Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Geen promotie Zaterdag 1

Het plotseling afbreken van het voetbalseizoen heeft voor S.J.C  Zaterdag 1 tot gevolg gehad dat zij niet meer verder hebben kunnen strijden voor promotie naar de derde klasse. Met een duidelijke koppositie waren de vooruitzichten gedurende het hele seizoen erg gunstig, maar liefst 7 punten stonden de mannen van trainer Piet Alders voor op het op de 2e plek staande Hazerswoudse boys 1 en lag het kampioenschap voor het grijpen voor deze prachtige groep goede voetballers . 

Bij de KNVB is een verzoek gedaan om alsnog promotie aan te vragen. De KNVB heeft maandag  laten weten aan wedstrijd coördinator Chiel Smit   dat promotie naar de derde klasse niet wordt toegekend. Er was één plek te vergeven en deze is gegaan naar een club met betere resultaten.

De club die dat geworden is is het Rotterdamse L.M.O die de meeste punten had van de maar liefst 7 koplopers uit de zaterdag 4e klasse .  

Het is erg jammer voor onze heren van  S.J.C Zaterdag 1 en zeker ook voor de afscheid nemende trainer Piet Alders die de jongens graag een mooie prijs wilde meegeven door kampioen te worden en een groots feest te gaan vieren .

Alles is door deze vreselijke corona maatregelen in duigen  gevallen en dat is zeker ZEER zuur voor de spelers maar ook zeker voor de staf en wat dacht u de vele trouwe supporters . 

Helaas het is niet anders . 

Volgend jaar starten zij weer vol goede moed aan een nieuwe competitieronde in de vierde klasse a waar ik nu al van weet dat het NIET makkelijk zal worden dit seizoen tot nu toe te evenaren .

Reden daarvan is dat de Meeuw die  alles volgt qua teams gelezen heeft dat vele tegenstanders zoals Meerburg , Warmunda en Koudekerk en S.J.Z  zich zeer versterkt hebben volgens seizoen .

We zullen het allemaal  hopelijk opnieuw  gaan beleven volgend jaar en de gezelligheid en de speel vreugde onder de nieuwe trainer Rob Timmermans hoop ik en de vele fans weer terug te zien .

Mannen hopelijk komt er nog een mooie afsluiting van dit prachtige seizoen als alles wat milder word in deze even moeilijke tijd .

M.V.G , THEO DE MEEUW .