreden als een stevige centrale verdediger. Een stevige gebouwde  speler die over ervaring beschikt en niet gauw uit het veld geslagen lijkt te zijn.

SJC niet verder dan 0-0 tegen ARC

Als kijkspel was de wedstrijd in Alphen van SJC tegen sv ARC wel gelijk aan het weer. In het algemeen zeer matig, met af en toe stralende zon, afgewisseld met enkele enorme hoosbuien. Zo was ook de wedstrijd, over het algemeen matig en afgewisseld met enkele hoogtepunten en voor beide ploegen veel slordige fouten.

van de bestuurstafel

Lees hier het laatste nieuws van de bestuurstafel. 

week van de scheidsrechter bij SJC

Afgelopen voetbalweekend heeft vv SJC al haar scheidsrechters in het kader van “De week van de scheidsrechter” in het zonnetje en in de bloemen gezet.

SJC - Willem II op donderdag 2 november.

Het wedstrijdschema voor de 1e ronde van de TOTO KNVB beker is bekend: SJC speelt op donderdag 2 november om 20.00 tegen Willem II.

SJC - Willem II op donderdag 2 november.

Het wedstrijdschema voor de 1e ronde van de TOTO KNVB beker is bekend: SJC speelt op donderdag 2 november om 20.00 tegen Willem II.

Ook HBC te sterk voor SJC

In aanloop naar de wedstrijd van SJC tegen HBC in Heemstede waren de diverse prognoses dat SJC een hele zware middag tegemoet zou gaan. De enorme opmars die de club DHC maakte in het amateurvoetbal sprak bij velen tot de verbeelding. In 2019 nog in de 3e klasse en na het kampioenschap in het vorig seizoen nu 4e divisie. En daar alweer te vinden op de 3e plaats met 1 punt achterstand op koploper Ajax.

Ook HBC te sterk voor SJC

In aanloop naar de wedstrijd van SJC tegen HBC in Heemstede waren de diverse prognoses dat SJC een hele zware middag tegemoet zou gaan. De enorme opmars die de club DHC maakte in het amateurvoetbal sprak bij velen tot de verbeelding. In 2019 nog in de 3e klasse en na het kampioenschap in het vorig seizoen nu 4e divisie. En daar alweer te vinden op de 3e plaats met 1 punt achterstand op koploper Ajax.

Balsponsor SJC 1-Purmersteijn 1

Over Welkoop 

Welkoop is in 1899 gestart als agrarische coöperatie. Inmiddels zijn er meer dan 150 winkels door het hele land, en helpen we alle doeners met kundig advies, een praktisch aanbod, handige services en inspiratie. 

Balsponsor SJC 1-Purmersteijn 1

Over Welkoop 

Welkoop is in 1899 gestart als agrarische coöperatie. Inmiddels zijn er meer dan 150 winkels door het hele land, en helpen we alle doeners met kundig advies, een praktisch aanbod, handige services en inspiratie. 

Sjc zaterdag 1 wint ook zijn tweede competitie wedstrijd

Top middag in Hazerswoude
SJC Zaterdag 1 is de competitie tot nu toe heel aardig begonnen !
Zaterdag moest de ploeg van trainer Danny aantreden tegen Hazerswoudse boys.
 

Sjc zaterdag 1 wint ook zijn tweede competitie wedstrijd

Top middag in Hazerswoude
SJC Zaterdag 1 is de competitie tot nu toe heel aardig begonnen !
Zaterdag moest de ploeg van trainer Danny aantreden tegen Hazerswoudse boys.
 

Sjc zaterdag Begint met zevenklapper tegen Dvc

Afgelopen zaterdag speelde sjc zaterdag 1 zijn eerste competitie wedstrijd in de 5e klasse

SJC terechte winnaar in confrontatie met BOL

Na de bekerwinst tegen Gemert kreeg SJC in de competitie BOL als opponent. De ploeg uit Broek op Lange Dijk was deze competitie ook nog niet erg succesvol maar bleek toch geen gemakkelijk te overwinnen tegenstander.

Kidszoo en Jumpin'n ondertekenen contract

Vanaf seizoen 2023/2024 zijn KidsZoo en Jumpin’ Noordwijk stersponsor van de jeugd van SJC! 

​Groot deel van SJC selectie en staf live aanwezig bij loting

​Groot deel van SJC selectie en staf live aanwezig bij loting

SJC schrijft historie

​Er was woensdagavond alle reden om een feestje te vieren. Want SJC plaatste zich voor het eerst in zijn historie voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker.

SJC - Gemert neem ledenpas mee

Woensdagavond 20 september om 20.00 uur speelt S.J.C. thuis tegen het Brabantse Gemert in de 2e voorronde van de TOTO KNVB beker.

Balsponsor SJC 1-BOL 1

De Hypotheekshop Noordwijk

De Hypotheekshop Noordwijk staat al sinds de oprichting in 1997 voor kwaliteit en onafhankelijk hypotheekadvies

SJC moet met één winstpunt tevreden zijn

​Een blik op de ranglijst bezorgt de SJC-supporters ongetwijfeld een ongemakkelijk gevoel. Voor het eerst sinds jaren staat de Jeroensclub op de onderste plaats. En na 4 wedstrijden loopt SJC nu al 10 punten achter op koploper Ajax (am)

Van de bestuurstafel sept 2023

Lees hier het laatste nieuws van de bestuurstafel. 

Informatieavond Kantinevrijwilligers en geïnteresseerden

Vrijdagavond 15 september is er een informatieavond voor de kantinevrijwilligers en voor geïnteresseerden.
 

SPOEDACTIE AARDBEVING MAROKKO

​Marokko is getroffen door een verschrikkelijke aardbeving en heeft hulp nodig.
Naast voedsel, water en medicijnen is er een grote behoefte aan kleding.
Verder zijn ook tenten, slaapzakken en dekens welkom. 
In het zwaarst getroffen gebied, het Atlas gebergte, wordt het straks in oktober koud.

SPOEDACTIE AARDBEVING MAROKKO

​Marokko is getroffen door een verschrikkelijke aardbeving en heeft hulp nodig.
Naast voedsel, water en medicijnen is er een grote behoefte aan kleding.
Verder zijn ook tenten, slaapzakken en dekens welkom. 
In het zwaarst getroffen gebied, het Atlas gebergte, wordt het straks in oktober koud.

Rabo ClubSupport 2023 van start.

Ook dit jaar doet S.J.C. weer mee met de Rabo Clubsupport actie.
Dus ben je klant bij de Rabo bank stem tot en met 26 september 2023 op S.J.C..
Vorig jaar hebben we € 1.023 ontvangen van de Rabo bank.

 

Rabo ClubSupport 2023 van start.

Ook dit jaar doet S.J.C. weer mee met de Rabo Clubsupport actie.
Dus ben je klant bij de Rabo bank stem tot en met 26 september 2023 op S.J.C..
Vorig jaar hebben we € 1.023 ontvangen van de Rabo bank.

 

SJC laat de punten in en bij Hoogland

De eerste echte krachtmeting in de 4e divisie, na valse de start tegen streekgenoot Alphense Boys, heeft duidelijk gemaakt dat SJC een niet zo eenvoudig voetbalseizoen tegemoet gaat. Hoewel er aanvankelijk nog aanvaardbaar tegenstand werd geboden aan Vv Hoogland, de ambitieuze uit de 3e divisie gedegradeerde ploeg van trainer Raymond Prins, bleek na rust dat SJC duidelijk de onderliggende partij was. En nauwelijks in staat was om deze  tegenstander echt pijn te doen. 

SJC laat de punten in en bij Hoogland

De eerste echte krachtmeting in de 4e divisie, na valse de start tegen streekgenoot Alphense Boys, heeft duidelijk gemaakt dat SJC een niet zo eenvoudig voetbalseizoen tegemoet gaat. Hoewel er aanvankelijk nog aanvaardbaar tegenstand werd geboden aan Vv Hoogland, de ambitieuze uit de 3e divisie gedegradeerde ploeg van trainer Raymond Prins, bleek na rust dat SJC duidelijk de onderliggende partij was. En nauwelijks in staat was om deze  tegenstander echt pijn te doen. 

SJC Zaterdag 1 verlies van het Haagse RAS

Afgelopen zaterdag aantreden voor de eerste Beker wedstrijd .
Na de mooie overwinning op quick boys 3 waren de meeste wel die hun geld op de zaterdag 1 wilde zetten voor de winst op het Haagse RAS uit.
Klik hier voor het volledige verslag van Theo de Meeuw.
 

SJC Zaterdag 1 verlies van het Haagse RAS

Afgelopen zaterdag aantreden voor de eerste Beker wedstrijd .
Na de mooie overwinning op quick boys 3 waren de meeste wel die hun geld op de zaterdag 1 wilde zetten voor de winst op het Haagse RAS uit.
Klik hier voor het volledige verslag van Theo de Meeuw.
 

Balssponsor SJC 1 - WV HEDW 1

De Tandenwinkel in Noordwijk is hét adres voor een betrouwbare en natuurgetrouwe gebitsprothese, tandprothese, klikgebit of kunstgebit. In geval van nood kunt u bij ons ook terecht voor professionele spoedreparaties.

Balssponsor SJC 1 - WV HEDW 1

De Tandenwinkel in Noordwijk is hét adres voor een betrouwbare en natuurgetrouwe gebitsprothese, tandprothese, klikgebit of kunstgebit. In geval van nood kunt u bij ons ook terecht voor professionele spoedreparaties.

Klaverjassen en Bingo

Er is weer Bingo op 8 september in de kantine van vv SJC de kantine gaat open om 19.30 uur en aanvang 20.00 uur.

Nieuwe wedstrijdkleding uitgedeeld

Gisterenavond hebben ongeveer 200 jeugdleden van de JO-8 tot en met de JO-12 hun wedstrijdkleding opgehaald.
Onze sponsors: KidsZoo en JUMPIN’NOORDWIJK zijn super trots dat de spullen zo enthousiast ontvangen werden.
Mede door de goede organisatie van de kledingcommissie werd iedereen voorzien van hun kleding.
Iedereen heel veel succes en plezier voor het komende seizoen.

Kantine helaas zaterdagmiddag dicht

Helaas Kantine zaterdagmiddag 2 september vanaf 13.00 uur dicht.

Doelpunten troef in treffen tegen Alphense Boys

​SJC tegen Alphense Boys. Een knotsgekke maar daarnaast ook een boeiende wedstrijd die alles had waardoor je een voetbalwedstrijd weet te waarderen en tegelijk weet te verfoeien.

eerste oefenwedstrijd Zaterdag 1

​Woensdagavond 23 augustus speelde sjc zaterdag 1 zijn eerste oefenwedstrijd tegen quick boys 3

Balsponsor SJC-Alphense Boys: Supportersclub

Het was in het voorjaar van 1979, een paar weken voor de kampioenswedstrijd van SJC, destijds in de 4e klasse A van de KNVB West II tegen s.v. Bernardus, toen enkele enthousiaste supporters van SJC vonden dat er maar eens een supportersvereniging moest worden opgericht.

Winst voor SJC in laatste oefenwedstrijd tegen LFC

In de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het voetbalseizoen 2023/2024 kreeg SJC in het Leidse LFC een tegenstander die het de selectie van IJzendoorn bijzonder lastig wist te maken.

Racefietstocht Konijnenveiling

Tijdens de laatste veiling werd onder Kavel 71 een racefietstocht aangeboden door Novens Accountants met Ton van der Plas, Rob Steenvoorden en Leen van der Zalm. Fietsen kan je zelf ook maar in dit illustere gezelschap toch wel ludiek.

Vacature SJC 2

Voor het 2e elftal van SJC zoeken wij een vaste grensrechter voor zowel de uit- als thuiswedstrijden. Elke wedstrijd wordt op zaterdag gespeeld.
Het team bestaat uit een selectie van spelers die als talentvol worden aangemerkt en nog mooie stappen in hun ontwikkeling kunnen maken. Het team wordt dan ook niet voor niks de ‘kweekvijver’ van SJC genoemd.

Beker indeling SJC Zaterdag 1

SJC Zaterdag 1 weet welke tegenstanders het tegenkomt in de beker. 
De loting resulteerde in de volgende tegenstanders: RAS uit Den Haag, DUNO en Teylingen.

Indeling zaterdag 1

Afgelopen vrijdag is de indeling bekend gemaakt van SJC Zaterdag 1.
Met de wat versterkte ploeg, met wat nieuwe aanwinsten gaat sjc de kant op van de delfse hoek!

sjc loot in de knvb beker 2e klasser Bon Boys

Dinsdag avond is er geloot voor de voor ronde KNVB beker waar sjc zich voor heeft geplaatst door de halve finale te halen in de district beker west 2. 

SJC HIP Snurkfestijn 2023 levert ruim € 10.000,- op voor Spieren voor Spieren

​Op 1 en 2 juli 2023 sloten de JO8 en JO9 van SJC het seizoen af met het ‘HIP Snurkfestijn 2023’. Twee dagen vol sport, spel en plezier stonden in teken van de felbegeerde Snurkbokaal en natuurlijk ‘Spieren voor Spieren’. De Stichting waar SJC z’n hart aan verknocht heeft.

Indeling seizoen 2023/24 bekend!

De KNVB heeft zaterdag de indelingen voor de Tweede, Derde en Vierde divisie bij de mannen bekendgemaakt.

Geslaagde afsluiting seizoen 22/23 van de JO en MO 15

Op zaterdag 24 juni hebben de jongens en meiden onder 15 het seizoen feestelijk afgesloten. Op het strand van Katwijk zijn ze fanatiek bezig geweest met golfsurfen, kanoën en suppen.

Week van 26 juni kleding inleveren trainers en leiders

Beste trainers en leiders,
 
Zoals eerder aangegeven zit het seizoen erop en de meeste zijn alweer gestart met het nieuwe seizoen.
In de week van 26 juni gaan we de kleding innemen.
Wat moet je bij de kledingcommissie inleveren:

Notulen ALV 29-11-2022

Klik op de link voor de notulen van de ALV van 29-11-2022:
 

Notulen ALV 29-11-2022

Klik op de link voor de notulen van de ALV van 29-11-2022:
 

ALV op 20 Juni

Agenda Algemene Ledenvergadering vv S.J.C. d.d. 20 juni 2023
  
Hierbij wordt u uitgenodigd voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van v.v S.J.C. op dinsdagavond 20 juni 2023. Aanvang 20.00 uur.

ALV op 20 Juni

Agenda Algemene Ledenvergadering vv S.J.C. d.d. 20 juni 2023
  
Hierbij wordt u uitgenodigd voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van v.v S.J.C. op dinsdagavond 20 juni 2023. Aanvang 20.00 uur.

Familiedag

Hij is er weer de befaamde familiedag van SJC. Na 3 jaar geen familiedag, pakken wij het groots aan. Met naast de bekende elementen een heus Teqball Tournament. Uniek voor Noordwijk!
Onderstaand filmpje geeft een beeld van Teqball.

JO 19-1 Kampioen

JO19-1 ongeslagen Kampioen in de eerste klasse
 
De mannen van coaches Arjan , Wichard en Richard hebben het kampioenschap behaald in de 1e klasse van de KNVB.

Clubpagina 6 juni 2023

Vandaag verschijnt er weer een clubpagina in de Noordwijker, met veel aandacht voor de komende jeugdactiviteiten en de Business club bijeenkomst. 

Klik hier voor de pagina.

 

Extra kaartavond 16 juni

Vrijdagavond 16 juni is er een extra kaartavond: klaverjassen en pokeren.
Opgeven is niet nodig, het is vrije inloop.
Aanvang: 20.00 uur.

HIP Snurkfestijn en Spieren voor Spieren

In het weekend van 1 en 2 juli organiseren we het jaarlijkse HIP snurkfestijn voor de kids van de JO8 en JO9. Hoewel….veel gesnurkt wordt er vast niet!

SJC MO13-2 kampioen!

​Afgelopen zaterdag is de MO 13-2 kampioen geworden (3de klasse) in de wel heel spannende strijd met Ter Leede MO13-2. Bovendien moesten de meiden 3 competitiewedstrijden spelen: op dinsdag, donderdag én zaterdag!

Nieuws van Zaterdag 1

​Ja zou uw wel denken ?
Die meeuw schreef toch even niet over sjc zaterdag 1 ? Daar had ik een reden voor en met goed overleg daar even mee gestopt ! Tuurlijk werd er veel in de media over gesproken en in de club !
Sjc zaterdag 1 zal degraderen in deze echt zware 4e klasse waar liefst 3 ploegen degradeerde en 2 nacompetitie moeten spelen Maar ook werd gezegd het is over en uit met deze groep en ieder zal zijn eigen weg gaan !

28 mei een dag vol festiviteiten

Wat hebben we genoten gisteren, niet alleen door de overwinning van 2 – 1 op Purmersteijn, waarmee SJC zondag 1 de competitie afgesloten heeft met een 6e plaats maar ook van het geweldige optreden van Marco Schuitmaker die maar liefst driemaal zijn nummer 1 hit “Engelbewaarder” ten gehore bracht.

Contactpersoon nieuwe leden jeugd gevraagd

​Hoi,

Ik ben Geraldine. Sinds 3 jaar verwelkom ik de nieuwe kinderen en ouders die bij SJC komen voetballen en meetrainen en zorg dat ze een plekje krijgen bij een team. 
Omdat ik stop ben ik voor deze dankbare taak op zoek naar een opvolger.

Balsponsor SJC-Purmerstijn

Alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. 
Met als vaste Balsponsor, Loon en Grondverzetbedrijf M.C Immerzeel. 
Al vele jaren een sponsor bij vele activiteiten van SJC. 
Zie verder op onze Facebook pagina voor verdere informatie.

Balsponsor SJC-Purmerstijn

Alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. 
Met als vaste Balsponsor, Loon en Grondverzetbedrijf M.C Immerzeel. 
Al vele jaren een sponsor bij vele activiteiten van SJC. 
Zie verder op onze Facebook pagina voor verdere informatie.

Aspergeavond konijnenveiling

Het onderhand bekende aanbod op de konijnenveilig van de Heerensocieteit ‘t Latje en de Adjes heeft onlangs plaatsgevonden. Deze fantastische avond was mede mogenlijk gemaakt door slagerij Krijn van der Bent en groente en fruit Frans van der zalm.
Ieder heeft genoten van het heerlijke eten en de afsluitende party in de Royal Altenabar.

Aspergeavond konijnenveiling

Het onderhand bekende aanbod op de konijnenveilig van de Heerensocieteit ‘t Latje en de Adjes heeft onlangs plaatsgevonden. Deze fantastische avond was mede mogenlijk gemaakt door slagerij Krijn van der Bent en groente en fruit Frans van der zalm.
Ieder heeft genoten van het heerlijke eten en de afsluitende party in de Royal Altenabar.

Kampioenskandidaat Hoogeveen verslaat SJC met 1-4

De allerlaatste strohalm bleek toch te bros om SJC een laatste kans te geven om promotie af te dwingen. De wedstrijd aan de Lageweg tegen koploper Hoogeveen werd uiteindelijk verloren.

Kampioenskandidaat Hoogeveen verslaat SJC met 1-4

De allerlaatste strohalm bleek toch te bros om SJC een laatste kans te geven om promotie af te dwingen. De wedstrijd aan de Lageweg tegen koploper Hoogeveen werd uiteindelijk verloren.

Overlijden Brigitte van Nispen-Brouwer

​Afgelopen dinsdag ontvingen wij de trieste mededeling dat Brigitte is overleden.
 
Maandag werd de alternatieve behandeling nog gestart en Brigitte had goede hoop dit een vervolg te geven.

SJC start samenwerking met VriendenLoterij

SJC is een samenwerking aangegaan met de Vriendenloterij, dit betekent dat 40% van je inleg ten goede komt aan SJC! Als je al meespeelt (voor een andere club) en dit om wil zetten naar SJC dan kan dit uitsluitend telefonisch gewijzigd worden. Hiervoor moet je op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur of op zaterdag tussen 9:30 en 16:00 uur bellen naar: 088-0201020.

Balsponsor SJC tegen Hoogeveen

Voor de 2e maal dit seizoen Balsponsor Mario van der Geer.

Crowdfunding Brigitte Van Nispen-Brouwer

Voor Brigitte Van Nispen-Brouwer, moeder van Dan uit de JO13-1, is een crowfunding gestart.

Teleurstelling groot na de verloren wedstrijd tegen VOC

Het wordt erg eentonig. Maar opnieuw was menigeen  na afloop van de wedstrijd tegen het Rotterdamse VOC van mening dat er feitelijk gewonnen had moeten worden.

Nieuws van de Leden administratie

Het einde van het seizoen nadert - Tijd om na te denken over
 
Gaat U of Uw dochter/ zoon stoppen?
 
Het opzeggen van het lidmaatschap kan alleen gebeuren bij de ledenadministratie door het sturen van een mail naar ledenadministratie@vvsjc.nl
 

SJC na strafschoppen uit de bekerstrijd

De bekerwedstrijd tegen het Rotterdamse XerxesDZB bracht helaas niet het succes waarop stilletjes werd gehoopt. Onder zeer kille omstandigheden zagen de toeschouwers een zeer hard werkend SJC en een sluw opererend XerxesDZB die beiden wel op jacht gingen naar een overwinning.

Kwalificatieronde NK Shoot Out

Zaterdag 10 juni organiseert SJC voor JO8 t/m JO13 de kwalificatieronde voor de NK Shoot Out.

Nieuwe polo's barvrijwilligers

Onze immer enthousiaste barvrijwilligers lopen er weer netjes bij in....

Strijdend SJC moet toch nog een gelijkspel toestaan

Na afloop van de wedstrijd van SJC was er aanvankelijk teleurstelling. Trainer coach Marcel IJzendoorn zat er na het 2-2 gelijke spel duidelijk helemaal doorheen. Want hij had volkomen machteloos moeten toezien hoe aan de bestaande serie tegenslagen er ook deze middag een aantal aan werd toegevoegd. Met als dieptepunt de absolute slotminuut van de wedstrijd. Waarin SJC een overwinning uit de handen glipte en na een 0-2 voorsprong toch genoegen moest nemen met een 2-2 gelijkspel.  

Balsponsor SJC - HBS

Balsponsor bij de wedstrijd SJC tegen HBS is de Familie van Abswoude.
 
Al jarenlang is deze Familie rondom de velden van SJC te zien.

Loting halve finale beker

Tijdens de loting is SJC 1 voor de halve finale gekoppeld aan XerxesDZB 1.
XerxesDZB komt uit in de zaterdag 1ste klasse en heeft in de vorige ronde HBS uitgeschakeld.

SJC JO19-1 - Meerburg JO19-1

De JO19-1 van SJC is in de race voor het kampioenschap; er is nog één concurrent over Meerburg JO19-1.

Een van onze jonge sterren heeft een geweldige stap gemaakt

Een van onze jonge sterren, Yero Ka, heeft een geweldige stap gemaakt!
Afgelopen seizoen was deze topper nog in onze JO12-1 te bewonderen, maar nu speelt hij bij Sparta Rotterdam JO13. Wat een prestatie!

ZOMERCURSUS KEEPERSSCHOOL DE BOLLENSTREEK 2023!

Vanwege het grote succes van de Voorjaarscursus, organiseren wij vanaf zondag 23 april 2023 onze Zomercursus op sportpark van SJC.  Alle trainers kijken ernaar uit om weer met jullie op veld te mogen staan.

