Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Oplevering gerenoveerde kunstgrasvelden

Op deze pagina zullen we jullie op de hoogte houden over de vorderingen van onze nieuwbouw.
Het was de bedoeling dat aan het einde van deze week de renovatie van de twee kunstgrasvelden tegen de provinciale weg afgerond zou zijn. Helaas is het de aannemer niet gelukt om beide velden gereed te krijgen.

Het oude veld 5 (wordt nu veld 3) komt vandaag gereed. Dat betekent dat dit veld gebruikt kan worden voor trainingen en wedstrijden. A.s. weekend kan erop gevoetbald worden.

Het oude veld 4 (wordt nu veld 2) is niet op tijd gereed. De aannemer heeft te kampen gehad met stormschade afgelopen weekend. Maandag en gisteren stond met name in het teken van herstelwerkzaamheden. Gezien de zeer slechte weersvoorspellingen zullen de resterende werkzaamheden niet allemaal voor zaterdag gedaan kunnen zijn, sommige activiteiten kunnen niet plaatsvinden bij regen. Dit veld zal dus pas gereed zijn medio volgende week (ergens rond woensdag, donderdag of vrijdag). Eén en ander afhankelijk van het weer. Volgend weekend (weekend van 24/25 augustus) zal het veld wel gereed zijn.

Naast de renovatie wordt ook de veldnummering met ingang van het nieuwe seizoen gewijzigd. Het hoofdveld blijft tot de oplevering van de nieuwbouw het Hoofdveld (veld 1). De oude velden 4 en 5 krijgen een andere nummering. Deze nummering loopt al vooruit op de nummering na de nieuwbouw.  Het oude veld 4 wordt veld 2 en het oude veld 5 wordt veld 3.

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Update nieuwbouw

Inmiddels maken we alweer een week of twee, met veel plezier, gebruik van veld 1. Maar helaas loopt het hele project iets achter op de planning.