Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Competitie-indeling SJC 1

De KNVB heeft zojuist de indeling voor het seizoen 2024-2025 bekend gemaakt voor de landelijke divisies, waaronder de 4e Divisie waarin onze hoofdmacht speelt. Opnieuw zijn het 16 teams, welke voornamelijk uit provincies Noord-Holland en Utrecht afkomstig zijn.

Indeling 4e Divisie

AFC’34 uit Alkmaar
AVV Swift uit Amsterdam
DVVA uit Amsterdam
HSV Zuidvogels uit Huizen
HVV Hollandia uit Hoorn
JOS/Watergraafsmeer uit Amsterdam
Kampong uit Utrecht
Kolping Boys uit Alkmaar
ODIN’59 uit Heemskerk
SDV Barneveld uit Barneveld
SJC
Ter Leede uit Sassenheim
Purmersteijn uit Purmerend
vv Hoogland uit Hoogland
vv Scherpenzeel uit Scherpenzeel
VVOG uit Harderwijk

Afgelopen seizoen zijn in de competitie AJAX (amateurs), Huizen en HBC gepromoveerd naar de 3e Divisie. Degradanten waren Alphense Boys, ARC, BOL en WV-HEDW. Daarnaast is de vereniging DHSC opgeheven.

De nieuwkomers in de zojuist samengestelde divisie zijn de uit de 1e klasse gepromoveerde teams DVVA, Zuidvogels, Kolping Boys en Scherpenzeel. Maar ook de uit de 3e Divisie gedegradeerde teams Kampong en ODIN’59. Het eerste elftal van SDV Barneveld en VVOG zijn ook uitdagers van SJC en zaten afgelopen seizoen in een andere 4e Divisie ingedeeld.

De conclusie kan worden getrokken dat SJC opnieuw in een sterke divisie is ingedeeld en volop sportieve uitdaging gaat krijgen. Waar volgens het technische beleidsplan handhaving als doelstelling voor afgelopen seizoen stond genoteerd, is voor het nieuwe seizoen minimaal ‘middenmoot’ en meedoen in het linker rijtje het sportieve doel.

De mix van een aantal interessante tegenstanders die we vorig jaar al tegenkwamen en een aantal nieuwe verenigingen die we treffen, belooft een mooi nieuw voetbalseizoen te worden.

Zodra het wedstrijdprogramma definitief gereed is, zal die op onze website gepubliceerd worden. Het seizoen start in ieder geval met de eerste wedstrijd in het weekend van 24/25 augustus 2024. Op naar een mooi en succesvol voetbalseizoen met onze vernieuwde en versterkte selectie!