VOETBAL 2-DAAGSE BIJ SJC

In de meivakantie kan je bij SJC uit Noordwijk terecht om je volledig in het zweet te trainen! Met een gevarieerd trainingsprogramma, verrassende animatie, altijd een afsluitend toernooi en dit alles onder bezielende leiding van top trainers van Play2Improve! Dan doe jij toch ook mee?

SJC wint een prijs en bekert verder in de halve finale

​SJC speelde zaterdag de toch belangrijke wedstrijd in de kwartfinale van de districtsbeker. Winnen betekende niet alleen de halve finale maar ook dat er volgend seizoen kan worden deelgenomen aan ‘de grote KNVB-beker’. 

selectie nieuws

​De TC van Sjc verwelkomd Rick Brabander.

vacatures bij selectie SJC

vacature fysiotherapeut

Oude tribune SJC gesloopt

​Afgelopen maandag is de Gebr. V.d. Putten gestart met de sloop van de oude tribune van SJC.

​SJC geeft niet thuis en verliest van HEINO

Het morren van de supporters na het smadelijke verlies tegen HEINO was zeker te begrijpen. Want wat de toeschouwers als kijkspel kregen voorgeschoteld was echt ver beneden de maat. Het spel van de zwartwitten werd gekenmerkt door onmacht, persoonlijke fouten en gebrek aan collectiviteit

SJC Breektraining

'Waar ervaring tot uiting komt'

De trainingsgroep lagere senioren nodigt alle SJC-ers uit om op vrijdagavond mee te komen trainen en na afloop een klein drankje te doen.

Feyenoord hofleverancier van Nederland O17

xNa afmelding van Kees Smit (AZ) is Feyenoord met 5 spelers hofleverancier van Nederland O17. Deze ploeggenoten van Ismael Ka (oud SJC) en de overige geselecteerde spelers trainen sinds zondag dagelijks bij VVSB en maken zich op voor de eerste wedstrijd as woensdag 19.00 uur.

Parkeerterrein aan de Lageweg afgesloten tijdens EK.

Tijdens de EK interland as woensdag is het parkeerterrein aan de Lage Weg afgesloten vanaf 12.30 uur. Op zaterdagmorgen vanaf 08.00 en dinsdag 28 maart vanaf 12.30 uur. Kom dus zoveel mogelijk te voet of op de fiets. Het parkeerterrein aan de van Berckelweg is wel gewoon open.

Nieuwe ballenhokken voor SJC!

Met hulp van vele vrijwilligers is onder leiding van Nik Adams gebouwd aan nieuwe ballenhokken.  

Sjc zaterdag 1 komt te kort

Afgelopen zaterdag middag, Sjc zaterdag 1 thuis Tegen de koploper zevenhoven 1 !
Ja dat word vooraf een moeilijk verhaal omdat sjc in een fase zit wat je liever niet wilt maar de waarheid gewoon is !
We komen te kort voor deze sterke vierde klasse !

KNVB betrekt ook amateurclubs bij OneLove-actie

De KNVB heeft de OneLove-actie van afgelopen weekeinde uitgebreid naar het amateurvoetbal. De bond heeft alle amateurclubs een vlag gegeven waarmee ze kunnen laten zien dat iedereen welkom is.

Terugkeer van Nick Lim laat helaas op zich wachten

Donderdag speelde SJC de bekerwedstrijd tegen Antibarbari. Juist die dag was ook een hele spannende dag voor Nick Lim. De begaafde verdediger, die heel snel zijn vaste plekje veroverde in de SJC-hoofdmacht en daar van grote waarde was. Een spelers die volgens velen precies paste in de prestatiecultuur die SJC in het vaandel draagt.

SJC bekert, na 2-0 winst, verder in de kwart finale

Verder bekeren was op zichzelf een doel van Marcel IJzendoorn. Om  uitzicht te houden op meedoen in de landelijke bekerstrijd van het komend seizoen. Winnen van het Rotterdamse Antibarbari was daarom noodzakelijk. En het doel werd bereikt want SJC werd met 2-0 winnaar. 

Europese kwalificatieprogramma op de thuisbasis van SJC

Het SJC-stadion met een hybride speelveld samen met de prachtige accommodatie en de eigentijdse faciliteiten, is aangewezen als een van de vaste speelaccommodaties voor Jeugdinterlandwedstrijden. 
SJC is daardoor de gastheer bij de komende wedstrijden in groep 3 van een Europees kwalificatietoernooi voor mannen onder 17.

Van de bestuurstafel - editie maart 2023

Van de bestuurstafel editie maart 2023

Maandag 13 maart zijn o.a. de volgende onderwerpen besproken:

SJC za1 verliest nipt met 0-1

​Afgelopen zaterdag weer eens een thuis wedstrijd voor sjc zaterdag 1

​SJC verdienstelijk langs rkvv Velsen

De wedstrijd van SJC tegen rkvv Velsen bracht na een reeks van niet gewonnen duels tegen deze club uiteindelijk een goed resultaat. Met een uitslag die de verhoudingen in het veld op een juiste wijze weergaf.

Teamuitje SJC JO9-6

Recent hebben we met ons team JO9-6 een gezellig uitje gehad bij De Avontuurfabriek in Loosdrecht. 

SJC JO10/11 Weekend 30 juni t/m 2 juli 2023

Beste ouders/verzorgers van de JO10/11- spelers,

Wat ontzettend leuk dat zoveel kinderen mee willen met het voetbalweekend van de
JO10/11. In deze brief geven we meer informatie over dit weekend.

Lees hier de gehele brief.

Voorlopige selectie Nederland onder 17 bekend

De voorlopig selectie voor het EK kwalificatie toernooi is onlangs bekend gemaakt. AZ, Feyenoord, PSV en Ajax zijn hofleverancier. Maar er zijn ook spelers geselecteerd van Everton en RedBull Leipzig, voor de complete selectie zie:

Hypotheekshop balsponsor SJC - Velsen

Al sinds 1991 kan iedereen bij De Hypotheekshop terecht voor een duidelijk verhaal over hypotheken, financiën en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk, geven je persoonlijk financieel advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag.

afronding stoeltjesactie

SJC sloot op zondag 5 maart de stoeltjes-actie van de fonkelnieuwe stadion-tribune officieel af met de onthulling van de namen van de 191 donateurs. Een duidelijke blijk van waardering voor de steun die de club opnieuw heeft ervaren van mensen die de voetbalvereniging SJC een warm hart toedragen en bereid bleken om één van de totaal 265 tribunestoeltjes voor een bedrag van 100 euro voor hun rekening te nemen.

verslag NSV - SJC Zat1

Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 na de zware periode in de wedstrijden hiervoor door gemis van vele spelers en nederlagen die er niet om liegen! Aantreden met een nu bijna compleet ? Elftal tegen NSV 46  uit Noorden bij Nieuwkoop Een verre uitreis dus voor de mannen en begeleiding !

Tevredenheid troef na 3-1 winst van SJC op VKC

Tot grote opluchting van iedereen die SJC een warm hart toedraagt werd de wedstrijd tegen VKC uiteindelijk met 3-1 gewonnen. Na een snelle 0-1 achterstand was er aanvankelijk de angst dat het deze middag opnieuw mis zou kunnen gaan. Ook al omdat VKC vorige week tegen koploper Hoogeveen een gelijkspel wist af te dwingen en al eerder tegen het sterke HBS zelfs tot winst wist te komen. Maar aan de Lageweg was SJC uiteindelijk toch de ploeg die met de winst aan de haal ging.

datum bekerwedstrijd SJC

De bekerwedstrijd SJC – Antibarbari wordt gespeeld op donderdag 16 maart om 20.00.
Het betreft een wedstrijd van de 1/8 finales van de beker.

bekerloting SJC 1

Woensdagavond 1 maart  is er geloot voor de achtste finale KNVB-beker en dit leverde voor SJC Zondag op nieuw een thuis wedstrijd op !
Voor SJC kwam 2e klasser zondag, Antibarbari uit Rotterdam uit de koker !

SJC TONEEL VOOR ELITERONDE ORANJE ONDER 17

​Na de succesvolle organisatie van de oefeninterland van de SO17 afgelopen november mogen we nu een EK kwalificatietoernooi organiseren voor de spelers onder 17 jaar. Het Nederlands elftal speelt tussen 22 en 28 maart in eigen land in de Eliteronde voor het EK 2023

Nog 12 plaatsen vrij op de Jordaanboot!

Zaterdag 1 juli vertrekt de Jordaanboot weer, de meeste kaarten zijn verkocht tijdens de Konijnenveiling maar er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. U gaat met de bus naar Amsterdam, waar u gaat varen op de Jordaanboot met muziek, inclusief eten en drank op de boot. Aan het einde van de avond gaat u met de bus weer richting Noordwijk.

Vaste prijs € 150 per persoon aanmelden graag bij Hans Bierman 0651 289 950.

Vier nieuwe Leden van Verdienste

Op vrijdag 17 februari 2023 kwam het oude bestuur nog éénmaal bij elkaar in het restaurant van de Noordwijkse Golfclub. Een (eet)gelegenheid, die het huidige bestuur met beide handen aangreep om enkele “afgezwaaide” bestuursleden in een welverdiend zonnetje te zetten

Zaterdag 1 verliest

Zaterdag 1 heeft de wedstrijd tegen Hazerswoudse Boys met 2-1 verloren.
 

SJC bekert verder na winst op FC Oudewater

Voor trainer IJzendoorn was het puzzelen want met een geschorste Jordy Groot (hij kreeg 2 wedstrijden na zijn rode kaart tegen De Zouaven) en de geblesseerden Frans van Niel, Younes en Tom Duindam op de tribune, moest er geschoven worden in de opstelling.

Van de Bestuurstafel

Van de bestuurstafel 
Afgelopen maandag, tijdens de maandelijkse bestuursvergadering. zijn er weer veel onderwerpen de revue gepasseerd, onderstaand een aantal zaken die we met jullie willen delen:  

Niet parkeren op “rotonde” voor de ingang!

Afgelopen weekend is er geconstateerd dat de “rotonde” voor de ingang vol staat met geparkeerde auto’s. Dit is niet de bedoeling en levert gevaarlijke situaties op, ook is er niet voldoende ruimte voor hulpdiensten.

Bekerwedstrijd: SJC – Oudewater donderdag 20:00 uur

Voor SJC zondag 1 wacht donderdagavond aan de Lageweg een bekerwedstrijd tegen Fusie Club Oudewater. Een zaterdag 2e klasser die o.a. uitkomt tegen Foreholte, Docos en ASC. En nadrukkelijk, met het minst aantal verliespunten, een serieuze kampioenskandidaat is. Eveneens met strijdlust en inzet als belangrijkste wapenfeiten. Voor SJC  dus zeker geen makkie om door te dringen tot de laatste 16 in de bekercompetitie. Die uiteindelijk deelname kan opleveren aan het toernooi om de grote KNVB-beker. 

Gevoelig pak slaag voor SJC: 1-5

​Marcel IJzendoorn was na afloop van de verloren wedstrijd tegen De Zouaven meer dan duidelijk: ’dit was de slechtste dag van SJC in de afgelopen 3 jaren. We hebben nu ruim 10 dagen de tijd om met elkaar te zien hoe we ons kunnen verbeteren. Het is  vooral aan de ploeg om zelf in de spiegel te kijken en zich af te vragen hoe het zo mis heeft kunnen gaan.’

Balsponsor SJC-de Zouaven: Novens Accountants

Novens Accountants is een samenwerkingsverband van 6 accountantskantoren in de Duin- en Bollenstreek. Wij bieden onze relaties de kennis, kunde en betrouwbaarheid van een grote kantoororganisatie en combineren dit met de persoonlijke betrokkenheid en slagvaardigheid van de lokaal opererende vestigingen, waarbij de mens achter de cijfers centraal staat. 

Zie voor verdere informatie www.Novens.nl 

SJC verliest met 3-0 van Westlandia

De ontmoeting tussen de subtoppers rkvvWestlandia en SJC was voor beiden van belang. De nummer 5 op bezoek bij de nummer 7.Waarbij SJC wat goed te maken had vanwege de nederlaag in Noordwijk waar Westlandia liet zien waartoe het in staat kan zijn.

Prijsuitreiking SJC Jeugdloterij

Aanstaande zondag 29 januari is de prijsuitreiking van de SJC Jeugdloterij om 12:45.
Place to be is de kantine net voor de aanvang van de thuiswedstrijd van het eerste tegen Rhoda Raalte.

Verslag Alphense Boys - SJC

Tegenvallend gelijkspel tegen Alphense Boys

Radioverslaggever Sjaak Verkade hoorden we op de tribune met overslaande stem gewag doen van een unieke prestatie. ’Voor de poorten van de hel sleept SJC hier een gelijkspel in de wacht. En met een doelpunt uit het boekje’, aldus kregen ook de luisteraars in Noordwijk te horen.

Balsponsor SJC - Rohda Raalte

M.T.J.M. van der Geer sinds 1993 werkzaam in de bouwwereld, begonnen als timmerman bij een aannemersbedrijf. Vanaf het jaar 2001 zeven jaar werkzaam geweest bij een architectenbureau als bouwkundig tekenaar, en later als projectleider. Vanaf 2008 tot 2013 werkzaam bij een bouwkundig aannemer in Nieuw Vennep als werkvoorbereider/projectleider.

TC Nieuws

​De TC heeft tijdens trainingskamp diverse gesprekken gevoerd met oa technische staf en diverse spelers.
Wij zijn blij dat Willem Beuk en Thijs van Donk voor één jaar hebben bijgetekend

Keepersschool De Bollenstreek naar SJC

Eind 2022 zijn SJC en Keepersschool De Bollenstreek overeengekomen dat Keepersschool De Bollenstreek in het nieuwe jaar keeperstraining gaat aanbieden aan de keep(st)ers uit de regio op het splinternieuwe sportcomplex van vv SJC.
Keepersschool De Bollenstreek is een initiatief van Glenn Berkelaar, die ook Keepersschool Berkelaar in Mijdrecht al 8 jaar runt met veel succes.

Verslag Trainingskamp 2023 dag 4

Dag 4, de laatste dag alweer van een mooi trainingskamp! Vandaag stond er een ochtend Padel op het programma voor het gros van de deelnemers van het trainingskamp. Ook was er een select groepje wat koos om 18 holes te lopen op een prachtige locatie met geweldig uitzicht. Helaas begon de dag iets minder qua weer, wat vooral ook invloed had op het padellen en golfen!

Kees Brouwer: nieuw bestuurslid voetbalzaken en TC

Na een aantal jaar zonder bestuurslid voetbalzaken en TC gefunctioneerd te hebben zijn wij als bestuur verheugd om mee te delen dat Kees Brouwer deze functie gaat vervullen. In de ALV van juni wordt Kees officeel voorgedragen maar hij zal dus al vanaf heden mee gaan draaien. We willen iedereen bedanken die de afgelopen periode de vacante taken hebben waargenomen en wensen Kees heel veel succes toe.

verslag trainingskamp 2023 dag 3

Na een geweldige zaterdagavond (lees vorige verslag) was het nu de beurt aan het 2de team om te laten zien wat zij nog in hun mars hebben. 

Districtkampioenschap MO15

08:30 
​Verzamelen op de van Berckelweg, pittig vroeg op de Zondag voor de meiden, maar ook zeker voor de trainers ouders en andere supporters....Op naar Alkmaar, daar gaat gelegenheidsteam samengesteld uit 4! Teams strijden om het Districtskampioenschap met als grote prijs een Ticket voor het NK 17 juni bij SHO Oud Beijerland, daar waar alle disctrictskampioenen gaan strijden. Maar daar zijn we nog niet.... we gaan onderweg om te kijken wat deze kanjers kunnen met elkaar.

verslag SJC zat 1 - DSK

Sjc zaterdag walst 2e helft over DSK Haarlem heen.

verslag trainingskamp 2023 dag 2

​Goedemorgen Noordwijk, goedemorgen! Dag 2 een dag van vele hoogtepunten! 

verslag trainingskamp 2023 dag 1

Dag 1:
Eindelijk was het zo ver! Vrijdag 13 januari 06.45 vloog de selectie inclusief sponsoren en bestuursleden vanaf Schiphol naar Alicante. 

TC nieuws

​De TC is verheugd dat er voordat wij op trainingskamp gaan al een elftal aan spelers toegezegd hebben ook volgend seizoen voor Sjc te willen uitkomen.

SJC speelt gelijk tegen FC Lisse

De remise kwam op het bord bij SJC – FC Lisse. De Lissenaren leidden bij rust met 0-1 door een goal van Maxim van der Meer, maar in de tweede helft kwam de thuisploeg terug via Chris Hoogervorst: 1-1. Voor SJC was het de tweede oefenwedstrijd van het kalenderjaar, voor FC Lisse de eerste.

Trekkingsuitslag SJC loterij

Op zaterdag 17 december heeft de jaarlijkse trekking van de SJC Konijnenveiling loterij plaatsgevonden. De 59 winnende loten zijn getrokken door Harry Dons, bestuurslid jeugdzaken.

Konijnenveiling groot succes

Bruto opbrengst Konijnenveiling € 90.000!

openingstijden kantine dit weekend

De kantine is zaterdag 17 december vanaf 13.00 uur gesloten ivm de opbouw voor de konijnenveiling.
Op zondag 18 december zijn er geen wedstrijden en is de kantine de gehele dag gesloten.
 

Marcel IJzendoorn verlengt contract

De TC is verheugd te kunnen melden dat Marcel IJzendoorn ook volgend seizoen voor de groep staat en dat wordt dan inmiddels zijn vierde jaar.
Marcel kijkt uit naar het weekend voetbal dat volgend seizoen wordt ingevoerd , wat inhoud dat we een mix krijgen van zaterdag en zondag clubs.
Hij ziet dit ook als uitdaging voor de selectie, maar eerst zegt hij uit te kijken naar de tweede seizoenshelft.
 
Namens de TC

Play2Improve Indoor Voetbaldagen

Voetballiefhebbers opgelet!
 
Op 2 en 3 januari staan de Play2Improve Indoor Voetbaldagen weer op het programma. Sporthal de Tulp in Voorhout wordt het decor voor 2 fantastische voetbaldagen. Schrijf je snel in en speel onder andere mee in het Play2Improve voetbaltoernooi.

​Kostbare zege op Purmersteijn.

Het werd weer een bijzondere wedstrijd in Purmerend tegen Purmersteijn. De ploeg die SJC in een ververleden pijn wist te doen in de toenmalige strijd om promotie. En die ook deze middag nadrukkelijk aantoonde dat het een tegenstander is om rekening mee te houden. 

Digitale catalogus Konijnenveiling beschikbaar!

​Neem alvast een voorproefje en bekijk de 222 kavels, 10 A kavels en de vele prijzen te winnen in de enveloppen loterij!

Eerste jeugdinterland werd een geweldige happening

Trots overheerste bij al die SJC-ers die getuigen waren van de interlandwedstrijd tussen Nederland en Frankrijk van de meiden O17.  En terecht! Want er werd door de vrijwilligers van SJC een geweldige prestatie geleverd bij een vlekkeloos verlopen evenement. 
 
 

Eerste jeugdinterland werd een geweldige happening

Trots overheerste bij al die SJC-ers die getuigen waren van de interlandwedstrijd tussen Nederland en Frankrijk van de meiden O17.  En terecht! Want er werd door de vrijwilligers van SJC een geweldige prestatie geleverd bij een vlekkeloos verlopen evenement. 
 
 

Belangrijke informatie m.b.t. Jeugdinterland

Aanstaande woensdag is de wedstrijd S017 Nederland tegen SO17 Frankrijk om 18.30. Nog even een paar belangrijke zaken op een rijtje:
- Van maandag t/m woensdag mag er NIET getraind worden op veld 1.
- op maandag t/m woensdag kan er wel gewoon getraind worden op de andere velden.

Sjc zaterdag 1 verliest in laatste minuut

Wat kan voetbal toch onrechtvaardig zijn maar toch gebeurt het in minuut 90 ! Voor sjc zaterdag 1.
De meeuw was er niet bij maar via dandy en sjaak ben ik toch wat te weten gekomen over de wedstrijd van vandaag !
Sjc speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen kreeg ik te horen van fans en van deze twee mensen, en toch kwam het verlies in die vreselijke laatste minuut op de klokken!

SJC na 0-2 voorsprong toch met lege handen

​Vooraf tekende Marcel IJzendoorn voor een gelijk spel. De bij de rust behaalde voorsprong van 0-2 zorgde voor een positieve stemming. Maar de reële kijk vooraf dat SJC met een gelijkspel tevreden mocht zijn bleek achteraf getuige van realistisch optimisme.
 

Sinterklaas bij SJC

Woensdag 23 november was het eindelijk weer zover! Sinterklaas bracht een bezoek aan V.V. SJC.
Ondanks het natte weer stonden 120 kinderen van de Ukkies/Toppers, JO8 en JO9 te springen om in hun Piet of Sint voetbal outfit de Pietentraining te volgen.

Balsponsor SJC - Hollandia

Balsponsor bij de wedstrijd SJC tegen Hollandia is de Familie Verëll.
Richard is al vele jaren het bekende gezicht achter de functie van commerciële zaken van de vvSJC.

Hoogeveen-SJC live te volgen

​4e divisie-duel Hoogeveen - SJC live op Hoogeveen TV
 
Hoogeveen TV zendt dit seizoen weer zoveel mogelijk wedstrijden van 4e divisionist VV Hoogeveen live uit.

Leo van Houten benoemd tot lid van Verdienste

Het was voor hem een volkomen verrassing. Hij werd met een smoes naar het veld gelokt door vriend Hans de Barbanson. En aldaar, na de gewonnen wedstrijd tegen VOC,  in het businesshome gehuldigd door voorzitter Herman Meijvogel. Die begon met een enorme lijst van activiteiten op te sommen die Leo van Houten, want hij was de hoofdpersoon, bij ‘zijn SJC’ in de loop van de jaren heeft geïnitieerd.

SJC trekt aan het langste eind tegen VOC

Op papier zou het een makkelijke wedstrijd zijn. Het Rotterdamse VOC behaalde in zijn laatste vier wedstrijden slechts een keer 3 punten. En het doelsaldo van 20 voor en 23 tegen gaf ook aan dat het geen hoogvlieger betrof. Maar het werd een bijzondere middag en niet alleen omdat de aanvankelijk druilige omstandigheden langzaam maar zeker in gestaag vallende regen veranderde.

​SJC zaterdag volledig afgetroefd in Benthuizen !

SJC zaterdag volledig afgetroefd in Benthuizen !

uitnodiging vrijwilligersfeest

Kom naar het grote vrijwilligersfeest van de gemeente Noordwijk!

agenda jaarvergadering 29 november

Algemene ledenvergadering 29 november 2022 Hierbij wordt u uitgenodigd voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van vv S.J.C. op dinsdag 29 november 2022. Aanvang 20.00 uur. 

Senegal – Nederland live te zien in de kantine

Aanstaande maandag om 17.00 uur is de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal in Qatar live te zien in de kantine. Ook de andere wedstrijden van Nederland in de poule worden uitgezonden.
Uiteraard is iedereen welkom, tot maandag de 21e!

