Nog

tot de opening van de nieuwbouw

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Besteksfase nieuwbouw afgerond

Op deze pagina zullen we jullie op de hoogte houden over de vorderingen van onze nieuwbouw.
Mijlpaal bij Voetbalvereniging SJC. Donderdag 8 november 2018 leverde het ontwerpteam SJC het bestek van de nieuwbouw op aan sportwethouder Gerben van Duin(rechts) en aan het bestuur van SJC. Een flink boekwerk. Voor een prachtproject.

 

Tja.... na jarenlang plannen maken met dit team: Niek Oosthoek, Mark van Oostrum, Kees Caspers, Jaap Bekkers, Herman Meijvogel en Chris Hiep werd op donderdag 8 november het bestekboek aan wethouder Gerben van Duin overdragen. De plannen staan op papier, we kunnen op zoek naar een aannemer. Chris Hiep kon er vandaag echt niet bij zijn, maar geloof me, zijn inzet is voor de Voetbalvereniging SJC onbetaalbaar.!!! en natuurlijk alle leden van onze BouwCommissie..!!!!!)
Met dit bestek wordt gestart met de aanbesteding. Daarbij worden via een aanbesteding aannemers uitgenodigd om in te schrijven voor dit werk. De planning van de aanbesteding geeft aan dat in februari de aannemers hun prijs zullen indienen en dan, als alles goed verloopt, in maart 2019 gegund kan gaan worden. 

De bouwcommissie SJC 

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Update nieuwbouw

Inmiddels maken we alweer een week of twee, met veel plezier, gebruik van veld 1. Maar helaas loopt het hele project iets achter op de planning.