Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Extra inlevermoment kledingplan

Afgelopen week dinsdag hadden een aantal leden een deel van de kleding/tassen kleding in moeten leveren. Daar is ook over gemaild. Nu viel dinsdag letterlijk in het water. Toch, ondanks dat was de opkomst beperkt. Er ontbreekt nog veel.

Daarom is er dinsdag de laatste mogelijkheid  om alsnog in te leveren. We verzoeken jullie vriendelijk, maar ook heel dringend om dit te doen. Dat maakt het de vrijwilligers van de kledingscommissie heel veel makkelijker en zorgt ervoor dat iedereen komend seizoen ook weer in de juiste kleding kan lopen.

Daarom de oproep/eis: lever dinsdag van 18:30 tot 20:00 de kleding in op SJC, ook als je niet moet trainen. Let wel: dit geldt niet voor iedereen. Op onderstaande pagina kun je zien wie wat moet doen.

https://www.vvsjc.nl/nieuws/overzicht/inwisselen-kleding-m.b.t.-het-kledingplan 

Bedankt voor jullie medewerking.

P.S. Als gezegd: er is een mail gestuurd. Kijk even of die niet in de spam-folder terecht is gekomen. Houd er ook rekening mee dat de mails worden opgestuurd naar het emailadres dat als laatste is opgegeven, misschien één van de ouders. Zeker voor de oudere spelers kan het zijn dat dit e-mailadres al 12 jaar oud is. Mocht je dit emailadres willen wijzigen, stuur dan een mail met je naam, het team en de wijziging naar ledenadministratie@vvsjc.nl