Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Combinatie SJC/VV Noordwijk op de Toekomst

Een heel nat sportcomplex de Toekomst was woensdag 9 oktober het toneel voor een vrij unieke combinatie.
Kids geboren in 2010 en 2011 van vv SJC en vv Noordwijk speelden een "Twin-Game" tegen de talentvolle groep jongens AFC Ajax.
Omstreeks 15 uur reisden 18 kids, 4 stafleden  en een horde aan supporters af richting de Toekomst. Al snel daalden we af naar de schitterende kleedkamers om daarna eerst in de kantine nog even wat te acclimatiseren.
Nog even was er twijfel of er wel gespeeld.k ook gaan worden ivm het aanhoudende slechte weer, maar rond 16.15 kwam het verlossende antwoord dat we gewoon zouden aftrappen.
Na een korte maar bondige tactische bespreking voegden we ons naar het veld.
De koppies gespannen en toch wel wat geïmponeerd door alles om ons heen betraden we veld 10 waar Ajax al aan de warming-up was begonnen.

Omdat beide wedstrijden ook nog eens op een half veld gespeeld werden, waar de Noordwijkers over het algemeen nog op een kwart veld spelen, was het even wennen.
De zeer behendige Amsterdammers hadden dan in de openingsfase dus ook het voordeel dat ze dit spelletje vaker hebben gespeeld.
Na het tweede kwart sloeg het echter om met als resultaat een 9-4 winst voor SJC en een 5-4 winst voor vv Noordwijk.
Schitterend om de Noordwijkse kids, die regelmatig als tegenstanders tegenover elkaar staan, zo fantastisch samen voorop te zien gaan in de strijd!

Een dik compliment voor allemaal, het is een fantastische voetbaldag geworden en lijkt mij zeker voor herhaling vatbaar!