Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

samenwerking SJC en Play2Improve

Met trots willen we vertellen dat SJC de samenwerking met voetbalacademie Play2Improve gaat uitbreiden door naast de woensdag training van de toppers, ook de training van op de JO8, JO9, JO10 en JO11 op maandagen en woensdag te coördineren.

De trainers van SJC krijgen voorafgaand aan de training uitleg hoe de circuit training eruit komt te zien en hoe het door de spelers uitgevoerd moet worden. Een circuit training bestaat uit 4 of 5 oefeningen.

De spelers worden ingedeeld in groepjes van ongeveer 10 kinderen en zullen langs elke oefening gaan. Het trainingsschema met het tijdstip waarop uw kind zal trainen staat op de website.

De kwaliteit van de training zal door deze samenwerking voor de gehele jeugd verbeteren en de trainers zullen betere begeleiding gaan ervaren. Youssef Ait el Houssi (zie foto) en Kevin Compier worden de coördinatoren. Youssef is momenteel ook nog speler van UVS en Kevin wordt vanaf dit seizoen ook techniektrainer bij Ajax. We wensen alle trainers, jeugdspelers van SJC maar ook Youssef en Kevin veel plezier en succes in het seizoen 2019-2020.