Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Snurkfestijn levert € 5.332,- op voor Spieren voor Spieren

Op 6 en 7 juli 2019 sloot de JO9 van SJC het seizoen af met het ‘HIP Snurkfestijn 2019’.. Twee dagen vol sport, spel en plezier stonden in teken van de felbegeerde Snurkbokaal en natuurlijk ‘Spieren voor Spieren’. De Stichting waar SJC z’n naam aan verbonden en z’n hart aan verknocht heeft.
Het thema van de 9e editie van het Snurkfestijn was ‘Superhelden’. In totaal 78 kinderen vormden 8 teams. Namen als 007 James Bond, Ghostbusters, BatCats, Held op sokken, The Legends, Team ’88, Supersnurkers en Incredibles gingen een hevige strijd met elkaar aan. Niet alleen op het voetbalveld, maar ook in creatieve zin. De teams hadden zich uitgedost in passende outfits horend bij de gekozen Superhelden, spandoeken werden in no-time uit de mouw geschud en drones werden de lucht in gestuurd om het festijn op ludieke wijze te vereeuwigen. Zaterdag werd een heus voetbaltoernooi met diverse soorten ballen, zoals een rugby-, mini- reuze- en gewone bal, afgewerkt en werd er gesprongen in het vernieuwde Jumpin 2.0 Noordwijk. Na het eten van zelfgebakken patat, Petje op/Petje af kwis gingen we op pad naar de scouting waar we dit jaar konden Snurken. Na een stevig kussengevecht en gezellig napraten gingen de Snurkies de slaapzakken in voor een korte nacht.
Na een vroege muzikale “Wakker worden” ceremonie van Jochem Meijer stond er een heerlijk ontbijt te wachten. Om de competitie vervolgens voort te zetten met complexe, technische en vooral originele spellen, waarmee ook weer punten te verdienen waren voor de o zo gewilde Snurkbokaal. Eén van de spellen was het nemen van de penalty’s voor de Cees de Haas Penaltybokaal, waarvan de finale in de middag werd afgewerkt
In werkelijkheid begon het Snurkfestijn al een week of vier geleden. De jongens en meiden van SJC trokken het dorp in voor het verzamelen van lege flessen, wassen van auto’s, verkopen van aardbeien, stroopwafels, planten en pioenrozen. Als het maar geld in het laatje bracht. Geld voor een goed doel en een mooi bedrag bovendien. In totaal kon zondag een cheque van € 5.332,- worden uitgereikt aan Jeffrey Guijt, ambassadeur van Spieren voor Spieren. Een resultaat dat goed terecht komt en om trots op te zijn bovendien. Team ‘88, met in het bijzonder Dane Weijer, heeft van alle teams het grootste bedrag bij elkaar verdiend.
De Cees de Haas Penaltybokaal werd gewonnen door Jesse vd Deijl bij de eerstejaars jeugd, terwijl Sieb Salman de prijs pakte bij de tweedejaars.  Uiteindelijk ging team ’88 er met de grote Snurkbokaal vandoor.
Met bijzonder dank aan Familie Lamboo van Holland Indoor Plants BV kan SJC terugkijken op een groot en meer dan geslaagd evenement. SJC, een vereniging die verenigt, bewijst dat steeds opnieuw. Op naar editie 2020!