Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

De jeugd van vv SJC staat op de kaart!

Op zondag 22 september speelden onze JO8-1, JO9-1 en JO10-1 het toernooi voor de Randstad Cup. Een toernooi met enkel teams uitkomend in de 1e klasse KNVB of Hoofdklasse waaronder diverse BVO's (Betaald Voetbal Organisaties).

In de wedstrijd om de 5e plaats in de JO8-klasse, die op het tandvlees werd gespeeld, moesten penalties na een 1-1 uitslag de winnaar bepalen. Na een zinderende penalty-reeks was onze JO8-1 de terechte winnaar!

De JO9-1 stelde de 3e plaats in de JO9-klasse, die recht geeft op een finaleplaats, met overmacht, na een overtuigende 8-0, veilig. Een topprestatie!

Onze JO10-1 mocht daarna strijden om de 1e plaats in de JO10-klasse. In een bloedstollend spannende finale liet SJC de toernooi-overwinning niet meer uit handen glippen. Onze JO10 won met 3-2! 

Met een zeer verdienstelijke 5e plaats voor de JO8-1, een dikverdiende 3e plaats voor de JO9-1 én een zwaarbevochten, maar zeer terechte, 1e plaats voor de JO10-1 heeft vv SJC twee tickets voor De Randstad Cup finales in het Van Donge & De Roo stadion van SBV Excelsior in Rotterdam, welke het voorjaar van 2020 gespeeld worden, binnengehaald.

Wat een resultaten! Een top prestatie van onze jongens en meisjes! En wat een onvergetelijke ervaring voor onze vedetten.

Op de terugreis per luxe touringcar naar Noordwijk maakten onze toppers, staf en meegereisde supporters er natuurlijk een groot feest van. Het mag duidelijk zijn dat de jeugdafdeling van vv SJC écht op de kaart staat!