Jeugdinterland

Kom 30 november naar SJC voor Jeugdinterland Speelsters O17
Op woensdagavond 30 november speelt Nederland een oefeninterland tegen Frankrijk. SJC is trots om de Oranjeleeuwinnen te ontvangen en we hopen dan ook op een volgepakte “Oranje” tribune. Inmiddels hebben we al meer dan 350 aanmeldingen dus dat het gezellig wordt staat vast!

Balsponsor SJC-VOC : Rubes US tax services

Rubes US Tax Services is gespecialiseerd in Nederlands/Europees-Amerikaanse belastingvraagstukken voor zowel bedrijven als particulieren. Wij helpen particulieren aangifte te doen in Amerika en zorgen ervoor dat er geen dubbele belasting wordt betaald.

HBS-SJC 0-0

​SJC speelt met 0-0 gelijk tegen het Haagse HBS
De toeschouwers achter het doel van HBS-goalie Delano Kortstam hoorden het Opa Frans in de 88e minuut van de wedstrijd duidelijk zeggen: ‘Ik heb het gevoel dat Aaron er straks nog eentje inschiet. Zo’n onverwachte bal uit een draai geschoten. En zijn woorden galmden nog na toen het bijna ook nog gebeurde.

Vuurwerk leidt tot veel onrust in het Dierenasiel!

Afgelopen zondag werd er vuurwerk afgestoken tijdens de wedstrijd van SJC tegen Be Quick!
Nee het was (gelukkig) niet op het SJC terrein maar wel net daarbuiten. We willen iedereen oproepen geen vuurwerk af te steken in de omgeving van SJC. De dieren in het asiel raken hierdoor compleet van slag. Dank voor jullie medewerking!

Vuurwerk leidt tot veel onrust in het Dierenasiel!

Afgelopen zondag werd er vuurwerk afgestoken tijdens de wedstrijd van SJC tegen Be Quick!
Nee het was (gelukkig) niet op het SJC terrein maar wel net daarbuiten. We willen iedereen oproepen geen vuurwerk af te steken in de omgeving van SJC. De dieren in het asiel raken hierdoor compleet van slag. Dank voor jullie medewerking!

SJC vrijgeloot in districtsbeker

SJC is vrijgeloot in de districtsbeker.

30 November Jeugdinterland Vrouwen onder 17 op SJC

Kom 30 november naar SJC voor Jeugdinterland Vrouwen onder 17.
Op woensdagavond 30 november speelt Nederland een oefeninterland tegen Frankrijk. De wedstrijd begint om 18.30 uur. De toegang is gratis. Bestel nu al jouw toegangsticket via de link. Houd de website en socials in de gaten voor verdere informatie.

Herfstavond 2022: groot succes!

Ouderwets en toch in een splinternieuw "jasje", zo zou je de Herfstavond van afgelopen zaterdag bij SJC kunnen omschrijven. Ouderwetse gezelligheid en kwaliteitsgerechten in een splinternieuwe accommodatie. Dat leverde ruim 110 gasten op, die hadden geïnvesteerd door een plekje aan tafel aan te schaffen tijdens de Konijnenveiling.

SJC wint met 1-3 van Heino

Na een week extra de tijd te hebben gekregen om de zure nederlaag tegen RKAVV te verwerken moest SJC een stevige busreis maken naar Heino. Om de lokale club met diezelfde naam te gaan bestrijden. Heino is een plaats vlak bij Zwolle en een dorp met ruim 7000 inwoners wat onderdeel is van de gemeente Raalte.

Balsponsor SJC-BeQuick 1887

​Het was in het voorjaar van 1979, een paar weken voor de kampioenswedstrijd van SJC, destijds in de 4e klasse A van de KNVB West II tegen s.v. Bernardus, toen enkele enthousiaste supporters van SJC vonden dat er maar eens een supportersvereniging moest worden opgericht.

SJC Zaterdag 1 weet ook weer wat verliezen is

Afgelopen zaterdag zouden we thuis spelen tegen koploper zevenhoven thuis !
De wedstrijd kon niet thuis gespeeld worden ivm de herfst avond en niet gebruik kunnen maken van de kantine.
Daarom werd de wedstrijd bij zevenhoven gespeeld.
Klik hier voor het hele verslag.

Leo Steenvoorden overleden

Afgelopen dinsdag is Leo Steenvoorden overleden. Leo is 81 jaar geworden.
Leo is een echte SJC’er. Zo was hij de afgelopen jaren vaak bij SJC te vinden om de voortgang van de nieuwbouw te volgen.
Leo is vele jaren kaderlid bij SJC geweest. Jarenlang heeft hij deel uitgemaakt van het jeugdbestuur van SJC. Leo had daar de functie van wedstrijdsecretaris ABC klasse.

Kantine zaterdag 29 oktober 13.00 dicht

In verband met de voorbereidingen voor de herfstavond gaat de kantine aanstaande zaterdag 29 oktober om 13:00 uur dicht. Wel is er de mogelijkheid om in de commissie kamer iets te drinken te bestellen tot uiterlijk 17:00 uur.
 

SJC Zat1 speelt as zaterdag uit

Beste mensen en supporters die sjc zaterdag 1 een warm hart toedragen !
As zaterdag zou SJC zaterdag 1 om 14.30 thuis spelen tegen de nr 1 Zevenhoven !

sporthal onder water

Vanochtend bleek dat de sporthal in de nieuwbouw onder water stond. Ook de liftschacht staat onder water en de lift is daarom tijdelijk buiten gebruik. De kantine en kleedkamers functioneren gewoon, zie onderstaande link voor meer informatie.

Sjc bekert verder na strafschoppen

Een niet compleet SJC heeft donderdag avond de volgende ronde bereikt in de district beker !
Sjc won na een 1-1 eindstand door doelpunt Frans van Niel na strafschoppen met 5-6 van zaterdag eerste klasser HVV!

Lucky (s) Winnaars SJC loterij

Twan, Jente, Mats, Nati, Jesse, Luca, Stan en Dani verkochten voorafgaand aan de Konijnenveiling 2021-2022 heel veel lootjes voor de loterij ten behoeve van de SJC jeugd. De spelers en speelster hadden er een échte teamactiviteit van gemaakt en wisten het hoogste aantal loten per team én per teamlid te verkopen. 

Jasmijn v.d. Oever zet SJC op de radar van JPN

Op woensdag 21 september en woensdag 19 oktober heeft Jasmijn op uitnodiging van de KNVB twee activiteiten bij Jeugd Plan Nederland (JPN) gehad. Deze werden gehouden bij ASW in Waddinxveen. 

SJC ontvangt € 1.023 van Rabo Clubsupport!

​De stemmen zijn geteld, en dat levert SJC dit jaar maar liefst € 1.023 op! De jeugdcommissie gaat aan de slag om te kijken hoe we dit bedrag gaan besteden om het Jeugdhonk verder in te richten.

Koploper RKAVV declasseert SJC: 5-2

​De wedstrijd in de 4e divisie zou een topper moeten worden. Koploper RKAVV kwam op bezoek bij goed presterend SJC, na 7 wedstrijden op een 2De plek. Maar van een echte wedstrijd is helaas nooit sprake geweest.

Teylingen niet langs ervaren en geslepen SJC

Teylingen niet langs ervaren en geslepen SJC

Dit stond te lezen op leiden amateur voetbal na de wedstrijd teijlingen - sjc met de uitslag van 1-1 

Opnieuw pijnlijkverlies tegen Velsen

Het lijkt een niet te kloppen tegenstander. Want voor de derde keer op rij zag SJC geen kans om de Velsenaren, tot nu toe een laagvlieger met 1 gewonnen wedstrijd, de wil op te leggen. Was het de instelling, was het tactisch niet in orde of speelde toeval een belangrijke rol?

Week van de scheidsrechter

Van 1 tot en met 9 oktober 2022 is de week van de scheidsrechter.
Een week waarin we de scheidsrechters de eer willen geven die hen toekomt.

Balsponsor SJC-RKAVV

Vishandel Kees Harteveld
Diamantplein Leiden

Voetbal 2-daagse bij SJC

In de herfstvakantie kan je bij SJC uit Noordwijk terecht om je volledig in het zweet te trainen! Met een gevarieerd trainingsprogramma, verrassende animatie, altijd een afsluitend toernooi en dit alles onder bezielende leiding van top trainers van Play2Improve! Dan doe jij toch ook mee? 

Voetbal 2-daagse bij SJC

In de herfstvakantie kan je bij SJC uit Noordwijk terecht om je volledig in het zweet te trainen! Met een gevarieerd trainingsprogramma, verrassende animatie, altijd een afsluiten toernooi en dit alles onder bezielende leiding van top trainers van Play2Improve! Dan doe jij toch ook mee?

Voetbal 2-daagse bij SJC

In de herfstvakantie kan je bij SJC uit Noordwijk terecht om je volledig in het zweet te trainen! Met een gevarieerd trainingsprogramma, verrassende animatie, altijd een afsluiten toernooi en dit alles onder bezielende leiding van top trainers van Play2Improve! Dan doe jij toch ook mee?

Pro Academy SJC

​Kom jij extra trainen op de velden van SJC?

Vanaf zondag 9 oktober start weer een nieuwe reeks van de Pro Academy!
De reeks bestaat uit :5 zondag trainingen (10.30 - 11.30)
Rapportje in Pro Season App

Winst van SJC op VKW

SJC blijft nog een poosje in de feestelijke stemming die vorige week ontstond tijdens de zo geweldige viering van het jubileum. Want er was zondag opnieuw zo’n feestelijke stemming tijdens terugreis van het winnende team naar Noordwijk.

SJC Zaterdag 1 pakt fraaie winst in Zoeterwoude

Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 aantreden in Zoeterwoude tegen het plaatselijke SJZ 1 !

Koppelkaarten 14 oktober in Lisse

Vrijdag 14 oktober is er weer koppelkaarten bij vv Lisse, opgeven via Bert Koelewijn: 0622 391 619

Column Binder bij opening

Jip

Ik heb er samen met al die andere echte SJCers van genoten. Op de eerste plaats van het complete plaatje bij de ingebruikname van het nieuwe clubhuis. Goed georganiseerd, juiste accenten en juiste aandacht voor de juiste personen.

​Mijmeringen van een voorzitter – 43

Mijmeringen van een voorzitter – 43
 
Ik ga toch nog een keer achter het toetsenbord en het bijbehorende scherm. Ik moet mijn mijmeringen even de “vrije loop” laten. Want wat is er de afgelopen dagen ontzettend veel gebeurd. Natuurlijk leefden we er met z’n allen naar toe. Naar:

Verslag SJC Zaterdag 1 - Warmunda

Sjc 102 jaar en dat was wat later want 2 jaar geleden gooide Corona het feest in het water ! Het zal later op deze zaterdag een fantastische feest te zijn geweest met één overwinning voor onze oofdmacht sjc zondag met 3-0 op alcides uit Meppel Maar voor deze wedstrijd stond natuurlijk de wedstrijd van ons aller zaterdag 1 op het programma tegen het altijd lastige Warmunda ! Om 16.00 werd er afgetrapt na eerst onze pupil van de week Jesse van de Deyl die het goede voorbeeld gaf om die bal in de touwen te jagen ! Jesse klasse man !

Welkome winst op Alcides

Het werd een speciale wedstrijd op de speciale dag waarop SJC na 2 jaar vertraging eindelijk de belofte van een jubileumclubfestijn voor eigen leden kon inlossen. En op de volgepakte tribune zagen de supporters dat ook mannen van coach Marcel IJzendoorn er een speciale dag van maakte. De uiteindelijke 3-0 overwinning maakte de feestvreugde dan ook compleet.

Emper hoofdsponsor SJC Jeugd Arena

Noordwijk - Creatief online en offline bureau Emper in Noordwijk is hoofdsponsor geworden van de SJC Jeugd Arena. Deze arena wordt voor de komende drie jaar omgedoopt tot de SJC - Emper Jeugd Arena. Op woensdagmiddag 14 september jl. is de sponsorovereenkomst getekend.

Reisbureau De Haan; balsponsor SJC - Alcides

​Reisbureau De Haan
 
Over OnsWelkom bij Reisbureau de Haan, het online reisbureau van De Haan.

verslag Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag stond voor sjc zaterdag 1 het derde beker duel op de rol nadat de eerste was gewonnen van de ster De 2 E wat ongelukkig werd verloren van SEV, stond vandaag de derde wedstrijd op het programma tegen het uit de derde klasse gedegradeerde DUNO op het programma De bekerwedstrijden werden echt gebruikt als oefenwedstrijden en te kijken hoe het team er nou werkelijk voor stond ??
Als er gewonnen zou worden was er nog kleine kans om door te gaan in de beker , Maar dan moest SEV verliezen van de ster en dat zat niet in onze gedachten ! 

SJC wint van de Zouaven: 2-0

​Een wedstrijd op het terrein van de Zouaven is voor SJC niet altijd even gemakkelijk geweest. De West-Friesen zijn echter deze competitie nog op zoek naar de juiste manier van spelen. Ook al omdat ze met een zeer jonge ploeg, een groot deel uit de eigen jeugd, gaan proberen om zich in de  4e divisie een vaste plaats te veroveren.

Opening Sportpark Lageweg zondag 25 september

Het bestuur van de Voetbalvereniging SJC heeft er voor gekozen de opening van ons verenigingsgebouw aansluitend te laten plaatsvinden op de opening van het Gemeentelijk Sportpark. Om beide officiële openingen bij te kunnen wonen nodigen wij u van harte uit.

SJC 100 jaar

Het programma voor 24 september is zo goed als rond. Eén ding is sowieso zeker, als SJC-er mag je deze dag niet missen. Natuurlijk een dag vol met voetbal warbij de jongste jeugd al vanaf 8:30 uur aftrapt.

SJC 100 jaar

Het programma voor 24 september is zo goed als rond. Eén ding is sowieso zeker, als SJC-er mag je deze dag niet missen. Natuurlijk een dag vol met voetbal warbij de jongste jeugd al vanaf 8:30 uur aftrapt.

Geslaagd jubileumweekend damesafdeling SJC

De festiviteiten ter ere van het 50 jarig jubileum van de damesafdeling werden afgetrapt doormiddel van een voetbalwedstrijd tussen huidig en oud leden van de damesafdeling.

Geslaagd jubileumweekend damesafdeling SJC

De festiviteiten ter ere van het 50 jarig jubileum van de damesafdeling werden afgetrapt doormiddel van een voetbalwedstrijd tussen huidig en oud leden van de damesafdeling.

Westlandia is SJC de baas: 2-4

De diverse media kondigde het aan als een confrontatie tussen 2 koplopers. De realiteit is natuurlijk dat het slechts om een wedstrijd ging tussen 2 ongeslagen ploegen in een competitie die slechts 2 voetbalweekenden oud is. 

Westlandia is SJC de baas: 2-4

De diverse media kondigde het aan als een confrontatie tussen 2 koplopers. De realiteit is natuurlijk dat het slechts om een wedstrijd ging tussen 2 ongeslagen ploegen in een competitie die slechts 2 voetbalweekenden oud is. 

Sjc zaterdag 1 verliest in Leidschendam!

​Sjc zaterdag vergeet te scoren tegen SEV !!!!
Afgelopen zaterdag moest sjc 1 zaterdag aantreden in Leidschendam tegen het plaatselijke SEV wat samen het hoofdveld deelt met buurtgenoot RKAVV!
Een super groot veld moet ik zeggen

Sjc zaterdag 1 verliest in Leidschendam!

​Sjc zaterdag vergeet te scoren tegen SEV !!!!
Afgelopen zaterdag moest sjc 1 zaterdag aantreden in Leidschendam tegen het plaatselijke SEV wat samen het hoofdveld deelt met buurtgenoot RKAVV!
Een super groot veld moet ik zeggen

Ophalen lidmaatschapskaart ook zaterdag 17 september nog mogelijk

Wacht je nog op de contributie rekening van dit seizoen?
Deze is verstuurd naar je laatst bekende mailadres, wellicht is de mail in de spamfolder terecht gekomen.

Ophalen lidmaatschapskaart ook zaterdag 17 september nog mogelijk

Wacht je nog op de contributie rekening van dit seizoen?
Deze is verstuurd naar je laatst bekende mailadres, wellicht is de mail in de spamfolder terecht gekomen.

Tribunestoeltjes geplaatst en nieuwe drone opname.

​Helaas door de regen is het de drone niet gelukt om helemaal rondom het gebouw opname te maken. Maar de opname die gemaakt is, is fraai en geeft een goed beeld hoe het complex er uit ziet.

Tribunestoeltjes geplaatst en nieuwe drone opname.

​Helaas door de regen is het de drone niet gelukt om helemaal rondom het gebouw opname te maken. Maar de opname die gemaakt is, is fraai en geeft een goed beeld hoe het complex er uit ziet.

Inloopspreekuur Fysiotherapie

Vanaf maandag 5 september zal er weer een fysiotherapie inloopspreekuur zijn. Dit seizoen wordt het verzorgd door Sportfysiotherapie Noordwijk.

Inloopspreekuur Fysiotherapie

Vanaf maandag 5 september zal er weer een fysiotherapie inloopspreekuur zijn. Dit seizoen wordt het verzorgd door Sportfysiotherapie Noordwijk.

Balsponsor SJC-WESTLANDIA

Welkoop Rijnsburg 
Voor Tuin en Dier uw speciaalzaak uit de Regio. 

Rabo ClubSupport 2022 van start.

Uiteraard doen we als SJC ook dit jaar weer mee met de Rabo Clubsupport actie. Dus ben je klant bij de Rabo bank stem tussen tot en met 27 september 2022 op SJC. Vorig jaar heeft het onze club bijna € 900 opgeleverd!
Alvast bedankt.

Wedstrijd verslag Rohda Raalte - SJC

Op de website van Rohda Raalte blikte men voorafgaande aan de wedstrijd tegen SJC nog even terug naar 2016. Toen SJC-promotie naar de hoofdklasse bewerkstelligde ten koste van Rohda dat toen moest degraderen. ’We hebben nog een appeltje te schillen’, was de conclusie. Maar SJC wilde zich daar niet zomaar voor lenen en begon met overtuiging aan de strijd in Raalte.

Sjc zaterdag 1 wint zijn eerste bekerwedstrijd !

Zo daar ben ik weer !
Het seizoen is begonnen en de meeuw gaat proberen weer de verslagen te schrijven van ons aller zaterdag 1 !
Een zaterdag 1 wat op papier zeker sterker is geworden als verleden jaar denk ik zelf !
Zeker met de versterkingen moet het toch weer gaan lukken een hopelijk leuk seizoen te draaien in de wel wat ik zeker weet nog sterkere 4 E klasse-A als verleden jaar !

Jubileumfeest SJC 100 jaar

We hebben er lang op moeten wachten maar zaterdag 24 september 2022 is het dat eindelijk zover: het 100 jarig jubileumfeest voor alle leden, vrijwilligers, sponsors en iedereen die SJC een warm hart toedraagt. Uiteraard in onze fonkelnieuwe kantine! Op zondag 25 september volgt de officiële opening van het gebouw in samenwerking met de gemeente 

JEUGDACTIVITEIT JUBILEUM SJC DAMESAFDELING

De meeste van jullie zullen via de social media en andere kanalen wel mee hebben gekregen dat de damesafdeling van SJC dit jaar 50 jaar bestaat. Hiervoor worden verschillende activiteiten georganiseerd en uiteraard wordt de huidige jeugd ook niet vergeten.

Repetities Excelsior

​Afgelopen donderdag heeft het orkest van fanfarekorps Excelsior een proefrepetitie gehouden in de kantine van SJC.
De proef was voor SJC bedoeld om inzicht te krijgen hoe het geluid doorklinkt in ons clubgebouw. Voor Excelsior ging de proef over de akoestiek van de kantine.
De proef is voor zowel SJC als Excelsior geslaagd.

verslag SJC - Alph. Boys

Teamprestatie van SJC levert winst op tegen Alphense Boys

Een duidelijke en zeer verdiende overwinning voor SJC in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De vaste supporters werden getrakteerd op een heerlijk resultaat van een goed functionerend collectief. Want de winst was duidelijk het gevolg van een teamprestatie, zo  benadrukte na afloop ook trainer Marcel IJzendoorn.

Voorgenomen bestuurswisselingen tijdens ALV

Dat er een aantal bestuurswisselingen aan staat te komen is al een tijdje duidelijk. Wij zijn dan ook verheugd om alvast een 2-tal beoogde kandidaten even kort "voor te stellen". Een nadere kennismaking volgt voor de ALV in november 2022.

De laatste loodjes nieuwbouw

Het spreekwoord; de laatste loodjes wegen het zwaarst, is ook van de toepassing op de nieuwbouw van SJC. We naderen het einde van de nieuwbouw, maar er moeten nog veel zaken gebeuren. Er zijn de afgelopen twee weken wel heel veel vorderingen gemaakt. Deze willen graag toelichten als bouwcommissie. We zijn zeker niet compleet, maar geeft een overzicht wat er nog allemaal gebeurt.

Contributie rekening en ophalen lidmaatschapskaart (spelend, niet-spelend, kader)

Wacht je nog op de contributie rekening van dit seizoen?
Deze is verstuurd naar je laatst bekende mailadres, wellicht is de mail in de spamfolder terecht gekomen.

Hinder en beperkingen bij FC Lisse

Hinder en beperkingen bij nieuwbouw FC Lisse

Meldingen Nieuwbouw

Langzaam maar zeker begint de nieuwbouw helemaal af te komen. Het gebouw en velden worden al volop gebruikt.

Voorbereiding SJC selectie

Voorbereiding SJC selectie

Bekerwedstrijden SJC zaterdag 1 bekend

Afgelopen maandag zijn via de knvb de bekerwedstrijd voor SJC Zaterdag 1 bekend gemaakt !
Sjc zaterdag gaat zijn bekerwedstrijden en competitie wedstrijden niet meer op zaterdag om 16.00 uur spelen maar op zaterdag middag om 14.30 
 

Prijsverhogingen in de kantine

​Helaas, ook SJC ontkomt er niet aan, door de gestegen inkoopprijzen, de prijzen in de kantine aan te passen.
Elk half jaar kijken bestuur en de kantinecommissie kritisch naar de verhouding tussen de inkoop- en verkoopprijzen.
Zeker omdat de kantine-inkomsten belangrijk zijn om SJC financieel gezond te houden.

Damesafdeling 50 jaar

Inmiddels zijn voetballende vrouwen en meisjes bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse voetbalwereld en zeker niet bij een vereniging zoals SJC. 50 jaar geleden was dit echter wel anders maar toch werden toen de eerste vrouwen en meisjes lid van de Sint Jeroens Club. 

Voorbereiding SJC Zaterdag 1

Hierbij het programma voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen van SJC Zaterdag 1 
Allereerst alle nieuwe mensen welkom bij de groep, fantastisch dat jullie aansluiten.

Indeling SJC Zaterdag 1

Afgelopen donderdag ochtend werd de indeling bekend van sjc zaterdag 1 uitkomend in opnieuw de 4e klasse !
In de poule van deze klasse zijn er 4 ploegen gedegradeerd naar de nieuwe 5e klasse en daarom zijn er maar liefst 5 nieuwe ploegen uit andere 4e klassers bijgekomen !
En Eerlijk gezegd zijn dat niet de makkelijkste ploegen die de poule komen versterken !
Het word nog een zwaardere competitie als afgelopen seizoen en de spelers van trainer Rob TImmermans kunnen weer aan de bak het nieuwe seizoen!

