Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Kledingplan gelanceerd: JO8 t/m JO12 (wo/do)

De eerste wedstrijddag komt eraan. Grote vraag: hoe zit het met de kleding? Nou, dat kan opgehaald worden. We beginnen deze week met de kleding van JO8 tot en met JO12 dat deze woensdag (28 augustus) of donderdag (29 augustus) opgehaald kan worden Let op: moet je nog passen, kom dan vandaag! (donderdag) (de oudere lichtingen komen de week erop - ook op woensdag en donderdag).
In het kort:

- Op woensdag of donderdag kan ieder lid (of ouder/begeleider) zijn spiksplinternieuwe tenue, pak en tas ophalen op SJC
- Afhalen tussen 18:30 en 21:00 (*was vanaf 19:00 maar is half uur vervroegd).
- Let op: ieder lid haalt voor zichzelf. In de basis dus geen grote teamtas meer (tenzij dat binnen een team georganiseerd wordt)
- Veel leden hebben al gepast - voor hen ligt een tas klaar. Deze tas gaat sowieso mee naar huis. Mocht er een maat toch niet kloppen (groeispurt in de zomer...) dan wordt dat later opgelost. De uitleg daarvoor zit in de tas.
- Oude kleren/spullen inleveren - Heb je thuis nog kleding liggen (shirtje/broekje, sokken niet), een trainingspak of tas dan moet dat terug naar de vereniging. Wil je dat gelijk meenemen? Het is eigendom van SJC en wij zorgen dat het goed terecht komt.
- Nieuwe leden (uit de lichting JO8 t/m JO12) passen ter plekke.
- Vervolgens teken je voor ontvangst en is het klaar.
 
Dinsdagavond gaat een klein leger van topvrijwilligers aan de slag om alle tassen te vullen. Vervolgens doen twee groepen de uitgifte om te zorgen dat deze lichtingen de eerste wedstrijd strak in tenue lopen.
 
Nu kan het onverhoopt gebeuren dat je deze dagen echt niet kan. Dan toch willen we vragen of je geen klein gaatje vrij kunt maken. Het hoeft niet langer dan 5 minuten te duren. Nu zou je denken: kan het dan niet op zaterdag? Dat zou kunnen, maar dan is er geen ruimte voor vertraging. Neem de gok dus niet en probeer het op woensdag of donderdag te regelen.
 
Wij als S.J.C. zijn super trots op dit nieuwe kledingplan wat uiteraard nooit gerealiseerd had kunnen worden zonder onderstaande sponsoren, die de komende 4 jaar zichtbaar zijn op zowel de voorzijde als de achterzijde van de wedstrijdshirts:
 
Monskey –  Allemaal hetzelfde en toch allemaal anders - JO08 t/m JO12
Locas – Uw duurzame totaalinstallateur - JO17 & JO19
Krijn van de Bent  - MO15 - MO17 & Dames senioren
Immerzeel & Zn. (Loon en grondverzetbedrijf), MHR Flower export (Groothandel in bloemen en planten) en Trend (Administratiekantoor) sponsoren de pakken en tassen van de JO17!
 
Het Bestuur en de Sponsorcommissie zijn dankbaar voor het vertrouwen van deze bedrijven in de S.J.C. Jeugd!  

Bedankt namens de kledingcommissie, sponsorcommissie en het bestuur
kledingcommissie@vvsjc.nl