Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Inloopspreekuur gaat weer beginnen!

Beste SJC-er,

Heb je tijdens de training of wedstrijd een blessure opgelopen?  

Vanaf maandagavond 9 september zijn wij elke maandag avond tussen 18.30 uur en 19.30 aanwezig bij SJC  om je blessure kosteloos te beoordelen en behandelen. Je kunt ons vinden in de scheidsrechter kleedkamer. Deze bevindt in het tweede noodgebouw tegenover de verzorgingsruimte. De ingang naar de gang met wachtruimte  zit aan de kant van het hek. 

Op deze avonden zal Wilco den Hollander of Hans van den Bosch aanwezig zijn . Beide zijn  werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut in De Praktijk,  Kerkstraat 25  in Noordwijk Binnen. Wilco is tevens acupuncturist en Hans kan langdurige revalidatie begeleiden in de fitnessruimte van het Palace Hotel. 

De Praktijk werkt nauw samen met de orthopeden van het Spaarne ziekenhuis. Mocht het nodig zijn dan kunnen we snel een afspraak regelen bij de orthopeed of bij het sportspreekuur die de orthopeden elke dinsdag in het Spaarne ziekenhuis houden. Wanneer maandagavond jou niet uitkomt of heb je een “ingewikkelde” blessure,  neem dan contact op met De Praktijk,  Kerkstraat 25  in  Noordwijk Binnen. Via het secretariaat (071-36 40 000) kun je een afspraak plannen bij Wilco den Hollander of Hans van den Bosch.   Een afspraak op korte termijn is mogelijk.

De website van De Praktijk is www.de-praktijk.nl .

Met vriendelijke groet,

Wilco den Hollander en Hans van den Bosch