Zonder vrijwilligers geen derde helft

Spreken termen als gezelligheid, waardering, strijd (al bewaren we die liever voor op het veld), passie en vriendschap jou aan? Geef je dan op als barvrijwilliger bij SJC!

Kom jij naar het leukste voetbalkamp van Nederland op de velden van VV SJC?

Vakantie, nieuwe trucs leren, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden maken en… een week vol voetbalpret. Wie kijkt daar nu niet naar uit? En we hebben goed nieuws; want ProCamp is in de zomervakantie weer in Noordwijk. Schrijf je snel in, want aanstaande woensdag sluit de inschrijving voor het zomerkamp van 11 t/m 15 juli.

Jubileum-concert Excelsior afgelast

Helaas is door corona bij de dirigent het jubileum-concert van Excelsior afgelast.

Indeling SJC 1 4e Divisie C

De K.N.V.B. heeft de indeling voor de 4e Divisie afgelopen vrijdag bekend gemaakt. 4e Divisie is de nieuwe naam voor de Hoofdklasse.

ALV van 28 juni 2022

Dinsdag 28 juni heeft de halfjaarlijkse ALV plaatsgevonden,

ALV van 28 juni 2022

Dinsdag 28 juni heeft de halfjaarlijkse ALV plaatsgevonden,

Jubileumconcert Excelsior

A.s. zondag 3 juli geeft Excelsior haar uitgestelde jubileumconcert in de nieuwe kantine van SJC.

Jubileumconcert Excelsior

A.s. zondag 3 juli geeft Excelsior haar uitgestelde jubileumconcert in de nieuwe kantine van SJC.

Weekend vol plezier tijdens HIP Snurkfestijn bij SJC

Veel gesnurkt werd er niet tijdens het HIP Snurkfestijn voor de kids van JO8 en 9 van voetbalvereniging SJC

Weekend vol plezier tijdens HIP Snurkfestijn bij SJC

Veel gesnurkt werd er niet tijdens het HIP Snurkfestijn voor de kids van JO8 en 9 van voetbalvereniging SJC

Planning aanleg velden

De afgelopen weken is er druk overleg geweest tussen aannemer Antea, de gemeente Noordwijk en de bouwcommissie over de planning voor de resterende werkzaamheden.

Planning aanleg velden

De afgelopen weken is er druk overleg geweest tussen aannemer Antea, de gemeente Noordwijk en de bouwcommissie over de planning voor de resterende werkzaamheden.

Algemene Ledenvergadering dinsdag 28 juni

Algemene Ledenvergadering dinsdag 28 juni om 20.00.

Na twee jaar is het weer tijd voor het SJC Nachttoernooi!

​Dit is het toernooi waarin traditioneel het seizoen wordt uitgeluid. De A jeugd,

Na twee jaar is het weer tijd voor het SJC Nachttoernooi!

​Dit is het toernooi waarin traditioneel het seizoen wordt uitgeluid. De A jeugd,

Elektrische sloten clubgebouw geactiveerd

​Vanaf zondag 19 juni zijn de elektrische sloten in ons nieuwe clubgebouw geactiveerd. Dat was heel hard nodig.

Elektrische sloten clubgebouw geactiveerd

​Vanaf zondag 19 juni zijn de elektrische sloten in ons nieuwe clubgebouw geactiveerd. Dat was heel hard nodig.

Jeugd SJC sluit seizoen feestelijk af met reeks activiteiten

​Traditiegetrouw sluiten de kids van SJC het voetboelseizoen weer met verschillende activiteiten af. Gelukkig konden

Jeugd SJC sluit seizoen feestelijk af met reeks activiteiten

​Traditiegetrouw sluiten de kids van SJC het voetboelseizoen weer met verschillende activiteiten af. Gelukkig konden

Al ruim € 5.000 voor Spieren voor Spieren in aanloop naar HIP Snurkfestijn

Onder de trouwe leiding van Jochem van der Zalm en John Hoogeveen wordt er ook dit jaar in aanloop naar het HIP Snurkfestijn 2022 geld ingezameld voor het goede doel: Spieren voor Spieren. Enorm trots zijn we dat alle kids en betrokken teamleiders ruim een week voor het festijn samen al meer dan € 5.000.- hebben ingezameld. Zondag 26 juni zullen we ter afsluiting van het festijn de cheque overhandigen.

Al ruim € 5.000 voor Spieren voor Spieren in aanloop naar HIP Snurkfestijn

Onder de trouwe leiding van Jochem van der Zalm en John Hoogeveen wordt er ook dit jaar in aanloop naar het HIP Snurkfestijn 2022 geld ingezameld voor het goede doel: Spieren voor Spieren. Enorm trots zijn we dat alle kids en betrokken teamleiders ruim een week voor het festijn samen al meer dan € 5.000.- hebben ingezameld. Zondag 26 juni zullen we ter afsluiting van het festijn de cheque overhandigen.

Mijmeringen van een voorzitter – 42

Ben toch weer aan het “mijmeren” geslagen. De verwachtingen na afgelopen zondag waren best wel hooggespannen. SJC-1 mocht zich periode”kampioen” noemen na de 3-1 overwinning op Alphense Boys. En dus mocht de kampioen afgelopen donderdag aantreden tegen een andere periode-“kampioen” OJC uit Rosmalen.

Mijmeringen van een voorzitter – 42

Ben toch weer aan het “mijmeren” geslagen. De verwachtingen na afgelopen zondag waren best wel hooggespannen. SJC-1 mocht zich periode”kampioen” noemen na de 3-1 overwinning op Alphense Boys. En dus mocht de kampioen afgelopen donderdag aantreden tegen een andere periode-“kampioen” OJC uit Rosmalen.

SJC ruw wakker geschut uit promotiedroom

Het had de basis moeten worden voor nog een paar mooie wedstrijden. Maar de droom die er bij de optimisten leefde werd ruw verstoord. De criticasters kregen gelijk, de zwartwitten blijken nog niet rijp voor de 3e divisie.

SJC ruw wakker geschut uit promotiedroom

Het had de basis moeten worden voor nog een paar mooie wedstrijden. Maar de droom die er bij de optimisten leefde werd ruw verstoord. De criticasters kregen gelijk, de zwartwitten blijken nog niet rijp voor de 3e divisie.

​Algemene Ledenvergadering dinsdag 28 juni 20:00 uur

​Algemene Ledenvergadering dinsdag 28 juni 20:00 uur

​Algemene Ledenvergadering dinsdag 28 juni 20:00 uur

​Algemene Ledenvergadering dinsdag 28 juni 20:00 uur

Met de bus naar OJC Rosmalen zondag 12 juni!

Op zondag 12 juni om 14.00 uur speelt SJC 1 de belangrijke nacompetitie wedstrijd in Rosmalen tegen OJC..
 
Daarom wordt een busreis georganiseerd om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om ons eerste elftal te steunen.

Nacompetitie: SJC – OJC Rosmalen 9 juni 20:00 uur

​SJC  speelt donderdagavond 9 juni om 20:00 uur de eerste wedstrijd in de nacompetite tegen OJC Rosmalen. OJC Rosmalen heeft de Hoofdklasse B afgesloten met een 2e plek, het belooft dus een spanned potje te worden.

Supporters verrassen SJC met kunstwerk

Deze week werd het bestuur van SJC aangenaam verrast door een gift van de supportersclub. 

Ook winst op Alphense Boys

Het werd uiteindelijk het gewenste feestje. De eerste mogelijkheid om promotie te realiseren werd benut. SJC versloeg Alphense Boys op basis van inzet en teamspirit en via 3 uitstekende doelpunten. De ogenschijnlijk onnodige tegentreffer kwam zo vroeg in de 2e helft dat er tijd voldoende bleek om alsnog overtuigend de winst te pakken.

Sjc zaterdag 1 verliest laatste partij

​Afgelopen zaterdag 14.30 op naar Hazerswoude met een team zonder liefst 6-8 basisspelers die vandaag andere verplichtingen hadden ivm een team genoot zijn vrijgezellen feest en wat Andere zelfs een trouwerij !

SJC Zaterdag 3 Kampioen

​Met het team ZATERDAG-3 van aanvoerder Thom Raaijmakers huldigde SJC, afgelopen zaterdag, 4 juni, het eerste heren seniorenteam dat zich in de nieuwe accommodatie kampioen mag noemen.

pupillen cursus trainers bij SJC afgerond

Vrijdag 3 juni 2022 hebben 13 jeugdtrainers van onze mooie vereniging hun eerste officiële KNVB diploma “pupillentrainer” in ontvangst mogen nemen. 

Uitnodiging voor Sportverkiezingen Noordwijk

Hierbij willen wij U graag uitnodigen om op vrijdag 17 juni a.s. het feest in Sportcafé Noordwijk bij te wonen. 
Dit keer niet op de gebruikelijke manier met de sportverkiezingen, maar met een sportfeest. We mogen weer sporten en dit vieren we graag met elkaar. We nodigen u graag uit in de nieuwe sportkantine van SJC op Sportpark Lageweg. 

Stage bij de keepersschool van Ajax

Jente Salman speelt bij SJC in de JO10-1. Naast voetballen staat Jente ook graag op het doel. Hier krijgt zij wekelijks keeperstraining voor aangeboden bij SJC, zodat zij zichzelf nog beter kan ontwikkelen als keepster. 

Status Lokale Jeugdopleiding verlengd!

Vol trots mogen wij melden dat, na een uitgebreide hercertificatie, SJC de status van Lokale Jeugdopleiding mag blijven voeren.

Van Doorn Logistics balsponsor SJC - Alph Boys

De balsponsor voor de laatste competitiewedstrijd van SJC tegen Alphense Boys is Van Doorn Logistics

SJC maakt optimistische verwachting niet waar

​Teleurstelling alom. Opnieuw kon SJC de verwachtingen opnieuw niet waar maken. Deze keer was het in degradatienood verkerend TAC’90 die, zij het wel met kunst en vliegwerk, de wedstrijd in eigen voordeel besliste.

Sjc Zaterdag 1 speelt zich nu definitief veilig en wint !

Afgelopen zaterdag de meeuw zelf op Vis kamp bij Arnhem stond de wedstrijd tegen de Leidse studenten lsvv 70 op het programma en moest er gewoon om echt veilig te zijn er nog 1 puntje gepakt worden !
Afgelopen dinsdag tegen teijlingen heeft de trainer dan ook wat jongens gespaard om er zeker van te zijn het punt deze zaterdag te halen !
Sjc verloor dinsdag kansloos van teijlingen wat we van te voren al wisten !!
Daarom wat mensen dus gespaard voor zaterdag!

​Yero Ka (O12-1) naar Sparta.

Wij wisten natuurlijk al een aantal jaar dat we wat pareltjes rond hadden lopen in de SJC Jeugdopleiding. Wekelijks staan er van diverse BVO's scouts langs de lijnen en ook tijdens de toernooien waar onze teams aan meedoen vallen spelers op.
We zijn natuurlijk enorm trots dat Yero Ka, speler van SJC JO12-1, nu van Sparta de kans krijgt om zijn talent verder te ontwikkelen en daar te gaan "shinen" in de O13-selectie.

50e Strandlopen Noordwijk!

Vanaf 16 juni worden voor de 50e maal de Strandlopen georganiseerd, een mooie mogelijkheid om je conditie op peil te houden.
Vanaf donderdag 16 juni a.s. kunnen alle (voetbal) liefhebbers 10 maal deelnemen aan lopen over het strand van Noordwijk naar Katwijk. Er wordt elke avond om 19.30 uur gestart.

Jordaanboottocht 11 juni 2022

Konijnenveiling gemist? Of gewoon (net) te laat met bieden er zijn nog plaatsen beschikbaar op de Jordaanboottocht op 11 juni 2022.
U gaat met de bus naar Amsterdam, waar u gaat varen op de Jordaanboot met muziek, inclusief eten en drank op de boot.
Aan het einde van de avond met de bus weer richting Noordwijk. Vaste prijs € 150,-
Voor meer informatie of boekingen bel of app Hans Bierman: 06 51 289 950.

SJC moet in Hoogeveen zijn meerdere erkennen

​Het ging ergens om en daarom leek het aanvankelijk een spannende wedstrijd te gaan worden. Maar het werd meer dan een tegenvaller. Want na 90 minuten stond er 2-6 op het scorebord en konden de SJC’ers slechts met gebogen hoofd de kleedkamer op gaan zoeken.

Opbrengst Konijnenveiling € 82.500!

​De eerste Konijnenveiling in de fonkelnieuwe kantine heeft het enorme bedrag van € 82.500 opgeleverd. 

Trekkingsuitslag Jeugdloterij bekend!

Zaterdagmiddag om 15:30 uur heeft de trekking plaats gevonden van de SJC Jeugdloterij. 

verslag SJZ zat - SJZ

​Na van de week veel gebel over de wedstrijd te verplaatsen tegen SJZ 1 de nr 4 van de competitie.

overeenkomst tussen SJC en BSO De Klimtoren

​Afgelopen dinsdagmiddag 3 mei heeft het bestuur van SJC de overeenkomst ondertekend met BSO De Klimtoren.

Konijnenveiling catalogus 2022 online beschikbaar!

​We hebben er lang op moeten wachten maar aanstaande zaterdag is het weer zo ver… de Konijnenveiling

Balsponsor SJC-Hoogeveen Van der Plas Accountants

Van der Plas Accountants is een toonaangevend accountantskantoor uit Noordwijk dat zich met name richt op het mkb, middelgrote ondernemingen en fondsenwervende instellingen.

Hardwerkend SJC stelt de winst veilig tegen Be Quick: 1-2

​Het is zondagmorgen 9 uur. De selectiegroep van SJC, overigens zonder een zieke Chris Hoogervorst, staat klaar om aan de reis naar Haren in Groningen te gaan beginnen

SJC za1 pakt dik verdiend een punt

Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 de uitwedstrijd spelen tegen Warmunda !

SJC Monskey 4 tegen 4 toernooi 2022 gaat niet door

Helaas gaat het SJC Monskey 4 tegen 4 toernooi ook in 2022 niet door. 

SJC Monskey 4 tegen 4 toernooi 2022 gaat niet door

Helaas gaat het SJC Monskey 4 tegen 4 toernooi ook in 2022 niet door. 

SJC speelt gelijk tegen RKAVV

Heel even leek een 2-1 overwinning op RKAVV in de tas Maar toen kwam de 3e minuut in blessuretijd. Keeper Hoogevorst (leek ten koste van een behoorlijke blessure) een aanval te kunnen pareren. Maar de scheidsrechter constateerde juist een overtreding van de doelman en wees naar de penaltystip. 
Nadat Lex Hoogervorst was opgelapt werd het vonnis voltrokken en moest SJC genoegen nemen met een 2-2 gelijk spel.

Balsponsor SJC - SDO

Kees en Richard Hartevelt zijn al jaren een trouwe sponsor van SJC.
Met een hun heerlijke vis staan zij bekend om hun kwaliteit en vriendelijkheid bij SJC maar ook aan het Diamantplein te Leiden.
Richard is ook als Keeperstrainer al vele jaren actief bij SJC.
Met het begeleiden van jeugdkeepers tot aan de mannen die onder de lat staan bij Heren 1 en 2.
Zie voor meer informatie de Facebook pagina Vishandel Kees Hartevelt
Diamantplein te Leiden

Verlies in Velsen

Rkvv Velsen roept SJC een halt toe.

SJC wilde graag mee doen om de prijzen in de hoofdklasse A. En met enorme reeks van goede prestaties kwam daar nadrukkelijk zicht op. Met het Paasweekend voor de deur kwam de druk erop. En mogelijk was het die druk die een rol heeft gespeeld in de wedstrijd tegen de rkvv Velsen. De uiteindelijke 0-2 nederlaag kwam nogal hard aan maar met nog 8 wedstrijden te gaan is de competitie nog zeker niet gespeeld.
 

Collectief sjc zaterdag 1 stunt tegen koploper meerburg

at een prachtige kop staat hier boven voor het verslag van deze wedstrijd die zaterdag in prachtige omstandigheden kwa weer - ambiance - gezelligheid en sfeer is gespeeld op de lage weg !
Mannen wat ben ik na wat toch wat kritische verslagen vandaag ontzettend trots wat jullie vandaag tegen koploper meerburg hebben laten zien met een prachtige overwinning van 2-1!
 

Play2Improve voetbal 2-daagse en Pro Class op 25 & 26 april

Ook dit jaar staat de voetbal 2-daagse bij SJC weer op het programma. Ben jij helemaal gek van voetbal? Dan is deze voetbal 2-daagse echt iets voor jou! Op maandag 25 en dinsdag 26 april trainen wij als een echte prof, dat mag je dus niet missen! De Voetbal 2-daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de voetbal 2-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen tussen de 6 en 13 jaar toegankelijk.

De verhuizing naar de nieuwbouw gaat beginnen

Volgende week gaat de verhuizing naar de nieuwbouw starten. Het schema voor de verhuizing ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
 
Paasweekend:
Alleen op zaterdag 16 april worden er bij SJC thuiswedstrijden gespeeld. Daardoor is het mogelijk om van Tweede Paasdag te starten met de verhuizing. Op die dag worden alle voorraden uit de kantine naar de nieuwe kantine verhuisd. Dit gebeurt door een aantal SJC vrijwilligers onder leiding van Dammy Heemskerk.

a.s. zaterdag campingfeest

“Na twee jaar van roet in het eten door het bekende Covid verhaal gaat het dan zaterdag 16 april eindelijk weer gebeuren. 24 Uurs sportcafe De Dart balsponsor van het vlaggenschip van onze zaterdag tak. Uiteraard kijken we uit naar het feest na afloop maar niet voordat we zijn getrakteerd op een voetbalfeest tussen koploper Meerburg en de mannen van Rob Timmerman. Ondersteund door de warme klanken van blaaskapel Ladder(s)zat.

SJC weerstaat HBS opnieuw: 1-0

De woorden van trainer IJzendoorn na afloop waren veelzeggend. Want terwijl hij na afloop de felicitaties in ontvangst nam liet hij weten: ‘Vandaag ben ik weer trots op de jongens. Vorige week zag ik elf eilandjes en daarom schreef ik op het bord, ‘we spelen mét elkaar, we spelen voor elkaar’. Dat werd heel goed begrepen want vandaag stond er een team zoals ik dit graag zie.’

verslag Zaterdag 1 uit bij Roodenburg

Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 op bezoek bij het Leidse Roodenburg!

kruispunt Gooweg vertraging werkzaamheden

De werkzaamheden aan de kruising Gooweg / Van Berckelweg lopen helaas vertraging op. We hebben op dit moment te maken met koude nachten en regen. Daardoor kan de aannemer de asfalteringswerkzaamheden niet uitvoeren. De kruising gaat daardoor later open.
 

SJC boekt welkome winst tegen Alcides

​Het werd een zeer plezierige thuisreis vanuit het verre Meppel. En de zeer verdiende 0-4 overwinning stond niet eens op zichzelf. Want de concurrentie morste punten. Hoogeveen verloor met 0-1 van RKAVV en Be Quick speelde met 2-2 gelijk tegen HBS. Waardoor SJC weleens nadrukkelijk mee zou kunnen gaan doen in de strijd om het kampioenschap.

SJC Zaterdag 1 wint in slotseconde met 3-2

Afgelopen woensdag speelde sjc 1 zaterdag nog een ongelukkige partij in Zoeterwoude tegen sjz en verloor totaal onnodig na de rode kaart !
Dan is het voor onze ploeg de zaterdag al weer spelen een in de 2 E helft te zien moeilijke wedstrijd tegen de mannen van MMO uit Hoogmade
Sjc zat weer met problemen kwa spelers want er waren weer wat Corona gevallen en natuurlijk de rode kaart van de aanvoerder joeri van sjc
Na de woensdag nog contact via de app met de trainer om een beroep dan maar te doen op 2 invallers uit zaterdag 2 en wesley

Balsponsor SJC - Purmersteijn

Familie Verel
Balsponsor bij de wedstrijd SJC tegen Purmersteijn.

Voortgang nieuwbouw

Werkzaamheden voorterrein sportpark
 
De bouwcommissie van SJC wordt soms verrast door het tempo dat bij de nieuwbouw wordt gehanteerd.

SJC Zat 1 verliest op de woensdag avond

Ja weet niet wat ik moet zeggen als je deze wedstrijd hebt bekeken woensdag avond in Zoeterwoude tegen sjz !
Sjc verliest deze partij, maar wat kan er allemaal mis gaan als je een strijdplan bedenkt en lijkt uit te pakken maar na 30 minuten de kast in kan !!

Contractnieuws SJC 1

De TC. van SJC is blij dat de volgende spelers hebben aangegeven volgend jaar bij SJC te blijven voetballen:

SJC houdt Be Quick 1887 in bedwang + videoverslag

​Woensdagavond speelde SJC een inhaalwedstrijd tegen Be Quick 1887. Een belangrijk treffen tussen de nummers 2 en 3 van de hoofdklasse A in de achtervolging op koploper en titelkandidaat Hoogeveen.

Vorderingen nieuwbouw maart 2022 week 9

We proberen om elke week informatie te delen over de voortgang van de nieuwbouw. Dit doen we door nieuwe foto’s te delen. Dit keer over de week van 28 februari tot 5 maart.
De aannemer is op dit moment druk bezig met de aftimmering van de wanden en het aanbrengen van het plafond in de kantine.

14-26 mrt AFSLUITING N444 Voorhout-Noordwijk IN BEIDE RICHTINGEN

Meerdaagse afsluiting N444 tussen Voorhout en Noordwijk in beide richtingen | 14-26 maart
In opdracht van gemeente Teylingen legt aannemer Heijmans de Noordelijke Randweg in Voorhout aan. In maart start een periode van intensieve werkzaamheden nabij de N444. In verband met deze werkzaamheden is de N444 meerdere dagen afgesloten tussen Voorhout en Noorwijk, in beide richtingen.


TOGB-SJC 0-1

​SJC met 0-1 winnaar in matige wedstrijd tegen TOGB
Het was bepaald geen wedstrijd die nog lang in het geheugen zal blijven. Of het zou moeten gaan om de zeer discutabele rode kaart die Tom Duindam kreeg voorgeschoteld.

SJC komt in actie

SJC gaat de mouwen opstropen voor de grootste inzamelingsactie van SJC Helpt Mee ooit!

Dit gaat SJC doen voor de inzamelingsactie van Nadiya den Haan. We dragen haar initiatief om humanitaire hulp bieden voor de mensen in de Oekraïne natuurlijk allemaal een heel warm hart toe. 
Wij roepen alle SJC-ers én overige Noordwijkers daarom op op om zaterdag 12 maart tussen 10:00 en 12:00 hulpgoederen te doneren op het inzamelmoment bij SJC. 
Er is nu dringend behoefte aan bijvoorbeeld:

SJC zat1 verliest van Koudekerk

Nou daar sta je dan met goede bedoelingen om er een leuke wedstrijd van te maken tegen de nr 3 koudekerk bij leiden amateur voetbal genoemd de wals!

SJC - Be Quick 1887 woensdagavond 9 maart

De wedstrijd  SJC- Be Quick 1887 is live te beluisteren op BO (omroep van de Bollenstrreek) om 19.00 u.
Theo de meeuw gaat het verslag verzorgen op Bo.

