Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Dag-5 van het Trainingskamp 2020

Dag-5 van het Trainingskamp 2020.
Vanmorgen moesten we vroeg op, want de training voor vandaag stond gepland om 09:30 uur. Dus terugrekenend om 09:00 uur in de bus; om 08:00 uur aan het ontbijt; om 07:00 uur onder de douche… het was buiten nog donker.!
De training verliep onder een heerlijk zonnetje, wat al snel aan kracht won. De training ontaardde in een wedstrijdje, waaraan sponsoren ook meededen. Gelukkig geen twee-maal-45 minuten, want…. dat zouden enkelen niet gehaald hebben, zeker niet in het moordend tempo, waarin de wat ouderen door de selectiespelers te pas en te onpas werden gepasseerd, of erger nog, in de maling werden genomen. Maar wel een heel leuke ervaring.
Aan het eind van de training sloot Tom van Rijn voor wat betreft het technische gedeelte het trainingskamp af en mocht schrijver dezes nog even iemand in het zonnetje zetten. Want… maanden geleden had Patrick van den Berg zijn bestuursfunctie Technische Zaken al neergelegd, waarna het bestuur besloot hem de waarderingsspeld SJC toe te kennen. Alleen….waar ga je zo’n speld aan zo’n man geven? En we besloten, dat de mooiste locatie het trainingskamp zou zijn. Nog nooit vertoond, de overhandiging van zo’n speld in het buitenland, binnen de lijnen van een Portugees voetbalveld en onder een heerlijk winterzonnetje. Uniek.!! En gelukkig was Patrick aangenaam verrast, want dit had hij niet verwacht. De bloem worden wel naar Monique in Noordwijk gestuurd, want die gaan de naderende vliegreis niet overleven.
Het trainingskamp zit er op. Straks in de bus naar Faro, waar de vlucht HV 5356 om 19:20 uur vertrekt naar Amsterdam Schiphol. En rond 00:15 uur (Nederlandse tijd, want wij mogen het klokje een uur vooruit draaien) hoopt te landen.