Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

De Konijnenveiling komt er weer aan!

De jaarlijkse Konijnenveiling zit er weer aan te komen. De voorbereidingen zijn in volle gang. En mogelijk gaan we tijdens de aanstaande Konijnenveiling op 14 december ook nog echt “kamperen”. Want omdat onze sporthal “ter ziele” is moeten we uitwijken. Met man en macht wordt momenteel gedacht aan het alternatief. En daar komen we binnenkort op terug.
Toch gaat alles gewoon door. Dus ook de aan de Konijnenveiling gerelateerde loterij. De boekjes met loten zijn gedrukt. De posters worden opgehangen. En onze jeugdleden gaan weer op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen ten bate van de club.
Traditiegetrouw worden de eerste lotenboekjes geschonken aan de RK Kerken in Noordwijk: St. Jeroen en Maria ter Zee zodat die onderdeel kunnen zijn van hun Kerkenveilingen. Maar veelal worden de boekjes tijdens de uitreiking ook voor een leuk bedrag verkocht, zodat de kerken een eerste leuke opbrengst kunnen noteren. Dat gebeurde op zondag 13 oktober j.l. in de bestuurskamer. Beide boekjes – zowel voor St Jeroen, als voor Maria ter Zee, brachten elk € 100 op. Een leuk resultaat. En een vrolijk resultaat, gelet op de beelden. 


(foto’s gemaakt door Isabel Verhart)