Samen voor vrede in teken van Oekraïne

Uitnodiging bijeenkomst Samen voor Vrede in teken van Oekraïne

Klik hier om de uitnodiging te bekijken.

Ontwikkelingen rond de in gebruik name nieuwe huisvesting SJC.

Ontwikkelingen rond de in gebruik name nieuwe huisvesting SJC.
 
Het college van B&W heeft bijgevoegde brief verzonden aan de gemeenteraad en aan SJC. De brief gaat over de claim van de stagnatiekosten tussen de gemeente Noordwijk en de BAM. Het laatste deel van de brief gaat over de oplevering. Uit dat deel van de brief wordt duidelijk dat het spannend is of SJC snel gebruik kan gaan maken van de nieuwe, fraaie huisvesting.

Ontwikkelingen rond de in gebruik name nieuwe huisvesting SJC.

Ontwikkelingen rond de in gebruik name nieuwe huisvesting SJC.
 
Het college van B&W heeft bijgevoegde brief verzonden aan de gemeenteraad en aan SJC. De brief gaat over de claim van de stagnatiekosten tussen de gemeente Noordwijk en de BAM. Het laatste deel van de brief gaat over de oplevering. Uit dat deel van de brief wordt duidelijk dat het spannend is of SJC snel gebruik kan gaan maken van de nieuwe, fraaie huisvesting.

Uitwerking visuals in de nieuwbouw

Vorige week is de bouwcommissie met een aantal personen bij elkaar geweest om afspraken te maken hoe de visuals (wandvullende afbeeldingen) er gaan uitzien en wat de thema’s worden. Het gaat om de visuals in de spreekruimten, de bestuurskamer, het sponsorhome en op de bars.
Het volgende gaan we doen:

Uitwerking visuals in de nieuwbouw

Vorige week is de bouwcommissie met een aantal personen bij elkaar geweest om afspraken te maken hoe de visuals (wandvullende afbeeldingen) er gaan uitzien en wat de thema’s worden. Het gaat om de visuals in de spreekruimten, de bestuurskamer, het sponsorhome en op de bars.
Het volgende gaan we doen:

Ruime winst voor SJC in Bussum

Abnormale weersomstandigheden die van veel invloed waren op het vertoonde spel. Maar desalniettemin zagen de meegereisde supporters een geconcentreerd SJC. De mannen van IJzendoorn  begonnen aan de strijd tegen SDO met de harde wind en de striemende regen in de rug. 
 
Dit leverde zoals te verwachtten direct een overwicht op maar vooralsnog geen resultaat. De bal gleed op het natuurgras in Bussum soms sterk door en wanneer de bal wat te hoog werd gespeeld dan was de storm de onzekere factor.

Ruime winst voor SJC in Bussum

Abnormale weersomstandigheden die van veel invloed waren op het vertoonde spel. Maar desalniettemin zagen de meegereisde supporters een geconcentreerd SJC. De mannen van IJzendoorn  begonnen aan de strijd tegen SDO met de harde wind en de striemende regen in de rug. 
 
Dit leverde zoals te verwachtten direct een overwicht op maar vooralsnog geen resultaat. De bal gleed op het natuurgras in Bussum soms sterk door en wanneer de bal wat te hoog werd gespeeld dan was de storm de onzekere factor.

SJC Zaterdag 1 krijgt te weinig tegen koploper

Ja daar sta je dan na 90  minuten !!! met Lege handen op een koud winderig veld in Zoeterwoude tegen de koploper Meerburg!
Als je blijft denken waarom scheids maar 1 minuut !!!! Blessure tijd erbij na zoveel tijd rekken en blessures van de meerburg spelers .
Nu ik het schrijf kan ik er nog boos om worden ,omdat sjc zaterdag 1 totaal niet onderdeed voor deze kampioen ?
Nee dat zeker niet in onze supporters ogen want teijlingen heeft gewoon een veel betere ploeg en gaat denk aan het langste eind trekken en dat kan ook niet anders met een ploeg die uit de zondag 2 E klasse komt. 
Lees het hele verslag van Theo de Meeuw door hier te klikken.

SJC Zaterdag 1 krijgt te weinig tegen koploper

Ja daar sta je dan na 90  minuten !!! met Lege handen op een koud winderig veld in Zoeterwoude tegen de koploper Meerburg!
Als je blijft denken waarom scheids maar 1 minuut !!!! Blessure tijd erbij na zoveel tijd rekken en blessures van de meerburg spelers .
Nu ik het schrijf kan ik er nog boos om worden ,omdat sjc zaterdag 1 totaal niet onderdeed voor deze kampioen ?
Nee dat zeker niet in onze supporters ogen want teijlingen heeft gewoon een veel betere ploeg en gaat denk aan het langste eind trekken en dat kan ook niet anders met een ploeg die uit de zondag 2 E klasse komt. 
Lees het hele verslag van Theo de Meeuw door hier te klikken.

Balsponsor SJC - Be Quick 1887

Balsponsor bij de wedstrijd SJC-Be Quick 1887 is Ben Lamboo.

Balsponsor SJC - Be Quick 1887

Balsponsor bij de wedstrijd SJC-Be Quick 1887 is Ben Lamboo.

KNVB jongens onder 12 jaar West II

Trots zijn ze! En wij als club natuurlijk ook! 
Maar liefst 6 heren van onze JO12 selectie zijn uitgenodigd voor de KNVB trainingen met de beste van West 2 in hun leeftijdsklasse!

KNVB jongens onder 12 jaar West II

Trots zijn ze! En wij als club natuurlijk ook! 
Maar liefst 6 heren van onze JO12 selectie zijn uitgenodigd voor de KNVB trainingen met de beste van West 2 in hun leeftijdsklasse!

Kavels bruikbare spullen

Kavels bruikbare spullen

Kavels bruikbare spullen

Kavels bruikbare spullen

Voorbereidingen verhuizing naar de nieuwbouw

Vanuit de bouwcommissie is gestart met de voorbereiding van de verhuizing naar de nieuwbouw. Dit gebeurt door de verhuiscommissie. Deze bestaat uit Pieter Verkade, Ton Janson, Willem Braun en Kees Wassenaar.
In de nieuwbouw wordt bijna alles nieuw. Dat maakt de verhuizing een stuk eenvoudiger. Maar nog steeds moet er veel gebeuren. Het idee is, uitgaande van de verwachte oplevering van de nieuwbouw op 31 maart a.s. het volgende.

Klaverjassen weer van start

​Vrijdagavond 25 februari om 19:30 uur start het Klaverjassen weer als vanouds in de SJC kantine

mijmeringen van de voorzitter - deel 41

Ondanks “klinkende” besmettingscijfers – 70.000 tot 80.000 per dag doen ons nog nauwelijks de wenkbrauwen fronsen - zou dit wel eens “het begin van het einde” van mijn mijmeringen rondom de coronaPERSCO’s kunnen zijn.

Zat 1 wint bij DCV

Afgelopen zaterdag  had  Joeri Brinkman de aanvoerder van Sjc zaterdag 1 een vriendschappenlijke wedstrijd geregeld tegen ook in de 4 E klasse uitkomende DCV 1 uit Delft aan de brasserskade.

kantine zondag om 13.00 uur dicht

Zondag 13 februari is er slechts één wedstrijd in de ochtend. De kantine is vanaf 13.00 uur dicht.

verslag ter leede - sjc

Afgelopen donderdag avond speelde SJC 1 zondag een oefenwedstrijd tegen 3e divisie ploeg Ter Leede uit Sassenheim.

oefenwedstrijd SJC zo1 en za1

Donderdagavond 10 februari speelt SJC 1 om 19.30 uur uit tegen Ter Leede 1.

Contractnieuws SJC 1

De TC. van SJC is blij dat de volgende spelers hebben aangegeven volgend jaar bij SJC te blijven voetballen:

Vorderingen nieuwbouw februari 2022, week 5

We proberen om elke week informatie te delen over de voortgang van de nieuwbouw. Dit doen we door nieuwe foto’s te delen. Dit keer over de week van 31 januari t/m 4 februari.

Klik hier om verder te lezen

SJC Jeugdopleing introduceert het Athletic-Skills-Model

Vanuit het Sportakkoord Noordwijk is Sportfysiotherapie Noordwijk samen met SJC begonnen de algehele motorische vaardigheden bij de jeugd te optimaliseren middels het Athletic-Skills-Model (ASM) waarbij voornamelijk het aanpassingsvermogen en plezier in bewegen centraal staan en aspecten als rennen, stoeien, gooien/vangen en springen voorbij komen.

Werkzaamheden parkeerterrein Lageweg

​Vanaf maandag 31 januari wordt er gewerkt aan het parkeerterrein Lageweg. 

​Versoepeling Coronamaatregelen.

De coronamaatregelen zijn versoepeld, waardoor we sinds afgelopen maandag weer het reguliere trainingsschema volgen.
Helaas ligt de competitie nog stil en moeten we ons op de zaterdag beperken tot onderlinge oefenwedstrijden en trainingen.
De kantine en kleedkamers blijven daarom voorlopig nog dicht op zaterdag. Toiletten en ballenhok zijn wel open.

verslag trainingskamp dag 4

​Opnieuw een heerlijke zonnige dag in Benidorm. Begonnen met het gezamenlijke ontbijt gevolgd door een wandeling  door het toeristisch centrum. 

verslag trainingskamp dag 3

De SJC-selectie  heeft in Benidorm de naam van de club op een positieve manier uitgedragen

Mijmeringen van de voorzitter - deel 39

Mijmeringen van een voorzitter – 39

verslag trainingskamp dag 1

​Het was een vroege koude start voor het uitgebreide gezelschap SJCers.

verslag trainingskamp dag 2

​Na een avond met als hoogtepunt een heuse voetbalquiz stond dag 2 in het teken van voetbalwedstrijden. 

Timo Verweij ook volgend jaar SJC'er

Tot grote tevredenheid van Fred Bergman en Arjan van Went van de TC tekent Timo Verweij  tijdens het trainingskamp voor nog een jaar SJC. Dat is voor SJC weer erg positief.

Heb jij ideeën voor de visuals in de nieuwbouw

Heb jij ideeën voor de visuals in de nieuwbouw ?

SJC volop in het nieuws!

SJC volop in het nieuws

​Digitale ALV dinsdag 18 januari 2022

​Digitale ALV dinsdag 18 januari 2021

Corona update

Het buiten sporten voor personen tot en met 17 jaar is verruimd, dus vanaf as dinsdag 11 januari kan er weer getraind worden tot 20:00 (alleen dus voor kinderen tot en met 17 jaar). Momenteel kunnen zij buiten sporten tot 17:00.

SJC 1 zondag speelt 2 oefenwedstrijd voor de competitie hopelijk herstart

Vanmiddag kwam de razende reporter van SJC aan wat informatie over de voorbereiding van SJC zondag 1

Mijmeringen van een voorzitter – 38

De Kerstdagen hebben we – in het aangename gezelschap van een flink aantal “Krijn-calorietjes” – dezerzijds toch maar weer weten te “overleven”. Jawel…. Ik beken… er zijn wat meer grammen meegegaan. En dat binnen alle beperkende maatregelen, die ons dat op vele manieren probeerden te verhinderen.

SJC loterij last pauze in

Gezien de maatregelen van afgelopen weekeinde lassen we een pauze in met betrekking tot de verkoop van de lootjes in de wijken tot nader order. Verkoop aan familie kan natuurlijk doorgaan . 

Mijmeringen van een voorzitter – 37

​’t Begon afgelopen vrijdag. Met de mededeling dat het OMT aan het kabinet verzocht om zwaardere maatregelen. Om de maatregelen die drie dagen daarvoor waren afgekondigd aan te trekken. DRIE dagen, ja…… zoiets geeft je toch te denken of te mijmeren, toch?

overlijden Chantal de Mooij - van Zaal

Met leedwezen geeft het bestuur en jeugdbestuur van SJC kennis van het overlijden van Chantal de Mooij - van Zaal, moeder van Emmerance (JO10-5) en Novavie (MO13-3). 

Hoofdklasse competitie niet hervat voor 6 februari

De competities in de Tweede en Derde divisie en Hoofdklasse zullen in de maand januari nog niet worden hervat.

kantine as weekend gesloten

De kantine is komend weekend (18 en 19 December) gesloten, de thuis spelende ploegen kunnen koffie en thee in de commissie kamer halen.

Geen oliebollenkaarten

Ivm de COVD19 maatregelen van de overheid, zijn wij helaas genoodzaakt het oudejaar klaverjassen op 31 december niet door te laten gaan !

Geen oliebollenkaarten

Ivm de COVD19 maatregelen van de overheid, zijn wij helaas genoodzaakt het oudejaar klaverjassen op 31 december niet door te laten gaan !

Even iets andere, dan Coronamijmeringen van de voorzitter – 36

​Laat ik vooropstellen, dat uw bestuur(sleden) achter uw schermen druk bezig zijn. Is het niet de Coronapandemie, die de leden van uw bestuur tot vele acties (denk maar eens aan controle bij het toegangshek) noopt, dan zijn het wel de vele ontwikkelingen in de nieuwbouw en de vele overleggen, die dientengevolge noodzakelijk zijn

Even iets andere, dan Coronamijmeringen van de voorzitter – 36

​Laat ik vooropstellen, dat uw bestuur(sleden) achter uw schermen druk bezig zijn. Is het niet de Coronapandemie, die de leden van uw bestuur tot vele acties (denk maar eens aan controle bij het toegangshek) noopt, dan zijn het wel de vele ontwikkelingen in de nieuwbouw en de vele overleggen, die dientengevolge noodzakelijk zijn

Luuk Turk Vrijwilliger van het Jaar

Luuk is meer dan terecht Vrijwilliger van het Jaar geworden in de gemeente Noordwijk!

​Gemengde 3e en 4e divisies

‘Fictieve indelingen bekend'

De KNVB wil de derde divisie en de vierde divisie (hoofdklasse) gemengd gaan indelen. Dat betekent dat de zaterdag- en zondagclubs bij elkaar zouden kunnen worden ingedeeld.

Open huis nieuwbouw uitgesteld

De bouwcommissie wilde graag de leden uitnodigen om de nieuwbouw te bekijken.

SJC verlengt de samenwerking met trainer Marcel IJzendoorn

​Zondagochtend, bij aanvang van de ingelaste training, kregen de selectiespelers van SJC  te horen dat de club en trainer Marcel IJzendoorn hadden besloten om de huidige samenwerking voort te zetten.

SJC verlengt de samenwerking met trainer Marcel IJzendoorn

​Zondagochtend, bij aanvang van de ingelaste training, kregen de selectiespelers van SJC  te horen dat de club en trainer Marcel IJzendoorn hadden besloten om de huidige samenwerking voort te zetten.

Winterstop voor alle A-categorie wedstrijden t/m half januari.

Het betreft alle teams, zowel jeugd vanaf 13 jaar als senioren die uitkomen in de A-categorie. Voor de recreatieve teams gaat de competitie gewoon door ook voor de jongste teams tot en met 12 jaar.

Winterstop voor alle A-categorie wedstrijden t/m half januari.

Het betreft alle teams, zowel jeugd vanaf 13 jaar als senioren die uitkomen in de A-categorie. Voor de recreatieve teams gaat de competitie gewoon door ook voor de jongste teams tot en met 12 jaar.

Vrijwilligersprijs 2021!

​Gratis cadeau van Welzijn Noordwijk?

Jeugd Coronaproof trainingsschema

​Met ingang van heden zijn nieuwe corona-maatregelen van kracht, die onze samenleving hard raken en dus óók onze vereniging en onze leden. Zo zijn in de komende weken de sportaccommodaties tussen 17.00u en 05.00u dicht. De nieuwe maatregelen roepen veel vragen op. De KNVB heeft aan de Tweede Kamer gevraagd or er nog verruiming mogelijk is. Hierover zal dinsdag 30 november meer bekend worden.

Competities amateurvoetbal komend weekend deels stilgeleg

Voor het aankomende weekend heeft de KNVB onderscheid gemaakt tussen de A- en B-categorie.
 
A-categorie (prestatieve competities)
 
Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor de jeugd en senioren. 

SJC zaterdag 1 kansloos tegen Teylingen 1

​Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 aantreden tegen de na de wedstrijd gespeelde wedstrijd van ons uit tegen  de KAMPIOEN Teijlingen 1
Ja dat zijn wel woorden maar deze ploeg komend uit de zondag 2e klasse speelt gewoon veel te laag in onze ogen !!

Oogstrelende doelpunten en een strijdbaar SJC tegen RKAVV

Vooraf werd er gewaarschuwd dat RKAVV een goed voetballende eenheid is die beschikt over een aantal technisch zeer vaardige spelers. En al direct na het beginsignaal op de Lageweg bleek dat niet teveel gezegd was. Want al in de eerste minuut konden de Leidschendammers keeper Lex Hoogervorst tot een spectaculaire redding dwingen.

Sinterklaas bij SJC

Woensdag 24 november was het zover. Sinterklaas kwam op bezoek bij voetbalvereniging SJC! Samen met zijn opgeleide voetbalpieten en Play to improve werd er een speciale pietentraining gegeven.

Mijmeringen van een voorzitter – 35

Het aantal PERSCO’s van M, H & I(rma) accelereert met dezelfde snelheid als de aantallen van mijn mijmeringen. De PERSCO waar we afgelopen vrijdag mee werden verrast, werd als gevolg van de dramatisch stijgende besmettingscijfers dus een week naar voren geschoven.

Definitief ontwerp inrichting kantine

Definitief ontwerp interieur nieuwbouw gereed.
 
Deze week een heugelijke mededeling van de bouwcommissie. Het definitief ontwerp van de inrichting van het verenigingsgebouw is gereed. Hulde hiervoor aan Chris Hiep, bestuurslid nieuwbouw van SJC, maar in zijn dagelijks werk (interieur-)architect.
De afgelopen maanden is Chris met de bouwcommissie, de kantinecommissie en de besturen van de Supportersclub en Club van 100 intensief bezig geweest met de inrichting van ons gebouw.

SJC Zaterdag 1 as zaterdag live op de radio

Aanstaande Zaterdag is SJC Zaterdag 1 - Teylingen 1 live te volgen op de radio via BO 105.3 FM.

SJC - RKAVV as zondag live te volgen

Ook aanstaande zondag  weer een thuiswedstrijd, nu tegen RKAVV.  De wedstrijd is live te volgen, Bo verzorgt weer de live stream. Hou de website, Twitter en Facebook in de gaten de link wordt kort voor de wedstrijd gedeeld.

Balsponsor SJC - RKAVV: DeBruin Groente en Fruit

De balsponsor voor de wedstrijd SJC - RKAVV is DeBruin Groente en Fruit.

SJC JO12-1 Districtskampioen West 1

​SJC JO12-1 Districtskampioen West 1
 
Door in de poule van Kolping Boys en Waterwijk te winnen en (in een keihard duel) gelijk te spelen tegen de jeugdopleiding van Almere  werd kwalificatie voor de finale-poule afgedwongen. Een zeer terechte overwinning  tegen SV Hoofddorp in de halve finale bracht ons uiteindelijk in de finale.
 

SJC- Emmen av. werd een doelpuntenfestijn: 8-1 !!!!

​Sportpark Lageweg was deze week wel een ergsomber decor voor een voetbalwedstrijd. Met slechts een verdwaalde supporter achter het hek aan de Lageweg.  En slechts de benodigde functionarissen, pers, en bestuursleden op de tribune. Met samenvatting.

SJC - Emmen via youtube te volgen

In samenwerking met Bollenstreekomroep wordt de wedstrijd SJC - Emmen via youtube rechtstreeks uitgezonden.

SJC zaterdag 1 wint van Footbal Factory

Afgelopen zaterdag zonder publiek moest sjc zaterdag 1 zich gaan revancheren van de echt zeer slechte wedstrijd 2 weken geleden tegen de kickers 69. 

SJC organiseert aangepaste Jeugdloterij

SJC organiseert aangepaste Jeugdloterij

Erelid Cees de Haas overleden

Met leedwezen geeft het bestuur van SJC kennis van het overlijden van ons erelid Cees de Haas.

Vorderingen nieuwbouw november 2021

Bijna elke woensdagochtend vergadert het bouwteam voor de nieuwbouw. Hierin zitten de aannemers, de gemeente Noordwijk en vertegenwoordigers van SJC. Vanuit SJC nemen Herman Meijvogel en Chris Hiep aan dit overleg deel.

54ste prinsenpaar bekend!

Tijdens een besloten Prinsenbekendmaking is het 54ste Prinsenpaar der Noortukkers geïnstalleerd: Prins Quattro en Prinses Liberi, in het dagelijks leven Jochem en Jacquelien van der Zalm.

Balsponsor SJC-Emmen: vd Putten en Rubes US Tax Services

Voor de wedstrijd SJC - Emmen heeft SJC liefst twee balsponsors.

Werkzaamheden op het sportterrein - Aanleg riool

Deze week ondervinden we behoorlijk hinder als gevolg van de aanleg van de riolering.
Dat betekent dat we die hinder zowel op het bouwterrein (BAM), als op het sportterrein (SJC) zullen merken.
Schematisch ziet de hinder er als volgt uit:

Corona-maatregelen bij SJC per 13 november 2021

Zaterdag 13 november om 18:00 uur ging de maatregel in, waarop toeschouwers, als gevolg van nieuwe maatregelen van het kabinet, helaas niet meer welkom zijn langs de voetbalvelden.

SJC laat De Zouaven na een 0-2 voorsprong ontsnappen : 2-2

SJC zou bij winst, als de opmars verder kon worden voortgezet, opklimmen naar de 3e plek op de ranglijst. Maar dan moest er in Grootebroek wel een overwinning worden behaald op De Zouaven 

Uitslag Rabobank Clubsupport actie bekend!

De stemmen zijn geteld, en dat levert SJC maar liefst € 892,85 op!
Via deze weg willen we onze leden bedanken voor het stemmen en uiteraard de Rabobank voor deze mooie bijdrage.

Sinterklaas en speciale voetbal – Pieten bezoeken voetbalclub SJC

Iedereen weet natuurlijk dat Sinterklaas inmiddels is gearriveerd. Wat niet iedereen weet is dat Sinterklaas deze week een opvallende boodschap bezorgde bij de secretaris van de voetbalclub SJC.

De Zouaven - SJC: Live op youtube

ZONDAG 14 NOVEMBER 14:00 LIVE OP YOUTUBE
DE ZOUAVEN - SJC NOORDWIJK
https://www.youtube.com/watch?v=mI61HdYNaHY

Eerste keer op het hybride veld

​Nadat de lijnen getrokken waren en het nieuwe hybride grassmaster hoofdveld echt op een voetbalveld begon te lijken, was het ook tijd, dat er een keer op gespeeld werd.

Mijmeringen van een voorzitter – 34

Een spannende week, waar het in de diverse media weer “regende” van de geruchten. Of moet ik zeggen van de gelekte, mogelijk nieuwe maatregelen die boven ons hoofd zouden hangen.

HYBRIDE-veld krijgt gezicht

​Weer een stapje dichter bij bespeelbaarheid. Vorige week prijkten er aan de oost- en de westkant twee doelen. Gisteren werd het gras nog even gemaaid voor de volgende gelegenheid.

