Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

De laatste loodjes nieuwbouw

De laatste loodjes
 
Het spreekwoord; de laatste loodjes wegen het zwaarst, is ook van de toepassing op de nieuwbouw van SJC. We naderen het einde van de nieuwbouw, maar er moeten nog veel zaken gebeuren. Er zijn de afgelopen twee weken wel heel veel vorderingen gemaakt. Deze willen graag toelichten als bouwcommissie. We zijn zeker niet compleet, maar geeft een overzicht wat er nog allemaal gebeurt.
 
 • De BSO de Klimtoren is afgelopen maandag 22 augustus gestart in de kantine. De medewerkers, kinderen en ouders zijn enthousiast over de mogelijkheden bij SJC.
 • Deze week is gestart met het aanbrengen van het speeltuintje op het dek. Op de foto is te zien hoe de drie speeltoestellen komen te staan.
 • Vorige week zijn de vlaggenmasten rond het nieuwe hoofdveld geplaatst door ExpoVenta, er zijn al verschillende sponsoren die hun banieren in de masten willen laten wapperen. Maar is er nog steeds ruimte. Interesse neem contact op met sponsorteam@vvsjc.nl.
 • De tribune langs het hoofdveld, helaas hier stagneert het nog. Een aantal van de geplaatste betonnen elementen zijn beschadigd. En de stoeltjes die al twee maanden binnen zijn, worden pas gemonteerd als de betonnen elementen zijn hersteld. De planning nu is dat de 2e week van september de stoeltjes worden gemonteerd door ExpoVenta. De tribune wordt al volop gebruikt zie onderstaande foto van Johanna Oskam.
 • Deze week is gestart met het aanbrengen van de ledboarding op het hoofdveld. Dit gebeurt door de firma QledX
 • Deze week wordt ook gestart met de funderingsvoet voor het ledscorebord. Hier wordt hard aan gewerkt door Mario v.d. Geer en Ben van Abswoude met hulp van de firma van der putten. Als de funderingsvoet goed uitgehard is, dan wordt het scorebord geplaatst.
 • Het aansluiten van de ledboarding en scorebord is één van de laatste loodjes. Het heeft de aandacht van de bouwcommissie maar verloopt moeizaam. Het gaat om de stroomvoorziening en een glasvezelverbinding. De stroomvoorziening is ook nog niet gereed voor de verlichting van het pupillenveld en het nieuwe hoofdveld.
 • Elke week zijn Wil v.d. Zalm en zijn mannen bezig met het beheer van het sportcomplex. Het gaat over talloze klussen die je altijd bij de oplevering van een nieuw gebouw.  Daarnaast  de schoonmaak, de voorbereiding voor het plaatsen van de reclameborden langs het nieuwe hoofdveld en veel dingen die je niet ziet maar hard noodzakelijk zijn. Het team van Wil v.d. Zalm kan nog zeker wat uitbreiding gebruiken. Heb je hier idee in stuur een mail naar bestuur@vvsjc.nl.
 • Een team vrijwilligers is bezig om de ballencontainer gereed te maken. Alle trainingsgroepen krijgen een eigen kast waar hun ballenkar kan worden opgeborgen. Met name de jeugdcommissie is bezig om met alle trainers goede afspraken te maken gebruik en beheer van de trainingsballen.
 • De geluidsinstallatie in de nieuwbouw. Binnen is deze voor 95% gereed. Via een tablet kunnen de televisiezenders en radiozenders naar de beeldschermen en de boxen worden gestuurd. Maar ook hier geldt de laatste loodjes.  
 • De geluidsinstallatie buiten. De kabels voor het pupillenveld en nieuwe hoofdveld zijn aangelegd, maar moeten nog aangesloten worden. Dit wordt gelijk geregeld met de aansluiting van de verlichting. Dan zal daarna Nightforce de geluidsboxen nog moeten monteren op de verlichtingspalen.
 • Deze week wordt de door de storm beschadigde ballenvanger bij veld 2, tegen de Van Berckelweg aan, vervangen. Daarnaast is aannemer Antea volop bezig om de laatste bestrating, hekken en ballenvangers af te ronden.
 • Bewegwijzering binnen het gebouw. In samenspraak met de bouwcommissie, het sportbedrijf en de architect wordt gewerkt aan de laatste voorstellen, zodat dit op korte termijn gereed is. 
Nog een hele lijst. En dat alles moet gereed zijn op de officiële opening van het sportpark Lageweg op zondag 25 september. Het bestuur is samen met de gemeente Noordwijk dit aan het organiseren.
 
Bouwcommissie SJC