Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Een goede jeugdopleiding wordt succesbepalend

SJC, dat cluppie aan de zee, investeert veel in de jeugd(opleiding). De ontwikkeling van onze jeugd is immers de basis van succes. SJC heeft immers de ambitie om een uitstekend georganiseerde jeugdopleiding te hebben zodat SJC talenten blijven doorstromen richting de seniorenselectie. We willen natuurlijk zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers in SJC heren 1 én speelsters in SJC dames 1 zien schitteren!  

Dat onze jeugdspelers en - speelsters goed leren voetballen valt ook steeds vaker bij de profclubs op. Recentelijk nog resulteerde dit in een stap naar AJAX voor een jeugdspeler en inmiddels heeft Feyenoord zich gemeld voor een volgende speler met een uitnodiging voor een stage.  

Wij zijn natuurlijk super blij en trots dat onze spelers/speelsters al in de onderbouw opvallen. Dat is ook een groot compliment voor onze jeugdopleiding en een stimulans om nog verder te verbeteren.  

Overigens worden onze jeugdtrainers ook niet over het hoofd gezien. Één van onze hoofdtrainers uit de jeugdopleiding is nu zelfs uitgenodigd om, samen met een aantal ex-profvoetballers, een voetbalcursus aan kinderen in Atalanta, de Verenigde Staten, te gaan geven. Een prachtige ervaring!  

Stiekem hopen wij natuurlijk dat onze spelers en speelsters nog heel lang bij vv SJC blijven voetballen en dat onze talentvolle en enthousiaste jeugdtrainers nog lang aan vv SJC verbonden blijven! Onze jeugdopleiding gaat de uitdaging graag aan om steeds verder te optimaliseren, zodat ieder kind graag bij SJC wil komen én blijven voetballen!  

Een keer meetrainen met leeftijdsgenoten van vv SJC kan natuurlijk altijd! Het formulier (zie onderstaande link) moet daarvoor ingevuld en ingestuurd worden. We nemen via de mail of telefonisch contact op met de datum, tijd en naam van de trainer. Dit proberen we zo snel mogelijk te doen, maar we reageren uiterlijk binnen zeven dagen. 

Indien je een keer wilt meetrainen, klik dan hier en vul het formulier in.


Wil je lid worden, direct of na het meetrainen (1, 2 of maximaal 3 keer), klik dan hier en vul het aanmeldformulier en mail het naar ledenadministratie@vvsjc.nl