MOGELIJK LEGIONELLA-GEVAAR IN DE KLEEDKAMERS

Donderdag 11 november ontving SJC van de organisatie IMMOLAB de periodieke analyserapport van "_TEMPERATUURMETNG EN ANALYSEREN OP AANWEZIGHEID VAN LEGIONELLA_" in de kleedkamers van de noodaccommodatie op het sportpark Lageweg. En werd de club - in tegenstelling tot voorgaande analyses - geconfronteerd met een negatieve analyse.

Uitspelende teams: N444 van Noordwijk richting Voorhout dit weekend afgesloten.

In het weekend van 12 november is één rijbaan van de N444 van Noordwijk richting Voorhout afgesloten voor autoverkeer. Verkeer van Noordwijk naar Voorhout wordt omgeleid via Sassenheim (N206 en N443). Deze afsluiting is nodig voor de aanleg van de Noordelijke Randweg. 

De rijbaan van Noordwijk naar Voorhout is afgesloten van vrijdag 12 november 20.00 uur t/m maandag 15 november 06.00 uur.

Fietsers worden om het werk heen geleid, via de afgesloten rijbaan van de N444.


 

ALV verschoven naar 18 januari 2022

De aangekondigde Algemene Ledenvergadering van dinsdag 23 november gaat niet door.
De vergadering wordt verschoven dinsdag 18 januari 2022 om 20.00 uur.

Nadere informatie volgt op een later tijdstip.
 

Vrijwilligersprijs 2021

Wie wint dit jaar de vrijwilligersprijs?

SJC blijft winnen en speelt zijn eigen rol in de hoofdklasse

Jawel. SJC bleek in de wedstrijd tegen TAC ’90 opnieuw in staat om de opgaande lijn van de laatste weken voort te zetten.

SJC blijft winnen en speelt zijn eigen rol in de hoofdklasse

Jawel. SJC bleek in de wedstrijd tegen TAC ’90 opnieuw in staat om de opgaande lijn van de laatste weken voort te zetten.

Corona-maatregelen bij de vv SJC

De op dinsdag 2 november bekend gemaakte corona controlemaatregelen gaan ook SJC niet voorbij.
Daarom heeft uw bestuur – mede op voordracht van het Sportbedrijf Noordwijk en daarmee namens het gemeentebestuur van Noordwijk – een aantal maatregelen moeten nemen:

Corona-maatregelen bij de vv SJC

De op dinsdag 2 november bekend gemaakte corona controlemaatregelen gaan ook SJC niet voorbij.
Daarom heeft uw bestuur – mede op voordracht van het Sportbedrijf Noordwijk en daarmee namens het gemeentebestuur van Noordwijk – een aantal maatregelen moeten nemen:

SJC boekt tegen HBS de 4de overwinning op rij

​Het was een druiligere voetbalmiddag daarop Craeyenhout aan de Daal en Bergselaan in Den Haag.  Op een kunstgrasveld dat, niet alleen voor SJC maar zelfs voor de thuisploeg, af en toe moeilijk te bespelen was. De wedstrijd gaat dan ook de boeken in als een zeer matige vertoning Maar daar maalde, met na afloop 1-2 op het Haagse scorebord, bij SJC niemand om. Wel durfde men nu, na de aanvankelijk zeer matige start, hardop te dromen over een goede eindklassering.

Balsponsor SJC - TAC '90

BouAd Adviesgroep 

​bouAd is een middelgroot landelijk opererend advies- en ingenieursbureau met twee vestigingen. Sinds de oprichting in 2004 is bouAd gevestigd in Katwijk ZH. De tweede vestiging in Rotterdam is sinds 1 november 2019 een feit. 

bouAd is werkzaam binnen alle facetten van projectontwikkeling, inrichting en beheer van een duurzame leefomgeving. Wij begrijpen dat we duurzaam, zorgvuldig en efficiënt om moeten gaan met de omgeving waarin we wonen, werken en ontspannen. 

Hartelvelt Vis trakteert de JO15-1

​De jongens van de JO15-1 hebben na hun gelijkspel tegen Oegstgeest een bezoekje gebracht aan visspecialist en tevens keepertrainer Richard Hartevelt die hen trakteerde op een heerlijk portie kibbeling. Ondanks het slechte weer hadden de jongens het prima naar hun zin.

Verslag Zaterdag 1 - Warmunda

Afgelopen zaterdag middag naar de lage weg met de hele dag al regen op de ramen !
Hopelijk word het op de tribune een wat leukere middag met veel strijd en passie wat te lezen is op het grote spandoek
De leus die de meeuw nog verzonnen heeft toen !

Speelster MO15-1 doet mee bij Feyenoord

​De Eredivisie Vrouwen is dit seizoen verrijkt met een nieuwe deelnemer, namelijk Feyenoord. Het damesteam uit Rotterdam heeft een flitsende start gemaakt en bezet momenteel de tweede plaats in de competitie.

Oproep vrijwilligers evenementencommissie jeugd

Beste ouders/verzorgers,
Elk jaar verzorgt sjc voor de jeugd allerlei leuke evenementen. Om dit te organiseren hebben wij altijd wat extra handen nodig. 

Voortgang nieuwbouw eind Oktober

Nadat SJC vorig week is opgeschrikt door het bericht dat de oplevering van de nieuwbouw twee maanden is uitgesteld, toch weer wat positief nieuws van de bouw. De oplettende bezoeker van het SJC complex kan zien dat de aannemer volop bezig is om het glas in de puien van het verenigingsgebouw te plaatsen.

verslag Zaterdag 1 uit tegen MMO

Afgelopen zaterdag was ik zelf niet aanwezig bij sjc zaterdag 1 omdat ik zelf aan het roofvissen was bij de Biesbosch. Maar via trainer rob en zoon lief robin probeer ik wat te vertellen hoe de winst partij van 1-2 tot stand kwam in het pittoreske Hoogmade tegen de plaatselijke voetbal club MMO.

aanleg leidingen nieuwbouw

T.b.v. de nieuwbouw moeten een aantal kabels en leidingen aangebracht worden. Deze leidingen lopen van de trafo bij de tijdelijke huisvesting naar de nieuwbouw.

wedstrijd jong SJC

Op dinsdagavond 26 oktober speelt jong SJC tegen jong RCL om 20.00 uur thuis voor de LAV Cup.

wederom vertraging oplevering nieuwbouw

De gemeente Noordwijk heeft aan bestuur en bouwcommissie van SJC gemeld dat de oplevering van de nieuwbouw voor de zoveelste keer is uitgesteld.

SJC wint ook van Purmersteijn: 0-2

De opgaande lijn vast houden. Dat was in feite een opdracht aan SJC voor de komende periode en dus ook voor de wedstrijd tegen Purmersteijn. Na het kansenfestival van vorige week was er een optimistische stemming

SJC zat 1 krijgt te weinig in slotfase

Afgelopen zaterdag moesten de Verhoek - Voeten centrum SJC zaterdag 1 het opnemen tegen het Leidse Roodenburg 
Een team wat net als sjc zaterdag 1,  4 punten had gepakt na 3 wedstrijden. Lees het verslag hier verder

SJC meidenvoetbal on tour

Zondag 17 oktober zijn 80 voetbalsters uit de SJC Jeugdopleiding samen naar de wedstrijd ADO Den Haag tegen fc Twente voor de Eredivisie vrouwen geweest.

Konijnenveiling wordt Paasveiling

Helaas is het ook in 2021 niet mogelijk om een fysieke Konijnenveiling te organiseren in december. Om wel in "Konijnen sferen" ........

Mijmeringen van een voorzitter (32)

Het voetbalwereldje van de zaterdagamateurs begint zich te roeren. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Omroep West 

Update: Klaverjassen vrijdag 22 oktober

Op vrijdag 22 oktober wordt er weer begonnen met klaverjassen in onze kantine
De zaal gaat open om 19.00 uur we starten om 19.30 uur.
Deelnemers aan de kaartavond moeten wel een QR-code of bewijs van inenting kunnen tonen.
 

Gr de Supportersclub

RVVH1 - SJC1

SJC zondag 1 verliest in RIdderkerk met 3-1 van eerste klasser RVVH 1.

Bron theo de meeuw

ALV dinsdag 23 november 20:00 uur

De Algemene Ledenvergadering is vastgesteld op dinsdag 23 november, aanvang 20:00 uur. 
Gewoon weer in de kantine, nadere informatie volgt in november. 

ALV dinsdag 23 november 20:00 uur

De Algemene Ledenvergadering is vastgesteld op dinsdag 23 november, aanvang 20:00 uur. 
Gewoon weer in de kantine, nadere informatie volgt in november. 

Rotonde Schiestraat richting Schiestraat afgesloten

Fietsersvoorrang
De gemeente past opnieuw een rotonde aan. Het gaat om de rotonde Schiestraat – Gooweg – Nieuwe Offemweg in Noordwijk Binnen

Rotonde Schiestraat richting Schiestraat afgesloten

Fietsersvoorrang
De gemeente past opnieuw een rotonde aan. Het gaat om de rotonde Schiestraat – Gooweg – Nieuwe Offemweg in Noordwijk Binnen

Kansen, kansen en nog eens kansen voor SJC tegen VOC

SJC ontving deze week het Rotterdamse VOC welke ploeg net als SJC het in deze beginfase van de competitie nogal moeilijk heeft. 

Kansen, kansen en nog eens kansen voor SJC tegen VOC

SJC ontving deze week het Rotterdamse VOC welke ploeg net als SJC het in deze beginfase van de competitie nogal moeilijk heeft. 

Gele kaarten i.v.m. contributie verzonden

Afgelopen dinsdag zijn vanuit de leden- en contributie administratie via de mail de zgn. “gele kaarten” verzonden.

Balsponsor SJC-VOC

Bij Welkoop vind je alles voor je tuin en dier en geven we je graag advies. Daarnaast kun je in al onze winkels ook terecht voor allerlei handige services!

RaboClubSupport Actie

​SJC doet dit jaar voor het eerst mee met de RaboClubsupport actie.

Play2Improve Voetbal 2-daagse bij SJC

Ook in de herfstvakantie kan je bij SJC uit Noordwijk terecht om je volledig in het zweet te trainen!

verslag Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag moest SJC zaterdag 1 voor het eerste na bijna 2 jaar weer aantreden voor een competitie wedstrijd thuis tegen Bernardus!

SJC boekt nuttige overwinning in Alphen

​SJC begon in Alphen op het goed bespeelbare kunstgrasveld in natte regenachtige omstandigheden.

Zaterdag 1 Promotie/Degradatie regeling

Zoals vele clubs maken vele zondag verenigingen vanuit de zondag de overstap naar het zaterdag voetbal !

Het gratis inloopspreekuur gaat weer beginnen en coronaproof

​Heeft u een blessure of klachten van het bewegingsapparaat, dan kunt u weer langskomen op het gratis inloopspreekuur van De Praktijk.

AH actie Blijf sparen!

Tussenstand AH actie: € 540
 
 

SJC viert verjaardag aanvankelijk in mineur

​Een bijzondere datum: 26-09-2021, een unieke verjaardag. Want dit betekend 101 jaar voetbal in Noordwijk bij SJC.

verslag Zaterdag 1

Afgelopen zaterdag was het dan weer zover! De competitie zaterdag 4e klasse was na 1.5 jaar weer geopend na die Corona! 

kantine en corona vanaf 25 september

Het Sportbedrijf heeft namens de Gemeente Noordwijk voor de kantine van sportverenigingen het volgende advies gegeven:

AH actie Blijf sparen!

Het AH spaarprogramma Voetbalpassie is in volle gang.

SJC trotse koploper in Binnen Beach competitie

SJC trotse koploper in Binnen Beach competitie

Balsponsor SJC - RKVV Velsen

Het was in het voorjaar van 1979, een paar weken voor de kampioenswedstrijd van SJC, destijds in de 4e klasse A van de KNVB West II tegen s.v. Bernardus, toen enkele enthousiaste supporters van SJC vonden dat er maar eens een supportersvereniging moest worden opgericht.

Hoogeveen in de 2e helft langs hardwerkend SJC

​De lange reis naar Hoogeveen bracht SJC niet de gewenste 3 punten. Opnieuw werd duidelijk dat een andere aanpak noodzakelijk is. Want  de ongeslagen koploper was zondagmiddag uiteindelijk gewoon de betere ploeg en de 3 punten kwamen hen zeker toe. 

FootGolf VvE Company – Bestuur S.J.C.

Tijdens de laatste – digitale – Konijnenveiling bood het bestuur de kavel Footgolf aan. De uiteindelijke koper werd Lennart van der Wilk van de VvECompany.

*SJC Techniekschool breidt uit*

Iedere vrijdag organiseert de SJC Techniekschool, onderdeel van de SJC Jeugdopleiding, techniektraining voor de onderbouw.
Techniek is de basis van voetbal. Tijdens de extra trainingen op vrijdag komt er daarom onder andere veel techniek aan bod maar natuurlijk ook passen, trappen, coachen, afronden én plezier. De trainingen zijn gratis,

Chiel Smit lid van verdienste SJC

​Ver voor de coronatijd had Chiel Smit aan het bestuur aangegeven dat hij wil de stoppen als wedstrijdsecretaris van SJC. Chiel, zou Chiel niet zijn, als hij zich ook zou inspannen om een opvolger te vinden voor deze belangrijke functie binnen SJC.

Hoogeveen - SJC zondag live op Hoogeveen TV

Hoofdklasseduel Hoogeveen - SJC zondag live op Hoogeveen TV
 
Hoogeveen TV zendt komend seizoen zoveel mogelijk wedstrijden van zondaghoofdklasser VV Hoogeveen live uit. 

Drone beelden SJC

De SJC drone is woensdagmiddag 15 september weer in de lucht geweest.
De opname is te vinden via....

​Mijmeringen van een voorzitter (31)

Gelukkig zit er tussen de periodieke Persco’s van M&H tegenwoordig wat meer “vrije” tijd dan - pak ‘m beet – een jaartje geleden. Maar toch… ben ik ‘r weer voor gaan zitten.

​Mijmeringen van een voorzitter (31)

Gelukkig zit er tussen de periodieke Persco’s van M&H tegenwoordig wat meer “vrije” tijd dan - pak ‘m beet – een jaartje geleden. Maar toch… ben ik ‘r weer voor gaan zitten.

Kantinepassen senioren uitgereikt

Vooral de seniorenteams van SJC hebben het afgelopen “corona” seizoen erg veel last gehad.

Kantinepassen senioren uitgereikt

Vooral de seniorenteams van SJC hebben het afgelopen “corona” seizoen erg veel last gehad.

Spaar mee met de AH Voetbalpassie actie !

Een spaarprogramma, waarmee je SJC kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

Spaar mee met de AH Voetbalpassie actie !

Een spaarprogramma, waarmee je SJC kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

SJC lijdt pijnlijke nederlaag

Vooraf was er nog volop vertrouwen. Maar al heel snel werd duidelijk dat TOGB niet zomaar een tegenstander zou zijn

SJC lijdt pijnlijke nederlaag

Vooraf was er nog volop vertrouwen. Maar al heel snel werd duidelijk dat TOGB niet zomaar een tegenstander zou zijn

Tochtportaal even verhuisd

​Het tochtportaal, de ruimte die ons publiek toegang biedt tot de kantine heeft even moeten wijken voor werkzaamheden aan het trafohuis.

Jeugdvoorzitter gezocht!

​Helaas heeft Bram Halters besloten om na 1,5 jaar zijn taak als Jeugdvoorzitter neer te leggen

Elektra voorzieningen SJC Complex

Deze week worden er werkzaamheden verricht voor de elektravoorzieningen op het SJC terrein.

tandenwinkel balsponsor SJC - TOGB

Op 12 september speelt SJC thuis tegen TOGB.  De Tandenwinkel is de balsponsor bij deze wedstrijd.

Zaterdag 1 verliest bekerwedstrijd

Afgelopen zaterdag 14.30 in Rotterdam stond de eerste beker wedstrijd gepland van SJC Zaterdag 1. Ja nogmaals beste knvb waarom niet deze wedstrijden wat dichterbij voor vele ploegen. Reden hiervoor is dat er ook ploegen niet inschrijven voor deze district beker. SJC zaterdag had nog niet veel getraind in de voorbereiding van deze wedstrijd 1,5 training ivm met het nog steeds geen licht op het terrein!

SJC 1 speelt vriendschappelijk

A.s zondag 5 september speelt SJC 1 om 14.00 uur thuis tegen ADO Den Haag O21. Dit is een vriendschappelijke wedstrijd.

Gelijkspel tegen Alcides in eerste competitiewedstrijd: 1-1

SJC is de competitie begonnen met een gelijkspel tegen Alcides. Een resultaat waarmee de zwartwitten niet tevreden mogen zijn.

sluitingstijden kantine

Beste S.J.C.-leden,
 

Mede door het gebrek aan kantine vrijwilligers heeft het bestuur besloten vaste sluitingstijden voor de kantine vast te stellen.

Ophalen kleding JO16, JO14 en JO13

Beste JO16, JO14 en JO13 speler/ster,
 
Afgelopen seizoen heb je of alleen je voetbalshirt
of je voetbalshirt, pak en tas ingeleverd.
 

Balsponsor SJC-Alcides

De Praktijk

Fit en vitaal, energiek en beweeglijk; dat wil iedereen. Kennelijk heeft u klachten en bent u op zoek naar de juiste behandelwijze. Bij De Praktijk

Ernstige beenbreuk Chris Hoogervorst

​Het was goed schrikken zaterdagmiddag. In de slotfase van de oefenwedstrijd van SJC tegen  Rijnvogels bleef, na een forse overtreding, Chris Hoogervorst geblesseerd op het gras liggen. 

SJC - FC Rijnvogels 1-0

SJC wint van Rijnvogels met 1-0 en dat is knap !!!

SJC - Boshuizen 2-2

Gisteravond speelde SJC zondag 1 tegen het altijd lastige Boshuizen 1 uitkomend in de 1e klasse.

Vrijdag avond Vrouwen voetbal

Ben jij boven de 18 jaar, vrouw en enthousiast? Heb je altijd al eens willen voetballen of heb je gevoetbald en wil je dit weer oppakken?

Zaterdag 21 aug. SJC-FC Rijnvogels

Aanstaande zaterdag 21 augustus speelt SJC de laatste oefenwedstrijd thuis tegen FC Rijnvogels.
Aanvang 14,30 uur.

Update SJC-Boshuizen

De wedstrijd SJC - FC Boshuizen a.s. dinsdag 17 augustus is verplaatst naar 19.30u

SJC - Boshuizen dinsdag 17 augustus

Vanmiddag heeft SJC met 1 – 6 gewonnen van Wilhelmus, na een goede eerste helft wist SJC in het vervolg maar liefst 6x de lat en de paal te raken!
Aanstaande dinsdag 17 augustus.....

SJC verslaat 1e klasser VUC met 3-1

Een wedstrijd waar SJC weinig moeite had met VUC

Oefenwedstrijd SJC – VUC zondag 8 augustus

Aanstaande zondag 8 augustus speelt S.J.C. Zondag 1 de eerste oefenwedstrijd van het 2e trainingsblok. Tegenstander is het Haagsche VUC uitkomend in de 1e klasse zondag.

Jeugdlid worden?

​Onze jeugdspelers ervaren dit vanaf de eerste dag dat ze bij ons op het veld staan:

Beker tegenstanders sjc 1 zaterdag bekend

​Vanmorgen zijn de bekerwedstrijden bekend gemaakt voor onze SJC ZATERDAG 1

Marianne van Oeveren stopt na 15 jaar als webmaster

​Afgelopen vrijdag sloot de communicatiecommissie het seizoen traditiegetrouw af met een gezellig etentje. Deze keer was er gekozen voor “ ’t Zusje” in Noordwijk binnen.

Nieuwe zomer hotspot van Noordwijk geopend; Binnen Beach!

Waar ooit het Vuurschip furore maakte als Noordwijks mooiste Cafe, is het nu Binnen Beach, een pop-up City Beachclub aan de Nieuwe Zeeweg. Kom binnen, laat de tijd voor wat het is, geniet, kom tot rust of vier een feestje. Voetjes in het zand en handjes in de lucht. 

Tank en Schenk bij Peut Abswoude

Bij Peut Abswoude is al bijna € 90.000,- gespaard voor de Noordwijkse Samenleving
 

Peut Abswoude staat dicht bij de samenleving. En om die reden hebben ze van Tank & Schenk een succesvol programma gemaakt. Inmiddels heeft Peut Abswoude vanaf de start met Tank & Schenk al ruim € 88.000,- aan de Noordwijkse samenleving uitgekeerd. Geld dat door Noordwijkers voor Noordwijkers is gespaard. 

Leen van Bohemen overleden

Op 7 juli is Leen van Bohemen overleden.

Indeling SJC zaterdag 1 bekend

​Afgelopen vrijdag is door de KNVB de poule indeling voor de boys van S.J.C ZATERDAG 1 BEKEND GEMAAKT .

Voortgang Grassmasterveld en Hoogste Punt

​De bouwcommissie heeft van de gemeente Noordwijk te horen gekregen dat de aanleg van het Grassmasterveld voorspoedig verloopt.

Interesse 7 tegen 7 damescompetitie

Lieve ouders,
 
We hebben weer een leuk idee! En dit keer gaat het niet om de Kids maar om jullie als moeder, of grote zus, tante, oma,enige voorwaarde is dat het om een vrouwen competitie 18+ gaat
 

Sjc 1 verliest met 4-2 van derde divisionist Quick

SJC verloor zondag van het sterker geachte Quick uit Den Haag. 

Webmaster gezocht!

Wie komt er komend seizoen ons webmaster team versterken? Een van onze huidige webmasters heeft na 15 jaar besloten om het stokje over te dragen. 

Programma Zondag 1 bekend

De trainingen zijn alweer een tijdje opgestart en de eerste oefenwedstrijd staat gepland voor as zondag 4 juli (uit tegen Quick). 

Kleding innemen…. GOED LEZEN!!!

Het inwisselen van de kleding bestaat uit een los inlever- en ophaal moment.
 
Het inleveren doen we begin juli
 

seizoenafsluiting

​Wij willen het afgelopen memorabele seizoen afsluiten met een gezellig samenzijn.

Zonnig slotfestival voor jeugdige spelers SJC

​Een stralende zon en jeugd die zich heerlijk kon vermaken op een prachtig en zeer uitgebreid circuit van luchtkussens, verdeeld over 3 voetbalvelden. Een groot jeugdfestival wat af en toe werd onderbroken om de kinderen zich te goed te laten doen aan iets lekkers.

S.J.C. ontvangt bijna € 2.500,- van PEUT Abswoude!

​Voor wie nog niet op de hoogte is, Tank & Schenk is een spaarprogramma van Peut Abswoude, waarbij van elke getankte liter je een cent kan schenken aan een goed doel of aan een lokale vereniging.

Halve marathon voor Strandrups

​Benji Broekhof, Dandy Steenvoorden, Stef van der Zalm en Selim Vllasaku gaan een halve marathon lopen ten bate van de Strandrups.

