Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Dag-4 van het Trainingskamp 2020

Dag-4 van het Trainingskamp 2020.
We zijn al dik over de helft, als we zo rond 07:30 uur de ogen openen. Vandaag is Golf- en Kartdag. Activiteiten, waar je je thuis voor in kon schrijven en waarop zo’n 30 man/vrouw gereageerd hadden.
Om op tijd te kunnen vertrekken – 10:00 uur – moest het ontbijt om 09:00 uur gestart worden. Geen probleem. Zeker niet na zo’n vrolijk avondje stappen met karaoke en iedereen zat rond die tijd dus monter en fris (?) aan het ontbijt. Na het ontbijt nog snel even de golf-, c.q. kartattributen van de kamer halen, de taxi in en naar de geplande activiteiten. Zo’n 20 minuten gelegen vanaf het resort, dus berijdbaar. Zelf had ik ingeschreven voor de golfactiviteit en op de golfbaan aangekomen, natuurlijk de noodzakelijke vragen naar ervaring, benodigdheden, etc. Voor mezelf had ik mijn golfhandschoen meegenomen, die inmiddels jaren dienst gedaan heeft en er tamelijk versleten uitzag. De attente lezer zal zich afvragen, waarom die handschoen? Nou… ik bezit nog altijd geen GVB (GolfVaardigheidsBewijs) en dat kan een obstakel zijn om de baan te mogen betreden. Niet hier in Albufeira, hoor. Een fantastisch mooie baan, nergens ook maar een spoortje van horizontaliteit te vinden, niet krap, maar bovenal lekker buiten.  Overigens onder een stralende zon met te verwaarlozen wind. We hebben met vier teams van vier man eindeloos genoten. Elf was ik (of liever gezegd had ik me laten indelen) ingedeeld bij Wim Siemerink, Michel Zwagerman en Arjen van der Linde. En die Wim S. is natuurlijk al jaren lang een pro”. Juist, omdat ik vwb sport nogal leergierig ben, wilde ik zien, hoe hij de sport bedreef. De lezer begrijpt, dat Wim “geen partij” was voor ons en glansrijk won. Maar… een leuke 2de bleek…… (haha..!!)
De 9 holes deden we in een kleine 2 uur, net op tijd om weer in de taxi naar het resort te kunnen stappen om de lunch te verwerken. De karters hadden de prijzen inmiddels ook verdeeld. Jawel, een krap schema vandaag, want….. om 15:15 uur stond de training voor vandaag gepland en dat betekende, dat we om 14:45 uur in de bus moesten zitten om op tijd op het sportcomplex te komen. Leuke training met onder andere een vorm van handbal (langs de lijn zat ik te vrezen voor blessures…) en natuurlijk allerlei voetbal.
Na anderhalf uur weer terug met de bus richting resort, want om 19:30 uur dinerbuffet en daarna tijd om voor jezelf te besteden. En blijven we – althans wij (Michel, Johanna, Wim, Frans, Ben, Bram en Herman (N=van N)) dan – op het resort. Kan ook niet melden of er nog meer gebleven zijn, dan wel uitgegaan zijn….