Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Corona update

‘k Zit net een beetje bij te komen van de jongste mededelingen uit het kabinet die vanavond tot ons kwamen via de persconferentie op de televisie. En natuurlijk van de daaruit voortvloeiende, aangekondigde maatregelen. De belangrijkste lijken mij:
Blijf zoveel mogelijk thuis. Niet naar buiten, dus. En die maatregel duurt tot en met 6 april en mogelijk langer wist minister Grapperhaus te vertellen.
Maar nog belangrijker voor de club was die over Sport- en fitnessclubs die tot en met 6 april gesloten zijn. En mogelijk langer!
Gevolgd door de belangrijkste mededeling, dat ALLE bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni verboden zijn, ook als het gaat om bijeenkomsten met minder dan 100 personen!!Met name die laatste is voor SJC belangrijk. Je kunt nu namelijk op je vingers natellen, dat de competitie NIET vòòr die datum van 1 juni hervat kan worden. En dan zitten we al in de door de KNVB vastgestelde data voor nacompetitie.
We dienen er dus ernstig rekening mee te houden, dat alle activiteiten, evenementen, etc. tot 1 juni echt geen doorgang gaan vinden. Hoe dit af gaat lopen, lijkt gewoon koffiedik kijken, maar dat dit COVID-19 virus iedereen, maar dan ook iedereen, in zijn macht heeft, is overduidelijk.
 
Voor de club heeft dat natuurlijk een aantal behoorlijke effecten, waarvan stilstand van inkomsten een niet onbelangrijke is. Bestuurlijk gezien, komt dit bestuur niet meer bijeen voordat door de Minister het verbod van bijeenkomsten heeft ingetrokken. Gelukkig bestaan er nog andere technische middelen om tot besluitvorming voor de club te komen. We zullen u daarover natuurlijk middels de website op de hoogte blijven houden.
 
Blijf zelf toch alsjeblieft vooral de maatregelen van dit kabinet opvolgen. Voor je eigen gezondheid, maar vooral ook voor de gezondheid alles wat je lief is en  je medemens. Het is zo ontzettend belangrijk ons steentje bij te dragen opdat met name de helden in de zorgomgevingen hun werk kunnen blijven doen. Help ze.!! Doe wat het kabinet van je vraagt.
 
Namens het bestuur wens ik iedereen veel sterkte in deze onnavolgbare en barre tijden. Denk aan je gezondheid en die van anderen. En graag zien we iedereen weer zo snel mogelijk tijdens een mooie wedstrijd op het sportpark.
 
Herman Meijvogel
(voorzitter)