Mijmeringen van een voorzitter nummer 30

PERSCO-dag. M&H leveren hun vrijdagavond in om ons te informeren over de nieuwe – versoepelingen – van de coronamaatregelen. En eigenlijk moet ik vaststellen, dat ik weinig tot geen zin heb om naar de heren te kijken of hen aan te horen. D’r is immers al weer zoveel naar buiten gekomen (“gelekt” zeggen ze dan in het Haagse jargon) dat we eigenlijk al weten waar we aan toe zijn. En als M het - bijna zingend – meldt “We zijn er bijna, maar….nog niet helemaal…” barst ik bijna in tranen (van het lachen) uit. Wat een komieken, daar in het Haagse….

Snurkfestijn 2021

​‘Moe maar voldaan’. Met deze ontboezeming reageerde de organisatie van het jaarlijkse ‘HIP Snurkfestijn’ na afloop op de bekende vraag: ‘Hoe is het?’. En de organisatie mocht tevreden zijn. Ondanks alle beperkingen die er toch nog wel waren, werd het jaarlijkse SJC Snurkfestijn wederom een geweldig succesvol evenement.

voorbereiding SJC-selectie

De voorbereiding van de SJC-selectie op het nieuwe seizoen is ingedeeld in twee blokken.

Foto's regiocup Jo17-1

Benieuwd naar foto"s van de regiocup?

Kijk snel hier

Ondertekening contract hoofdtrainer

Het begin van een nieuw voetbalseizoen start eigenlijk al snel na het einde van het vorige seizoen.
Ongeveer in de 3e of 4e week van juni komt dan de voltallige selectie bijeen om het verhaal van de trainer aan te horen.

Recent Verhuisd of gaat U binnenkort verhuizen ?

Geacht lid van SJC,
Begin Juli worden de contributie rekeningen met de lidmaatschapspas voor het nieuwe seizoen uitgestuurd.

De KNVB Regiocup voor de jeugd gaat door!

Acht maanden hebben we er op moeten wachten, maar zaterdag 5 juni kunnen de jeugdteams in de categorieën t/m O18 jaar eindelijk weer wedstrijden spelen. Vanwege de coronabeperkingen van de overheid waren al die tijd alleen trainingspartijtjes op de eigen vereniging toegestaan. 

Mega Fun Party op 13 juni

SJC MEGA FUN PARTY 2021 – 13 JUNI – VV SJC

VOOR DE UKKIES, DE TOPPERS  EN DE JO-10/11 & MO-10/11  & JO-12/JO-13 & MO-13dankbetuiging Elly Verkade

Dankbetuiging Elly Verkade

Mijmeringen van de voorzitter - deel 29

Een vervroegde PERSCO. Nota (beide) bene op mijn vrije vrijdagavond. Nou….zou je zeggen, dan moeten ze – M&H - toch zeker wel iets bijzonders te melden hebben. En dat was ook zo. Want met een zekere trots - glimlach van oor tot oor -  werd STAP-3 van het inmiddels bekende stappenplan bekend gemaakt. We mogen meer vrijheid genieten. In feite - hoorde ik uit de mond van M – is dit de aankondiging van het einde van de “Lockdown”. De attente lezer zal begrijpen, dat ik op het puntje van mijn stoel zat….

voetbalhumor ?

​Voetbalhumor….
Voetballers zijn in de regel mensen met speciale humor. Die schromen er niet voor om een goeie grap uit te halen en daarmee teamgenoten voor een voldongen feit te zetten. “ Lachuh…!!” Da’s het devies en daarmee ook het doel. En heel vaak gaat dat gewoon goed. De één is daar gewoon beter in dan de ander. Dus de echte “geinponums” zijn binnen de groep of het team  al gauw bekend en mogen we rustig “trendsetter” of misschien zelfs wel “influencer” noemen.

enquête onder leden SJC

In het kader van hun studie maken 2 studenten van de HHS (Timo van den Berg en Julian Autar) een rapport over professionalisering van v.v. S.J.C

vacature trainer JO14-1

Dringend gezocht: Trainer/coach voor SJC 14-1

T-liggers geplaatst

Vandaag, woensdag 26 mei, is gestart met het plaatsen van de T-liggers die het dak van de sporthal van de nieuwbouw gaan vormen.
De SJC drone heeft hier een aantal opnamen van gemaakt, die zijn te zien op de volgende links naar youtube opnamen.

vacature ondersteuningscoordinator

De TC jeugd van SJC is op zoek naar een enthousiaste Ondersteunings-coördinator binnen de TC Jeugd. De huidige TC jeugd bestaat uit diverse functies zoals interne scouting, aanspreekpunt ukken/toppers, meidenvoetbal, onderbouw en bovenbouw 

SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021

Op maandag 24 mei, 2e Pinksterdag, organiseerde de SJC Jeugdopleiding een alternatief voor de SJC jeugdspelers en -speelsters met het SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021. Een intern 4-tegen-4 toernooi.

Procamp voetbalkamp 2021

Duels winnen, juichen, strijden, toernooi spelen... Het mag en kan weer
 
Vakantie, nieuwe trucs leren, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden maken en… een week vol voetbalpret. Wie kijkt daar nu niet naar uit? Daarom hebben we goed nieuws; ProCamp komt in de zomervakantie weer bij SJC.
 

Te lief!

Vandaag werden Jan de Ridder en Raymond Salman verrast door Hebret, speelster in de JO9 van de SJC Jeugdopleiding.

SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021

Op Tweede Pinksterdag, maandag 24 mei, organiseert de SJC Jeugdopleiding een 4-tegen-4 toernooi. 
Het SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021 draait vooral om plezier en saamhorigheid waarbij alle deelnemers bij voorbaat winnaars zijn. 

TC nieuws

De TC kan vermelden dat vanaf komend seizoen Timo Verweij voor SJC zal uitkomen.
Timo komt over van ONS Sneek .

Activiteiten nieuwbouw gaan weer starten

“Herstart nieuwbouw”
 
Eindelijk kunnen we als bouwcommissie weer eens goed nieuws melden over de nieuwbouw.
Donderdagochtend 20 mei om 6:00 uur wordt gestart met het verwijderen van de grond die nu ligt op de plaats van het nieuwe hoofdveld. Deze grond wordt later gebruikt voor het talud van de nieuwbouw. 

Opzeggen lidmaatschap / ledenmutaties

Leden die hun lidmaatschap van SJC willen beëindigen. Moeten dit doen voor 15 juni. Dit kan door het bijgevoegde wijzigingsformulier te versturen.

Mijmeringen van de voorzitter - deel 28

De vorige PERSCO(nferentie)…. heb ik overgeslagen. Ja, ik ben natuurlijk niet gek! Ik ga natuurlijk niet naar een zooitje woorden

In memoriam Peter Rolvers

Opnieuw een droevig bericht voor SJC. Voormalig bestuurslid en erelid van SJC Peter Rolvers, overleed maandag 10 mei in het LUMC.

Update Club van het Jaar verkiezing

Met nog precies 2 weken te gaan is SJC koploper met 222 stemmen in de gemeente Noordwijk. Echter in Zuid Holland komen we niet verder dan de 16e plek. Kortom allemaal nog even stemmen via: https://www.clubvanhetjaar.nl/#did7615

SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021

Op maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag, organiseert de SJC Jeugdopleiding met het SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021 een uniek intern 4-tegen-4 toernooi. 

SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021

Op maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag, organiseert de SJC Jeugdopleiding met het SJC Broekhuyzen Pinkstertoernooi 2021 een uniek intern 4-tegen-4 toernooi. 

Mini Regio Cup SJC-1 en SJC-2

Mini Regio Cup SJC-1 en SJC-2 ,onder voorbehoud
 

Mini Regio Cup SJC-1 en SJC-2

Mini Regio Cup SJC-1 en SJC-2 ,onder voorbehoud
 

In memoriam Bert van Kersbergen

Deze week kwam het droevige bericht dat de Erevoorzitter van SJC en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, Bert van Kersbergen, op 90 jarige leeftijd is overleden.

Oplevering nieuwbouw verwacht op 1 februari 2022

Oplevering nieuwbouw verwacht op 1 februari 2022

SJC Leeuwinnen Koningsdag Toernooi groot succes

Dit jaar opnieuw geen Koningsfeest, rommelmarkt of Grentpop in Noordwijk, maar wél het SJC Leeuwinnen Koningsdag Toernooi met bijna 100 enthousiaste meisjes en meiden! 

Hans van der Meer – Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Van der Meer is werkzaam bij Rabobank verzekeringen. Daarnaast is hij sinds 1998 vrijwillig actief. Hij is sindsdien vrijwilliger bij R.K. Voetbalvereniging S.J.C. te Noordwijk.

Selectie nieuws

Het heeft eventjes geduurd voordat de TC weer nieuws rond de selectie kon melden maar inmiddels zij er diverse gesprekken gevoerd.

Nominatie SJC voor Club van het jaar

vv SJC - Noordwijk is genomineerd voor de verkiezing Club van het Jaar. 
 
SJC is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar daarmee maken we kans op de titel in de gemeente Noordwijk, de provincie Zuid Holland en misschien wel de landelijke titel.

SJC Leeuwinnen Koningsdag toernooi

Na een zeer geslaagd mixtoernooi op Tweede Paasdag organiseert de SJC Jeugdopleiding op Koningsdag weer een mixtoernooi voor meiden. 

SJC JO8 selectie traint op het strand

Aangezien de competitie al enige tijd stil ligt en alleen trainingen en onderlinge wedstrijden zijn toegestaan, trainde de jo8 selectie voor de afwisseling een keer op het zonnige strand van Noordwijk.

Een pittige strandtraining met loop en coördinatie oefeningen werd afgesloten met een toernooi 4x4. Uiteraard met team Feyenoord als uiteindelijke winnaar

Kijk vanavond live via SJC Facebook naar de 1e uitzending van het Sportcafé

Sportbedrijf Noordwijk organiseert dit jaar onder de van vlag van Sportverkiezingen Noordwijk Het Sportcafé! Een online tv-platform met uitzendingen vol sport, spel, muziek, een tintje politiek en vooral heel veel gezelligheid! Aanvang 19:00 uur.

SJC MONSKEY NEXT GEN

Op zaterdag 10 april deden meer dan 300 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, jongens en meisjes, mee aan SJC MONSKEY NEXT GEN.

SJC MONSKEY NEXT GEN

Op zaterdag 10 april deden meer dan 300 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, jongens en meisjes, mee aan SJC MONSKEY NEXT GEN.

Drone beelden nieuwbouw SJC april

Afgelopen week is de SJC drone weer in de lucht geweest om opnames te maken van de nieuwbouw.

Nieuwe actie SJC helpt mee!

Daar zijn we weer!
Lange tijd heeft u niets van ons vernomen, kinderen waren weer lekker bezig op de velden, heerlijk dat dat in ieder geval wel kan en mag!

SJC MONSKEY NEXT GEN - Zaterdag 10 april

De SJC Jeugdopleiding kijkt terug op een zeer geslaagde sessie van SJC MONSKEY NEXT GEN op 3 april. 
Zaterdag 10 april staat weer een sessie van SJC MONSKEY NEXT GEN gepland met ditmaal wedstrijdvormen.

mixtoernooi vrouwenafdeling SJC

​*Wind, sneeuw, hagel en regen weerhouden de SJC meiden er niet van om een fantastisch mixtoernooi te spelen*

SJC sfeer op de zaterdagochtend

Even sfeer proeven op de zaterdagochtend.

gezocht: trainer voor nieuwe JO19 selectie

Wie vindt het leuk om aankomend seizoen trainer te worden van de nieuwe JO19 selectie. 

Oplevering nieuwbouw SJC vertraagd

Oplevering nieuwbouw SJC vertraagd.

GEVONDEN VOORWERPEN!!

Herken jij tussen al deze gevonden voorwerpen jouw eigendom(men)?

Start SJC MONSKEY NEXT GEN!

Zaterdag 3 april starten ruim 250 spelers en speelsters SJC MONSKEY NEXT GEN!

Brainstorm bestuur senioren

Afgelopen maandag had het bestuur samen met Tomas van Rijn, als contactpersoon van de lagere senioren, een brainstormsessie georganiseerd. Twee weken daarvoor waren, via de mail, alle SJC voetballers en voetbalsters benaderd om met het bestuur te brainstormen.

Mijmeringen van een voorzitter – 25

Zo’n weekend vòòr de periodieke persconferentie van M&H staat in de regel bol van voorspellingen en vooral vermoedens. Hoewel….vermoedens…. Het kabinet heeft al zonneklaar aangetoond,  in zo’n weekend vòòr de Persconferentie in de regel zo lek als een mandje te zijn. Van alle kanten worden vermoedens zachtjes aan feiten en kun je al invullen, wat de boodschap aan de pers en de bevolking zal zijn.

SJC Monskey next gen

De SJC Jeugdopleiding organiseert in april SJC MONSKEY NEXT GEN, voetbaldagen met circuittrainingen en wedstrijdvormen. 

Intern meiden- en damestoernooi

Op maandag 5 april, Tweede Paasdag, organiseert de SJC meiden- en damesafdeling een intern toernooi voor de meiden en dames die voetballen bij SJC.
Er wordt gespeeld met in achtneming van alle geldende coronamaatregelen. 

Elly Verkade overleden

​Elly Verkade, de moeder van Gea en Pieter Verkade en de vrouw van ons erelid Sjaak Verkade is afgelopen woensdag overleden.

Presentatie Inrichtingsvoorstellen nieuwe kantine SJC

SJC mag zich gelukkig prijzen met veel deskundigheid in de bouwcommissie. De bouwcommissie heeft 

Loting regiocup

​Vanavond is de loting voor de REGIOCUP.

Allerlaatste kans vroegboekactie Procamp

De zomervakantie is begonnen. En je bent gek van voetballen. Wat doe je dan? Naar ProCamp natuurlijk! 

verlegging bouwweg SJC

De komende weken wordt de bouwweg verlegd.

onderlinge trainingswedstrijden lagere senioren

Gisteren zijn alle recreatieve senioren tot en met 26 jaar benaderd om dit weekend onderlinge 7 tegen 7 trainingswedstrijden te spelen. De spelers hebben het volgende bericht ontvangen.

nieuwbouw nieuws 5 maart

De afgelopen weken is er flinke voortgang geboekt in de bouw. Vrijdag 5 maart zijn er foto’s gemaakt op de bouwplaats.

TC nieuws

​De TC kan melden dat Frans van Niel volgend seizoen voor Sjc uitkomt.

JO9-1 en 2 getrakteerd op speciale training

Maandag 1 maart werden de spelers en speelsters van de JO9-1 en 2 getrakteerd op een  (bootcamp)training verzorgd door Jordy Groot.

TC nieuws

De TC heeft overeenstemming bereikt met Younes Seghrouchni die overkomt van UVS.

Mijmeringen van een voorzitter – 24

Nou…? Heb je, net als ik,  de afgelopen week, ook dat gevoel gekend, alsof we in een rollercoaster (achtbaan) waren beland?

Voorbereiding voor het verleggen van de bouwweg en bouwplaats.

​Vanaf het parkeerterrein aan de Van Berckelweg loopt momenteel een bouwweg over het nieuwe hoofdveld.

Er kan weer getraind worden

Alle sneeuw is verdwenen en de velden zijn weer vrijgegeven voor trainingen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur én SJC

Door corona gaan veel activiteiten niet door. Buitensporten zoals voetbal bij SJC kunnen nog wél. 
 

selectie nieuws

​De TC heeft de laatste weken diverse gesprekken met de selectiespelers gevoerd om te horen hoe zij het korte seizoen tot nu toe ervaren hebben en hoe hun toekomstplannen er voor volgend seizoen uitzien.

Mijmeringen van een voorzitter deel 23

​’t Is weer “Persconferentiedag”. Met vanavond rond 19:00 uur een optreden van het duo M&H over de coronamaatregelen voor de eerstkomende paar weken.

Voetbal 2-daagse bij SJC

Voetballiefhebbers opgelet! Ben jij ook helemaal gek van voetbal? Dan is deze voetbal 2-daagse echt iets voor jou! Op maandag 22 en dinsdag 23 februari breekt het voetbalfestijn los bij SJC!

SJC ZOEKT MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

In september 2021 wordt ons nieuwe (sport)complex aan de Lageweg in gebruik genomen. Een prachtig initiatief waarin
de Gemeente Noordwijk en vv SJC laten zien hoe lokale overheden en verenigingen intensief en succesvol met elkaar
kunnen samenwerken. SJC zal één van de hoofdgebruikers worden, maar er is ruimte voor meer gebruikers.

Nieuwbouw SJC vordert gestaag.

De SJC drone is deze week weer in de lucht geweest. Er zijn twee opnamen gemaakt. 

SJC met 4 jeugdteams naar het NK

Nadat de JO9-1 zich al wist te plaatsen voor de grote finale van de Randstad Cup 2020-2021 in het stadion van FC Volendam

planning nieuwbouw

​Op de ledenvergadering van 12 januari heeft bestuurslid Chris Hiep een animatiefilm laten zien van de nieuwbouw.

Mijmeringen van de voorzitter, deel 22

Hebbie dat nou ook..?” Sinds maart 2020 voel ik me een gegijzelde. Gegijzeld door  de gijzelaar, die luistert naar de weinig flatteuze  naam Corona. 

Bericht van overlijden

Op 10 januari 2021 is op 31-jarige leeftijd Danny van Loe overleden. 

Mijmeringen van de voorzitter, deel 21

Deze keer geen Persconferentie en dus niet het duo M&H voor mij. Op deze 12de januari hadden wij onze Algemene LedenVergadering (ALV) gepland. 

Contract verlenging Marcel Ijzendoorn

De Technische commissie is verheugd te melden dat hoofdtrainer Marcel Ijzendoorn voor één jaar zijn contract heeft verlengd .

 

SJC MONSKEY NATIONS LEAGUES 2021

Zaterdag 16 januari as. starten de SJC Jeugdopleiding MONSKEY NATIONS LEAGUES 2021 met iedere week een competitieronde. 

Sportwethouder Salman op bezoek bij SJC

​Sportwethouder Dennis Salman van de gemeente Noordwijk bezocht op zaterdag 9 januari onaangekondigd een zonovergoten voetbalvereniging SJC. 

Procamp zomerkamp 2021

Zomer 2021: De ProCamp voetbalkampen keren terug!
 
Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en… even weg uit de digitale wereld. Maar ook zeker de leukste en uitdagendste oefeningen uit de voetbalwereld. Dat is waar ProCamp voor staat. SJC is blij dat ProCamp wederom voor een voetbalweek te gast is.

SJC Monskey League journaal

Er is weer een nieuw Monskey League Journaal uit.

Digitale ALV op dinsdag 12 januari 2021

Dinsdag 12 januari, aanvang 20:00 uur vindt de digitale  Algemene Ledenvergadering plaats via ZOOM.

Mijmeringen van een voorzitter (20)

En dan staat er op Oudejaarsdag nog een extra wedstrijddag met oliebollen en warme chocolademelk te wachten. Mijn oprechte dank aan al die vrijwilligers, die hier zo hun ‘stinkende’ best voor gedaan hebben. En een speciaal bedankje aan Raymond S., waar ik hoop, dat de 1e januari een fantastische verjaardag voor je wordt.
 
Maak evenwel allemaal

Kerstpresentje

​Vandaag hebben wij de bewoners en het personeel van Groot Hoogwaak afdeling kleinschalig wonen blij gemaakt met

SJC voetbalt en bouwt door!

De SJC jeugd hoeft zich nooit te vervelen! 
De Monskey Leagues Special Edition zijn, na bijna 100 zinderende wedstrijden waarin ruim 300 spelers en speelsters actief waren, op 19 december echt ten einde gekomen.

Kerst-presentjes uitgereikt door SJC

Zaterdagmorgen 19 december werden de kerst-presentjes uitgereikt aan de vrijwilligers van SJC.

Bericht van overlijden

Ons bereikte het bericht, dat op zaterdag 12 december j.l. Nel – Petronella Huberta Maria – Turenhout-de Winter is overleden.

Mijmeringen van de voorzitter, deel 19

En terwijl een flink aantal van onze SJC-vrijwilligers bezig was met de voorbereidingen op de digitale Konijnenveiling – weer zo’n staaltje van creatief denken binnen onze club – zagen we de besmettingscijfers de afgelopen dagen “skyhigh” gaan.

Online veiling levert € 30.000,- op!

De allereerste en (hopelijk laatste ) online Konijnenveiling heeft het enorme bedrag van € 30.000,- opgeleverd.

SJC Monskey League journaal week 50

Bekijk hier het nieuwe Monskey League Journaal van week 50

Mijmeringen van de voorzitter deel 18

Nou….de afgelopen weken waren, in mijn optiek, best roerig. Niet, dat er wat op de sportparken gebeurde, hoor.  Nee….. GEEN BAL, zou ik haast zeggen. 

Tom Duindam keert terug naar SJC

SJC is blij en verheugd te kunnen melden dat volgend seizoen Tom Duindam terug keert naar SJC.

Ien en Jeroen de Haas winnen vrijwilligersprijs Noordwijk

SJC 100 JAAR  =  100 JAAR VRIJWILLIGERS.

Graag willen wij melden dat Jeroen en Ien de Haas een van de vrijwilligersprijzen hebben gewonnen van de Gemeente Noordwijk.

Digitale ALV op dinsdag 12 januari 2021

Op dinsdag 12 januari, aanvang 20:00 uur vindt de digitale  Algemene Ledenvergadering plaats via ZOOM.
De uitnodiging en handleiding worden medio december via email verstuurd.

Wegens daverend succes verlengd én uitgebreid

​De SJC Jeugd is al sinds 24 oktober in beweging met de Monskey League Special Edition. Een daverend succes dat inmiddels landelijke bekendheid heeft. 

SJC wenst Ismaïl Ka veel succes bij Feyenoord!

Nog maar een half jaartje geleden speelde Ismaïl bij SJC in de JO15-1. Afgelopen augustus

Mijmeringen van de voorzitter, deel 17

Dinsdag – persconferentiedag. Nou hadden we de dag er voor al iets van het Veiligheidsoverleg mogen vernemen. 

De Lange Sport steekt techniektrainers in het nieuw

​De Lange Sport steekt de techniektrainers van de SJC Techniekschool is het nieuw

Nieuws over de nieuwbouw

De nieuwbouwactiviteiten op het SJC complex vorderen gestaag. Op dit moment is de aannemer bezig om de betonnen wanden te realiseren voor de sporthal.

Konijnenveiling SJC gaat Digitaal

Konijnenveiling SJC gaat Digitaal
Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer proberen om een mooi bedrag bijeen te veilen voor met name onze jeugdafdeling! 

SJC Monskey League Journaal-Week 45

Er werd afgelopen weekend weer lekker gevoetbald tijdens de Monskey League Special Edition! Bekijk nu het Monskey league Journaal voor alle ins en outs

Mijmeringen van een voorzitter (15)

Weer een persconferentie! 
Weer bordje-schootje om er bij te zijn wat er nu weer over ons uitgestort zou gaan worden. En weer teleurstelling (verwerken).!

Nieuwe hoofdsponsor en subsponsor SJC

SJC heeft in Broekhuyzen Horecagroothandel de opvolger van Abswoude Hyacinten als hoofdsponsor van de club. Het familiebedrijf Broekhuyzenis natuurlijk al vele jaren een trouwe leverancier van lekkernijen

Mijmeringen van de voorzitter, deel 14

En zo miste ik afgelopen dinsdag de extra persconferentie van ons kabinet. Zoals inmiddels bekend verzorgd door de kabinetsleden M&H

Bericht van overlijden van Sjaak Wijnands

​Ons bereikte het bericht, dat Sjaak Wijnands op 26 oktober jl. is overleden

SJC Jeugd blijft in beweging met de Monskey League Special Edition

Dat de SJC jeugd zich nooit hoeft te vervelen was tijdens de eerst lockdown van het jaar wel duidelijk zoals te zien op hun Instagram account @sjcjeugdopleiding.

