Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Coronavirus en wat dit voor SJC financieel betekent

In zijn laatste nieuws over de Coronavirus meldde voorzitter Herman Meijvogel al: Voetbal is één van de belangrijkste bijzaken in dit leven, maar boven alles gaat natuurlijk de gezondheid van iedereen.
Net als heel veel ondernemers, zzp’ers en werknemers merkt ook SJC de financiële gevolgen. Is het bij SJC normaal dat we altijd een sluitende begroting hebben, door het effect van de Corona-crisis zal dat dit seizoen niet gaan lukken. Met name het sluiten van het sportpark en de kantine heeft een enorme impact op de financiële resultaten van SJC. Drie maanden geen inkomsten meer, maar wel uitgaven.
Het bestuur is nu vooral bezig om te bekijken in hoeverre we de uitgaven kunnen beperken. Waar we invloed op hebben dan gaan we dat uiteraard doen. Daarbij is SJC wel afhankelijk van partijen waarmee we overeenkomsten hebben gesloten. Te denken valt aan leveranciers, de gemeente Noordwijk en de KNVB.
De komende weken gaat het bestuur zijn uiterste best doen om voor elkaar te krijgen dat we de uitgaven beperken. Een concreet voorbeeld is de opstelling van de KNVB. SJC betaalt jaarlijks een fors bedrag aan de KNVB. Dit is een bedrag van gemiddeld 25 euro per lid. Het bestaat uit contributies, wedstrijdkosten, scheidsrechterkosten, etc.. De KNVB heeft besloten dat de twee resterende maandelijkse incasso’s (voorschotten) van april en mei niet te innen. Ook kan SJC als voetbalvereniging een beroep doen op het noodloket van de Rijksoverheid. Ook hier gaat SJC gebruik van maken.
 
Bestuur SJC