Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Corona virus

Voetbalvereniging SJC is, net als school, de werkplek, bus, tram, trein etc. een plek waar veel mensen elkaar ontmoeten. SJC dient dan ook aandacht te besteden aan de veiligheid en gezondheid van iedereen die ons sportpark bezoekt. Daarom besteden ook wij aandacht aan het Coronavirus/COVID-19.
 Zonder de situatie erger te doen lijken dan hij is, doen we er goed aan de adviezen van het RIVM te volgen en, in de omgang met anderen, ons gezonde verstand te gebruiken; de RIVM-adviezen zijn heel praktisch:
• Was je handen regelmatig;
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
• Gebruik papieren zakdoekjes.
 
Als je lichte koorts hebt of verkouden bent, blijf dan uit voorzorg thuis.
Door de ontwikkelingen in ons eigen land vragen we onze leden en bezoekers ook de eigen verantwoordelijkheid te nemen en risico's te minimaliseren. Dat betekent dat lichamelijk contact zo min mogelijk moet plaatsvinden. Ook betekent het eerder dan anders een training of wedstrijd overslaan in geval van milde luchtwegklachten en zeker bij koorts. Ook als naasten (gezinsleden, vrienden) besmet zijn of in risicogebieden geweest zijn, is het niet verstandig naar de training te komen. En als uw kind niet op school mag verschijnen, is het verstandig om dit ook bij SJC te handhaven. Meldt dit s.v.p. bij de trainer, die zal coördinator en bestuur op de hoogte brengen. Wel of geen besmetting speelt hierin dus geen rol. Het gaat om een korte preventieve situatie waarbij we een beroep doen op uw medewerking. SJC houdt zo overzicht en kan passende maatregelen nemen. Ook bij twijfel nodigen we u uit om in contact te treden met de trainer.

Als zich nieuwe ontwikkelingen voordoen zal SJC dit via de website communiceren.  Heeft u opmerkingen of vragen, neem dan gerust contact op met een van de coördinatoren.

 
Het bestuur volgt, net als u, de situatie nauwgezet en zal, via de website laten weten als er andere maatregelen getroffen moeten worden.
 
De GGD en RIVM leggen op dit moment geen extra beperkingen op voor verenigingen in onze regio. De KNVB staat in nauw contact met het RIVM en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn. Alle berichtgeving wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Hier vindt u de berichtgeving van de KNVB.
En onderstaand de berichtgeving van het RIVM:
 
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#Aanpak%20en%20maatregelen%20in%20Nederland