Talententraining

“Mijn spelers vonden het echt heel gaaf” vertelde een trainer me afgelopen donderdag via de app. 

Bericht van overlijden van Theo Kapel

Theo Kapel een echte SJC’er

Bericht van overlijden van Theo Kapel

Theo Kapel een echte SJC’er

Lancering Monskey League Special edition

Strijd, Passie en Vriendschap
Óók het Coronavirus kunnen wij SAMEN verslaan

Lancering Monskey League Special edition

Strijd, Passie en Vriendschap
Óók het Coronavirus kunnen wij SAMEN verslaan

SJC Glossy ook digitaal beschikbaar

Van verschillende kanten heeft SJC het verzoek gehad op de Glossy ook digitaal beschikbaar is. 

SJC Glossy ook digitaal beschikbaar

Van verschillende kanten heeft SJC het verzoek gehad op de Glossy ook digitaal beschikbaar is. 

Drone opname nieuwbouw

Afgelopen week is de SJC drone weer in de lucht geweest. Dit keer om de werkzaamheden aan de betonwanden van de sporthal in beeld te brengen.

Drone opname nieuwbouw

Afgelopen week is de SJC drone weer in de lucht geweest. Dit keer om de werkzaamheden aan de betonwanden van de sporthal in beeld te brengen.

ontbrekende pasfoto op digitale spelerspas

Ontbrekende pasfoto op digitale spelerspas

Mijmeringen van de voorzitter deel 13

Daar gaan we weer. De zoveelste persconferentie van Mark & Hugo. En deze belooft wel heel weinig goeds. In ieder geval niet voor de sportverenigingen en de horeca. 

SJC Jeugd verspreidt 100 jaar jubileum Glossy

De SJC Jeugd toont niet alleen op het voetvalveld waar Strijd, Passie en Vriendschap voor staat.

Het gratis inloopspreekuur gaat weer beginnen en coronaproof

Heeft u een blessure of klachten van het bewegingsapparaat, dan kunt u weer langskomen op het gratis inloopspreekuur van de praktijk.

Foto's van Johanna van 100-jarig jubileum

Johanna Oskam heeft heel veel mooie foto's gemaakt vanaf de vuurtoren tot in de kerk.

 

Filmpjes 100 jarig bestaan en samenvatting wedstrijd

2 filmpjes!
u kunt hier klikken voor voor de tv-reportage over de viering van het 100-jarig bestaan, 
u kunt hier klikken voor de samenvatting SJC- Purmesteijn

We bestaan 100 jaar!

Nooit eerder kleurde de rooms katholieke Sint Jeroenskerk zó zwart-wit als vandaag, op de 100e verjaardag van onze voetbalclub SJC. 

Mijmeringen van de voorzitter deel 12

Wat ’n week was dat, de afgelopen week…. Pfffff…… 
Vrijdagavond was het weer de beurt aan het duo Mark &  Hugo voor nieuwe maatregelen. 

Ondertekenen lokaal sportakkoord

Sportakkoord ondertekend!
Edward Vink, namens Sportfysio Noordwijk, en Wichard Verlaan, namens SJC, hebben het lokale sportakkoord mede ondertekenend. 

Jubileumshirts te koop

Speciaal voor het 100 jarig bestaan van SJC, zijn er jubileumpolo's te koop bij de Lange Sport.

SJC 100 jaar Glossy: Strijd, Passie, Vriendschap.

​Naast de jubileumwedstrijd op zaterdag 26 september wordt op deze dag, ook de Glossy ter ere van het 100-jarig bestaan gelanceerd.

Introductie Bram Halters SJC bestuurslid Jeugdzaken

Introductie Bram Halters - SJC Bestuurslid Jeugdzaken

Wat een mooie vereniging is SJC !                                           
   


Bijna 6 jaar geleden vielen mijn zoon Timo en ik in het warme bad van SJC. Direct na de inschrijving bij de SJC Ukkies voelden wij ons meer dan thuis. Wat een leuke vereniging! 

Eerste thuiswedstrijd in teken van gemiste kansen

De eerste thuiswedstrijd van SJC leek aanvankelijk te staan in het teken van corona. Met alle daarbij behorende, vroegtijdig aangekondigde maatregelen. Waaraan door iedereen voldaan moest worden voordat het sportpark mocht worden betreden.

Door alle omstandigheden.......

Door alle omstandigheden m.b.t corona was er nog geen gelegenheid geweest om op gepaste manier afscheid te nemen van 2 ras SJCers. Namelijk Stef v d Zalm en Roy Haasnoot

Betonvloer sporthal gestort.

Al veel weken is de aannemer BAM bezig met de vloer van de sporthal. Het is een traject waarin vele kilo’s wapeningsstaal, de isolatie en de leidingen zijn aangebracht.

Vrienden & Vriendinnendag 2020 vv SJC groot succes

Wat een geweldige middag! Met een opkomst van ongeveer 300 kinderen in de leeftijd tot 12 jaar was de Vrienden en Vriendinnendag van Voetbalvereniging SJC op een zonnige vrijdagmiddag 4 september een groot succes gebleken.

Tijdelijke prijsverhoging consumpties

Het zal niemand ontgaan zijn: onze tijdelijke huisvesting was al niet optimaal maar in deze “Corona” tijden is het niet mogelijk om van de kantine gebruik te maken. Maar daar hebben we een oplossing voor gevonden door het huren van een enorme tent van 200 m2

Mijmeringen van de voorzitter 11

Eigenlijk dit keer geen mijmeringen, maar vaststellingen en geldende coronaregels. Na mijn vorige mijmeringen is er weer van alles gebeurd. En werden mijn eerdere bewoordingen “Tijdens de nieuwbouw moet iedereen er op rekenen, dat we gaan KAMPEREN” nog meer werkelijkheid, dat ik ooit voor mogelijk had gehouden. 

Koninklijke Beuk verzorgt wederom al het SJC touringcarvervoer.

Ook in ons Jubileumjaar maken wij weer gebruik van de Koninklijke Beuk. Waaronder het vervoer van selectie en staf naar de uitwedstrijden. 
​Op 20 september....

Nog geen vrijwilliger? Laat je club niet in de kou staan!

We zitten om jou te springen!

Op dit moment is er een nijpend gebrek aan vrijwilligers. Het is regelmatig het geval dat er in de bar- en keukendienst geen bezetting is.

Mijmeringen van de voorzitter, deel 10

Mocht je nou denken, dat het brein van de voorzitter niet meer aan mijmeringen doet, dan moet ik je teleurstellen.

deel contributie terug bij Zorg en Zekerheid

Indien u bent verzekerd bij Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid  en u heeft  een aanvullende verzekering AV-GeZZin, dan

SJC: een échte vereniging met realistische ambities

​SJC is een échte vereniging en fijne sociale omgeving die boordevol ambitie zit; gezelligheid en prestatievoetbal kan prima samengaan

Vlag met nieuw jubileum logo is gehesen!

Ter ere van het 100-jarig bestaan op 26 september 2020, is er een speciaal SJC 100-jaar jubileum logo voor het seizoen 2020/2021 ontwikkeld. Het logo is te zien op de bouwhekken op het complex, op de lidmaatschapspassen, en inmiddels ook in de top van de vlaggenmast!

Vorderingen nieuwbouw

​De aannemer heeft afgelopen week de bouwput helemaal uitgegraven. Dat is goed te zien op de bijgevoegde foto.

Eerste beton nieuwbouw gestort

Eerste beton gestort van de nieuwbouw. De SJC-drone is weer in de lucht geweest. 

Mijmeringen van een voorzitter (9)

Nou….. ik zat er weer klaar voor, hoor, afgelopen woensdag.
Bordje op schoot – TIP:  heerlijke broodjes met Hollandse Nieuwe, want koken bleek bij 30 graden veel teveel van het goede – en, meneer Rutte, kom maar op met die cadeautjes.!!

Mijmeringen van een voorzitter (8)

Deze week werd het protocol om het betaald voetbal weer aan de gang te krijgen bekend.

beelden nieuwbouw vanuit De Hagen

Op dit moment is het gat, waar de sporthal komt, voor de helft uitgegraven.

Mijmeringen van een voorzitter (7)

Mijn vorige mijmering sloot ik behoorlijk in mineur (ik liet de term “horror” vallen) af, maar zie…. Binnen enkele dagen kan er van alles veranderen in de toestand rond de Coronapandemie enerzijds en de sport anderzijds

Drone beelden nieuwbouw (2)

​De SJC drone heeft afgelopen week weer in de lucht gehangen.

Mijmeringen van de voorzitter (6)

Nou….. ik zat er helemaal klaar voor. Om in Sinterklaastermen te mijmeren…. “vol verwachting klopte mijn hart!”  Want voor mezelf ben ik al flink aan het rekenen geweest, de afgelopen weken. Veronderstel, dat de MP (Rutte) vandaag, dinsdag, 19 mei - gaat besluiten, dat de terrassen vanaf 1 juni – of liever enkele dagen eerder in verband met het Pinksterweekend – open mogen, wat gaat dat dan voor onze club betekenen? Ik kon me zo maar twee dingen bedenken:

Opzeggen lidmaatschap / ledenmutaties

Leden die hun lidmaatschap van SJC willen beëindigen. Moeten dit doen voor 15 juni. Dit kan door het bijgevoegde wijzigingsformulier te versturen naar ledenadministratie@vvsjc.nl. Ook andere mutaties, zoals adreswijzigingen of wijziging van email of telefoonnummer kunnen via dit formulier gemaild worden aan de ledenadministratie

De eerste paal zit op zijn plek

​De roerige geschiedenis rondom het tot stand komen van het nieuwbouwproject bij SJC is natuurlijk bekend

SJC: een échte vereniging met échte realistische ambities

SJC is een échte vereniging die een hechte relatie heeft met de Noordwijkse gemeenschap.

Mijmeringen van een voorzitter (5)

Ik worstel met de maatregelen, die onze MP (Rutte) afgelopen woensdag over ons land heeft uitgeroepen.

Train eens mee!

Het seizoen is helaas vroegtijdig voorbij, maar bij SJC voetballen we weer! 

Mijmeringen van een voorzitter (4)

Op 27 februari jongstleden werden we geconfronteerd met de eerste vaststelling van Corona in Loon op Zand. Een dag later lag de patiënt in een ziekenhuis in Tilburg. Nederland.

Funderingswerkzaamheden gestart

De aannemer is deze week gestart met het intrillen van de damwanden. Als de damwanden staan wordt de grond uitgegraven en worden de funderingspalen voor de verdiepte sporthal geheid.
De hei-installatie is inmiddels ook gearriveerd, zodat volgende week de start kan worden gemaakt met de heiwerkzaamheden.  

Mijmeringen van een voorzitter (3)

We zijn weer een week verder en de MP (Rutte) heeft gesproken. Dat levert een aantal vrolijke gezichten op, maar ook een flink aantal teleurstellingen. Natuurlijk gaat gezondheid boven alles, laat dat buiten kijf zijn. Maar…

Mijmeringen van een voorzitter, deel 2

Al weer bijna twee weken geleden is het. nadat ik mijn gedachten, mijn mijmeringen naar de website heb gezonden.

Balsponsoren

​Zoals u wellicht weet, is de voetbal competitie voor dit seizoen ten einde.

Mijmeringen van een voorzitter

Het hek rond het sportpark zit potdicht. Op het hek zijn borden aangebracht, waarop dat overduidelijk staat. Het Gemeentelijk sportpark zit dicht. De club zit POTDICHT.

Doe je mee - SJC Jeugdopleiding

Onze SJC Jeugdopleiding is met leuke filmpjes te vinden op Instagram. 
Doe ook mee en stuur jouw filmpje door. Alle informatie kun je hier vinden

SJC Jeugdopleiding nu op Instagram

De SJC Jeugdopleiding is nu te volgen op Instagram
Doe de oefeningen alleen met mensen uit je eigen huishouden en in je eigen tuin!

Soomer van der Heijde maakt indruk

Op vrijdag 28 februari nam Soomer, speelster van onze MO11-1, op uitnodiging van de KNVB deel aan een selectie activiteit bij CVC Reeuwijk met de (voorlopige) KNVB groep meiden onder 11 jaar Zuid Holland.

SJC heeft nieuwe penningmeester

In april treedt Kees Wassenaar toe tot het bestuur van SJC.

Animatie nieuwbouw

De aannemer, BAM, heeft in 3D een animatie gemaakt van de nieuwbouw. 

De planning voor de nieuwbouw is bekend

Begin april begint de aannemer (BAM) met het inrichten van de bouwplaats. Op 10 april gaat de aannemer het bouwterrein uitzetten, waarna in de week erna gestart wordt met grondwerk op maaiveld niveau.

Op weg naar het 100 jarige jubileum

​Dit jaar gaan we op 26 september het 100 jarige bestaan beleven van SJC. 

start nieuwbouw

In de afgelopen periode zijn de definitieve contracten met de hoofdaannemer BAM en de installatietechnische aannemer MEGA Elektra getekend. 

Weer een mijlpaal bereikt

De jeugd van SJC timmert flink aan de weg. In alle leeftijdscategorieën en teams worden wekelijks prestaties van formaat geleverd en met al onze teams wordt serieus rekening gehouden door de tegenstanders. 

vergunning nieuwbouw rond

Vanmorgen heeft voorzitter Herman Meijvogel op het gemeentehuis in Noordwijkerhout met wethouder Sjaak vd Berg, projectleiders Mark van Oostrum en Kees Caspers en enkele leden van de lokale pers bekend mogen maken, dat de vergunning voor het sportcomplex Lageweg afgegeven is en morgen in de Nederlandsche Staatscourant gepubliceerd zal worden.

Gebruik van de tijdelijke huisvesting.

Muziekboxen en kledingtassen in de kantine
Nu het voetbalseizoen volop draait merken we dat er teams zijn die denken dat de kantine gebruikt kan worden als opslagruimte voor muziekboxen en kledingtassen.
DIT IS NIET DE BEDOELING.

Gemeenteraad akkoord met gunning nieuwbouw

Dinsdagavond, 8 oktober, vergaderde de Gemeenteraad van Noordwijk onder andere over het uitgestelde agendapunt Gunning Bouwkundige opgave Sportpark Lageweg (SJC) en beschikbaar stellen budget.
In het debat werden vragen gesteld over twee risico’s die aan het project kleven.

Clublied SJC

Bij deze kan je hier het clublied beluisteren en uit je hoofd gaan leren!

Geen directe noodzaak voor behandeling raadsvoorstel…

De Gemeenteraad vergaderde afgelopen dinsdag, de 24ste september in De Duinpan in De Zilk.

wasvoorschrift nieuwe kleding

De nieuw uitgegeven kleding van het nieuwe kledingplan mag NIET in de droger!!

Stand van zaken nieuwbouw SJC

Eind juni kon de bouwcommissie melden dat er geen bezwaren ingediend waren tegen de vergunning voor de nieuwbouw van SJC. Daarmee was de weg vrij om de bouwvergunning te verlenen. De afgelopen week kreeg SJC het bericht van de gemeente dat er een kink in de kabel is gekomen wat betreft het verlenen van de vergunning

Stand van Zaken Nieuwbouw

De stand van zaken van de nieuwbouw. Nieuws over de vergunning en de aanbesteding.

Meidenvoetbal bij SJC is leuk!

Meidenvoetbal bij SJC is leuk!

SJC verhuisd naar tijdelijke huisvesting

Op zaterdag 13 april is de tijdelijke huisvesting van SJC door de vereniging in gebruik genomen. De week daarvoor is hard gewerkt door heel veel vrijwilligers om alles te verhuizen naar de tijdelijke huisvesting. Daarvoor zijn veel mensen in de weer geweest, die zich spontaan aanmeldden. 

Informatie over de tijdelijke huisvesting

Op dit moment wordt er druk gewerkt om de tijdelijke huisvesting gereed te maken voor het gebruik vanaf a.s. zaterdag.
 

Update verhuizing 4 april

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 4 april

Voorbereidingen verhuizing tijdelijke huisvesting update 30 maart

De afgelopen week zijn er weer flinke stappen genomen om de tijdelijke huisvesting gereed te krijgen. Helaas moet ook geconstateerd worden dat de geplande aansluiting op de nutsvoorzieningen nog niet gereed is. Dat wordt de komende week nog spannend of dit allemaal op tijd lukt.

Update voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting.

Deze week is er door de firma Algeco druk gewerkt aan het aanbrengen van de verwarmingsinstallatie in de tijdelijke huisvesting.

Update voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting.

Deze week is er door de firma Algeco druk gewerkt aan het aanbrengen van de verwarmingsinstallatie in de tijdelijke huisvesting.

Plaatsing eerste units tijdelijke huisvesting

Vandaag zijn de eerste units van de tijdelijke huisvesting geplaatst. In dit eerste gebouw is plaats voor de kantine, de commissiekamer en de opvang van Humanitas.
 

Start bouw tijdelijke huisvesting

​Tijdelijke huisvesting
Afgelopen week zijn de eerste voorbereidende werkzaamheden begonnen voor de realisatie van de tijdelijke huisvesting. De aannemer is gestart met het grondwerk.

SJC 1 sportploeg van het jaar!

SJC 1 is wederom gekozen tot sportploeg van het jaar. In een spannende verkiezing wist SJC deze keer wel te winnen van v.v. Noordwijk.

 

Stand van zaken nieuwbouw

Na de aanleg van het nieuwe veld, lijkt het er misschien op dat er niet veel gebeurd op dit moment, maar neemt u van ons aan dat er achter de schermen heel hard gewerkt wordt aan de totstandkoming van ons nieuwe complex.

Nieuwbouwplannen blijken niet zonder risico’s

De werkzaamheden op het SJC- complex aan de Lageweg hebben nu al zichtbare veranderingen gebracht.

Besteksfase nieuwbouw afgerond

Mijlpaal bij Voetbalvereniging SJC. Donderdag 8 november 2018 leverde het ontwerpteam SJC het bestek van de nieuwbouw op aan sportwethouder Gerben van Duin(rechts) en aan het bestuur van SJC. Een flink boekwerk. Voor een prachtproject.

De gemeenteraad is akkoord met het ontwerp nieuwbouw SJC

De gemeentelijke commissievergadering is een bijeenkomst waarin de politiek voorafgaande aan de gemeenteraadsvergadering zaken bespreekt die van belang zijn voor Noordwijk.
 

Update Nieuwbouw

Inmiddels maken we alweer een week of twee, met veel plezier, gebruik van veld 1. Maar helaas loopt het hele project iets achter op de planning.

Beelden nieuwbouw SJC

Beelden van het huidige SJC terrein.

De sloop is nu echt begonnen

De sloop is nu echt begonnen, zie bijgaand filmpje

Voortgang nieuwbouw

Er wordt keihard gewerkt aan het complex. Zo heb je inmiddels de bouwweg zien verschijnen over de velden 2 en 3.

Nieuwbouw S.J.C. officieel van start!

Donderdag, 7 juni was ‘t “Vroeg Dag”. Rond 08:00 uur was Dammy Heemskerk al bezig met koffiezetten voor journalisten, wethouders, en vele andere belangstellenden die aanwezig waren bij de officiële start van de bouw.

 

Huldiging SJC en vv Noordwijk

Met de bijzondere prestaties van beide voetbalclubs vv Noordwijk en vv S.J.C is het natuurlijk weleens makkelijk om te roepen of te vinden dat er een huldiging op het gemeentehuisplein moet komen. 
En dat dit dan snel, en liefst binnen een week moet gebeuren is logisch en lijkt op dat moment nog gekkenwerk.
Maar zoals eerder al bleek, als sportverenigingen en de gemeente Noordwijk samen iets willen, dan gebeuren er soms hele mooie dingen.

En dan blijken wonderen te bestaan…

Huldiging der kampioenen

Het geweldige kampioenschap van SJC heeft wel iets bijzonders los gemaakt in Noordwijk. Wat werkelijk niemand vooraf voor mogelijk hield is wel degelijk gebeurt. Trainer Sjaak Polak bleek een extra dimensie aan onze talentvolle selectie te hebben gegeven.

Stand van Zaken nieuwbouwplannen SJC

Even een kleine update van de bouwcommissie.
Op dit moment wordt er achter de schermen heel hard gewerkt aan het maken van het zogenaamde Definitieve Ontwerp van de nieuwbouw en gekeken naar mogelijke oplossingen voor de tijdelijke huisvesting. 

 

Update nieuwbouw

Afgelopen maanden is er druk verder gewerkt aan de nieuwbouwplannen van S.J.C. Alle adviseurs zijn inmiddels gecontracteerd en volop aan het werk. 

​Eerste ‘tastbare’ bouwhandeling volbracht

​Jawel…. een mogelijk “champagnemomentje”. De eerste, echte bouwhandeling is een feit. Want, afgelopen donderdag, de 1e juni werden er enkele peilbuizen de grond in “gedreven” op het gemeentelijk sportpark Lageweg.

Tijdslijn bouwproces onthuld

 
Zaterdagmiddag 15 april was de onthulling van de tijdslijn van het bouwproces.


 

Status nieuwbouwplannen SJC

Beste leden, 

Jullie hebben onderhand allemaal het heugelijke nieuws kunnen lezen, zowel hier op de site, als in andere diverse media over de status van de nieuwbouwplannen. 
Er is weer een hoofdstuk in onze nieuwbouwplannen afgerond.

 

S.J.C. 1 VERKOZEN TOT SPORTPLOEG VAN HET JAAR 2016

De bekroning op het geweldige seizoen is binnen! De spanning werd lang opgebouwd gisteravond tijdens het sportgala in Hotels van Oranje gisterenavond. Maar iets voor 23:00 uur mochten de spelers de prijs in ontvangst nemen. De ontlading was groot bij de spelers, trainers, sponsoren, bestuur en alle andere aanwezige S.J.C.-ers.

Opzeggen lidmaatschap / ledenmutaties

​Leden die hun lidmaatschap van SJC willen beëindigen. Moeten dit doen voor 15 juni.

Stand van Zaken nieuwbouwplannen SJC.

Regelmatig staat er in de regionale kranten informatie vanuit de gemeentelijke politiek over de ontwikkeling van de bouwplannen van het sportpark Lageweg. Vooral vanuit het college komt informatie hoe het ermee staat. Vanuit de bouwcommissie van SJC willen we de leden ook regelmatig informeren over de voortgang van de plannen. De vraag blijft wat kunnen we vertellen, maar ook wat nog niet. Een broedende kip moet je niet storen. Dus als het mogelijk is worden de leden via de website geïnformeerd. We streven er als bouwcommissie naar om, wanneer er nieuws te melden is, dit ook zo snel mogelijk op de SJC-site te plaatsen.

Wordt lid van de Supportersvereniging SJC

Wordt lid van de Supportersvereniging SJC en krijg welkomstgeschenk SJC speelkaarten thuisbezorgd

Kantine reglement

Nogmaals willen we alle leden wijzen op het kantinereglement.